Maria Magdalena via James McConnell, 1:e april 2018

Maria Magdalena via James McConnell,

1:e april 2018

 

Maria Magdalena

Hälsningar till er alla. Jag är Maria. Maria Magdalenan. Maria Magdalena.

Och jag kommer för att vara med er nu, för att dela kärleken och det ljus vi alla är, för att meddela att allt är redo, allt håller på att förberedas för det som ännu inte kommit.

Ni är i dessa ögonblick nu, som ni har märkt av under en lång tid. Sådant ni har undrat över i tidigare liv, då ni stod vid havets strand och tittade ut över vågorna, över den stora havsytan och ni undrade, på en djupare nivå, när allt skulle komma samman. När kommer vi alla tillsammans igen? För i de ögonblicken fick ni en glimt, bara en liten glimt av vad som skulle komma. Ni visste att en dag någon gång i framtiden, skulle ni stå på den stranden igen, eller var ni än befinner er, och förstå att allt det ni undrat över i det förflutna, alla gånger ni undrat när det skulle komma, att ni nu står där och är medvetna om att dessa stunder har anlänt. Att ni har kommit fram till den tiden och platsen, där ni ännu en gång inser att ni är en, att vi alla är en.

Och som kära Yeshua sa, vi är alla en familj. En enig familj som för detta samman.

Det som Ashtar eller Sananda har berättat om beträffande skeppens ankomst, de många kontakter som kommer framöver, det som kallas Avslöjandet, kommer snabbt i detta nu. Men det de för med sig är ljuset och kärleken, för att sprida det över planeten, till var och en av er som är kanaler, som är budbärare av ljus och kärlek.

Då jag låg på knä vid min kära Yeshuas fötter, när han hängde på korset och jag tittade upp i hans ögon, då grät jag, för jag visste att hans fysiska kropp gick bort. Men jag visste också att min älskade, skulle fortsätta på samma sätt som vi alla fortsätter på. Och jag visste att vi skulle vara tillsammans igen, precis som ni alla vet, att vi alla kommer att vara tillsammans igen.

Djupt inom er vet ni det, ni förstår det. Ta er bara ut ur illusionen som har skapats här, programmeringen. Och när ni har tagit er ur den, kommer ni att känna anslutningen igen. Ni kommer att känna anslutningen till ert Högre Själv, Källan inom er. Det är det som ligger framför oss alla.

Jag älskar er innerligt och djupt. Mer än ni kan föreställa er. Och oftare än ni kan föreställa er, har många av oss har varit tillsammans tidigare, och vår återförening finns mycket närmare ni kan tro just nu.

JAG ÄR Maria. Och jag lämnar er nu med frid och kärlek, och skickar ut er över hela universum så att ni kan dela med er av kärleken och ljuset, som ni tog med er hit.

 

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Artikeln får återges i sin helhet om författaren och författarens hemsida klart framgår.

”Att tro är att se!”

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...