Benjamin Fulford Fullständig Rapport, 2 april, 2018

Benjamin Fulford

Fullständig Rapport

2 april, 2018

Den japanska regeringen som är slav under den khazariska maffian och desperat för att överleva, planerar att avvisa USA:s trupper från Japan såväl som att få ett slut på USA:s President Donald Trumps regim, enligt japanska höger-källor som står nära kejsaren. Detta är varför USA:s förre President Barack Obama och Thailands förre Premiärminister Thaksin Shinawatra befann sig här i förra veckan, säger källorna. Den japanska regeringen arbetar ihop med de khazariska maffia-slavregeringarna under Theresa May i Storbritannien, Emmanuel Macron i Frankrike och Angela Merkel i Tyskland, i denna satsning mot Trumps regim, uppger källorna. Den franska förgreningen av familjen Rotschild är djupt involverad i dessa satsningar, bekräftar CIA-källor i Asien.

Den japanska regimen har anslutit sig till dessa anti-Trump-satsningar på grund av att den har alarmerats av en serie nyligen inträffade offentliga tillrättavisningar från Trumps militärregering. Det största är att Japan helt och hållet hålls utanför den slutna kretsen gällande stegen i riktning mot fred på den koreanska halvön. Japans regering är också upprörd, till skillnad från övriga USA:s allierade, över att de inte fick ta del av befrielsen från USA:s tariffer på stål och aluminium, uppger källorna. Det är varför den japanska regeringen kommer med hittills aldrig skådade (för en vanligtvis tjänstvillig underdånig regim) offentliga tillrättavisningar för USA:s åtgärder.

https://sputniknews.com/asia/201803281062974191-japan-china-north-k…

https://www.reuters.com/article/us-japan-us-trade/japans-aso-rules-…

Abes regering har aktivt förberett sig på krig med Kina med att använda sig av Nordkorea som en anledning och överraskades totalt av steget att uppnå fred, förklarar källorna. Under tiden som den krigsuppviglande Abe-regeringen vacklar, kan USA:s, Kinas och Rysslands Presidenter ”Donald Trump, Xi Jinpin och Vladimir Putin vinna Nobels fredspris för ett koreanskt fredsavtal och avskaffandet av kärnvapen”, säger Pentagons källor.

Som en kontrast befarar medlemmar i Abes regering att åtalas på grund av krigsförbrytelser i och med sin inblandning i tsunamin den 11 mars, 2011 samt kärnvapenterrorattacken mot Japan. Denna fruktan har uppkommit på grund av den överhängande arresteringen av den satan-dyrkande israeliska Premiärministern Benyamin Netanyahu, som var en av huvudskaparna av terroroperationen i Fukushima, säger man. Denna attack planerades av familjen Rotschild i ett avbrutet försök att evakuera 40 miljoner japaner till Nordkorea, bekräftar medlemmar i familjen Rotschild. Planen var att bilda ett nytt asiatiskt Rotschild-högkvarter i Nordkorea, enligt dessa källor.

Nu avslöjas allt detta och ett fredsavtal på den koreanska halvön kommer sannolikt att leda till att alla dessa mordiska planer offentliggörs, säger CIA, Pentagon och japanska höger-källor. Detta är varför det nu råder stor rädsla och avsky bland förövarna för detta massmord, säger man.

En CIA-källa i Thailand hade följande att säga om Thaksin Shinawatra: ”Han letar efter ett ställe där han kan finna en tillflyktsort. Dubai står högst upp på hans lista. När väl det japanska folket känner till vad han har gjort mot dem, så kommer han tvingas fly för att undvika att bli nertagen. Hans tid är nästintill ute.”

I förra veckan besökte en medlem av NSA personligen denna skribent för att varna honom att de hade stoppat kommunikationer som visade att den japanska Finansministern Taro Aso aktivt försöker få mig mördad. Aso är förgrymmad över att bli avslöjad som Rotshilds topp-agent i Japan, förklarade NSA-tjänstemannen. Aso är också förargad över att hans regims uppbyggande av en biologisk krigsfabrik förklädd som en veterinärskola, har avslöjats av denna skribent, sade han.

Det andra dödliga misstaget som Abe-regimen har gjort var att sälja undermåligt stål till USA:s militär, i och med en avsiktlig sabotage-handling, uppger Pentagons källor. Detta är något som Abe-regeringen kommer att få betala ett högt pris för, lovar källorna.

På tal om stål, skickade en källa i underrättelsetjänsten vid USA:s militär följande information:

”Kineserna reagerar på Pentagons fordran gällande undermåligt stål med stort lugn. Högre kinesiska tjänstemän påpekar att det var ett känt problem under 2015 och utplånat inför 2017, den kinesiska ledningen erkänner att deras rykte angående kvalitet var en ovärderlig nationell tillgång. Intressant nog, så nämndes i samma konversation att Kina har behållit flera prover på avfallet från 9/11 och det har testats för …

radioaktiv, termit- samt energistrålning, bland andra relevanta faktorer av rättslig karaktär. Om och när President Trump är redo att stötta en oberoende undersökning gällande 9/11, verkar kineserna ha relevant information med beviskaraktär att dela med sig av.”

Detta är synnerligen relevant nu, för i förra veckan avfärdade en domare i USA ett försök från den saudiarabiska regeringen att lägga ner rättsprocesser mot denna gällande 9/11-attackerna.

http://abcnews.go.com/International/wireStory/judge-rejects-saudi-a…

Pentagons källor har tidigare förklarat att taktiken med att stämma Saudiarabien var menad att avslöja de verkliga förövarna för dessa attacker – den khazariska maffian. Rättvisans hjul mal långsamt, men de mal till stoft och närmar sig stadigt men säkert dessa mördare.

På den fronten noterade Pentagons källor att det totala antalet förseglade åtal mot de khazariska sataniska maffioserna närmar sig 25,000 och ”de som har avfärdats av Gitmo kan hittas döda liksom Peter Munk.”

Peter Munk var en kanadensisk gruvmagnat vars bolag ”Barrick Gold användes för att flytta en stor mängd ’off-ledger’ guld. Det var huvudsyftet för bolaget”, enligt CIA:s källor i Asien. Munk har dömts i en domstol i Nevada för kriminell inblandning i 9/11-attackerna, vilket innefattade att tvätta stulet guld. Övriga personer som anklagades var ”Richard Cheney, John Brennan, John Ashcroft, Robert Mueller, George W. Bush, George H.W. Bush, Kevin Spacey, Barack Obama, John McCain, James Baker, Edgar Bronfman Sr, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Condoleezza Rice, George Soros, John Kerry, Bandar Bin Sultan, David Rockefeller, Brent Snowcroft, Zbigniew Brzezinski samt Hillary Rodham Clinton.”

https://archive.org/stream/D2PeterMunkGeorgeSorosCheneyPaulWolfowit…

Det andra enorma steget mot den khazariska maffian är den pågående attacken på deras apparat för mind-control via Internet. ”Efter Facebook-skandalen riktar man även in sig på Google, Twitter, Amazon, Tesla och Microsoft, säger Pentagon-källorna. Som ett kollektiv är denna grupp av bolag den synliga delen i vad ’The Gnostic Illuminati’ kallar en skurkaktig artificiell intelligens som hotar mänskligheten. Att transformera dessa bolag från hjärntvättande centraler till offentlig allmännytta är ett måste, ifall mänskligheten ska kunna befrias.

På tal om skurkaktig AI, så måste vi idag motvilligt säga att en ökande mängd bevis visar att Neil Keenan, som spelade en nyckelroll i att exponera kabalens kapande av det finansiella systemet, har blivit mördad och hans mördare har kapat hans identitet under flera av de senaste åren.

Neil Keenan rapporterades på sin egen hemsida http://neilkeenan.com/, kort ha blivit mördad innan denna rapportering togs bort. Efter det följde att denna reporter hade en Skype-konversation med en person som påstod sig vara Neil Keenan, men som misslyckades med att besvara frågor som den riktiga mannen skulle ha känt till, såsom vart jag en gång sände honom pengar. Keenan slutade även plötsligt med att exponera kabal-intriger och blev i stället en säljare för ”healing datorer”.

CIA påpekar att Keenan ”omkring slutet av november, 2014 lade upp flera videofilmer där han öppnade en av bunkrarna här i Indonesien på en icke angiven plats … den lilla låda som Keenan och hans assistent slutligen öppnade innehöll KOPPAR-tackor. De var inte av guld. Guld blir inte missfärgat eller oxiderat. Koppar blir det. Detta var falskt från början.” Källan säger att han kollat med den indonesiska immigrationen och de har inga noteringar om att Keenan hade besökt landet vid den tiden.

Keenan talar också om ett försök till en 15-kvadriljons kupp från the Dragon Family. Här är ett utdrag från hans blogg som lades upp den 7 juni, 2014:

”Alldeles nyligen försökte Vatikanen, i samråd med en anförtrodd Elder, Sultanen av Sulu, en väktare/innehavare av tillgångarna hos The Dragon Family Global Account, stjäla femton (15) kvadriljoner dollar från The Dragon Family. Deras försök omintetgjordes.” Detta var ”ren fantasi från Keenans sida”, hävdar källan.

Vi har också bekräftat med Monacos regering att det aldrig hölls något möte mellan världens finansministrar i Monaco och att ingen sådan överenskommelse såsom ”Monaco Accords” som vida rapporterades av Keenan, någonsin existerade.

Den sista personen som vi kan bekräfta att verkligen träffade Neil Keenan, träffade honom för mer än 10 år sedan. Alltsedan dess, trots avsevärda ansträngningar från vår sida, med att kontakta olika underrättelsebyråer runtom i världen, så kan ingen bekräfta att han fortfarande är vid liv. Upprepade försök till att arrangera ett möte med Keenan har också misslyckats. Vi skulle vara glada ifall det visar sig att vi har fel. Detta är viktigt, för ifall vi kan spåra och fånga in de människor som dödade och sedan började ge sig ut för att vara Keenan, så har vi en verklig chans att få ett slut på den khazariska kabalens finansiella kontroll.

Därtill, på samma front, kan vi rapportera att ett möte i förra veckan ägde rum mellan en representant för en asiatisk Elder och The White Dragon Society. WDS föreslog för den här representanten att de asiatiska Elders ska utse en direktör för The White Dragon Foundation med vetomakt över all användning av medel ur The Foundation. Efter detta kan historiska obligationer deponeras hos The Foundation och WDS kommer att använda sitt inflytande för att säkerställa att de khazariska maffioser som sålde dessa obligationer för guld tvingas att betala. Pengarna ska användas till att få ett slut på fattigdomen, stoppa miljöförstörelsen och finansiera det militär-industriella komplexets transformerande av ’svärd till plogdelar’.

I alla händelser så rapporterar Pentagons källor att ”uppröjningsoperationerna är på gång, med flera kabalbaser förstörda och portaler nedstängda”.

Vi kan inte personligen bekräfta information gällande rymd-krig av detta slag. Men vi kan bekräfta att avlägsnandet av synliga kaballedare såsom Benyamin Netanyahu är viktigt. Därtill säger ryska FSB-källor att de har spårat fram bottnen på problemet på jorden till Zürich, Schweiz och att ”det på något sätt är kopplat till CERN-projektet.”

 

https://benjaminfulford.net/

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...