Mary Magdalena via Lea Chapin, 12 maj, 2017

Mary Magdalena via Lea Chapin, 12 maj, 2017

Jag hälsar er, mina älskade. Ja, det är jag, Maria Magdalena. När jag kommer in i energifrekvensen idag, kommer jag med lite dysterhet, men jag kommer också med stor spänning och glädje. Jag kommer att förklara för dig, Käraste, att denna planet går igenom en stor övergång, och var och en av er genomgår en återfödelse. Det kan vara svårt för dig att förstå att de cykler som händer på denna planet påverkar dig både individuellt och kollektivt. Det innebär att dessa cykler och de evolutionära cyklerna som Moder Jord går igenom i sin evolutionära uppstigning också påverkar dig, och du kanske inte är medveten om hur djup denna påverkan är.

Vissa av er kanske känner sig lite utpumpade eller rastlösa eller deprimerade eller obekväma med sin livsfrekvens och vad som sker vid denna tidpunkt i era liv. Det här är en del av den evolutionära övergång som händer på denna planet, eftersom Moder Jord gör sitt skifte från en dimensionell frekvens till en annan. Och hon återvänder tillbaka till balans. Det här har varit, lite som de säger, upp-och nedvänt, som om hon är som en snurra som spinner och på många sätt inte utom kontroll, men som att hon försöker hitta balansen igen. Du kan förstå och vara medveten om alla jordförändringarna och de oregelbundna vädermönstren. Och även detta har påverkats av de kollektiva tankesätten hos individerna på planeten. Det finns mer rädsla vid denna tidpunkt på grund av osäkerheten om världens säkerhet och många av världsledarna som verkar vara utom kontroll. Den kollektiva medvetenheten hos mänskligheten påverkas helt enkelt av de kollektiva tankesätten, och så, Kära Ni, påverkas ni också av de kollektiva tankesätten hos dessa runt omkring dig och jorden.

Så idag vill vi ingjuta i dig och ge var och en av er min dotter Sarahs energi och essens, som om ni nu ges en sträng av balans i era egna personliga liv. Få harmoni och balans i ditt fysiska, in i ditt mentala sinne och i alla aspekter av ditt varande. Som du kanske förstår representerar vår dotter Sarah energin i den Heliga Gralen, hon är den symboliska representationen av den Saknade Gralen, vilket helt enkelt betyder att hon har nyckeln till balans och fred och förening vilken mänskligheten har letat efter alltsedan de har fallit ifrån Nåd, sedan separationen från Enhet. Och så, Kära Du, det är mycket viktigt att du förstår att den här dagen så är min Sarah, jag själv och Yeshua här för att ingjuta den kraftfulla frekvensen av Gudomlig Förening, balans och Helig Nåd i ditt väsen. Så vi ber dig att ta ett djupt andetag och börja andas in denna essens av Förening, Guds Förening, Helig Förening, andas in denna energi i ditt hjärta, andas in denna energi i din själ, andas in denna energi till essensen och till minnet av vem du verkligen är. Andas in i Guds levande ljusenergi, andas in min dotter Sarahs energi, andas in i den energi som hon har som mall för balans och fred. Och så ber vi just nu att du föreställer dig, om du kan, att i ditt sinnes öga står min dotter framför dig, och när hon lägger handen på ditt tredje öga balanserar hon inte bara din tallkottkörtel, utan också din hypofys, din thymus, din hypotalamus, och med överföring av hennes frekvens ingjuter hon den här kraftfulla symbolen för bandet, balansen i Enhetens förening, som är ingjuten inuti din varelse.

Kom ihåg, käraste, att när var och en av er valde att komma till denna planet som mäktiga andar, höll du minnet om Enhet, och sedan med tiden har slöjorna, separationen, orsakat dig att känna rädsla och separation från din sanning. Och så, idag, ger min vackra Sarah dig gåvan av denna hågkomst och aktiverar återigen kärnan i den Heliga Föreningen i ert inre. Reducera inte kraften i detta, reducera inte den kraft som hålls inom ditt eget minne. Det är svårt för var och en av er att hålla er frekvens i detta tillstånd, i denna kaotiska värld och med alla dessa distraktioner och stimuli och stimulans, det som händer inte bara i ditt personliga liv utan kollektivt i världen. Och så erbjuder vi den här presenten till dig för att skydda dig, att hjälpa dig. Så att du kanske har en kompass eller en guide som nu är starkare för att hjälpa dig och att vägleda dig längs din väg. Och så lägger Kära Sarah sin hand försiktigt på pannan, öppnar ditt tredje öga, ditt allseende öga, så att dina visioner och din clairvoyanta förmåga blir mer aktiverad och mer potent. Som Grand sade förra veckan är det viktigt att ansluta till dina guider, mästare och änglar. Det är mycket viktigt att du har alla verktyg du behöver så att du kan röra dig längs denna väg med nåd och lätthet, utan svårighet, utan strid, utan stress. Så att du kan leva i glädje och vara i fred. Det är av stor betydelse att du håller tron ​​och håller åtagandet gentemot dig själv. Vet att du inte är separerad, att du inte är ensam, att du inte är övergiven, och du har din kompass, din anslutning till den Store Skaparen. Den har aldrig blivit avskuren, Kära Ni, den har helt enkelt blivit nedtonad, dämpad. Idag aktiverar min Sarah denna energi och erbjuder dig den här vackra bägaren, den Heliga Gralen. Drick från den, drick från föreningens bägare.

Det är vad vår bok talar om, att återvända till föreningen med dig själv, att finna en koppling av frid inuti dig själv och att veta att nöjet att leva från din sanna andeessens är din födslorätt och är din Gudomliga Rätt när du bor på detta Jordeplan, Precis som dina vackra Lemurianer gör, precis som de underjordiska människorna gör i mitten av Jorden, som lever i balans och harmoni, så är detta din födslorätt. Och ändå ser du att ytbefolkningen har lidit med illusionen att detta inte kan vara sant. Och så förstärker vi för dig vikten av att du är ansluten, förblir för alltid kopplad till din sanna Gudomlighet. Det är en present vi erbjuder dig idag, vi ber att du håller den i ditt hjärta, andas in och kopplar igen. Precis som kanalerna var öppna förra veckan för att ansluta dig till ditt Högre Själv, förstärker dina Mästarguider, dina änglar, nu detta som Kära Sarah ansluter till dig och återkommer till Enhet. Med varje dag som går, kommer var och en av er att vara begåvad med större fred. Jag kommer att upprepa, med varje dag som går, kommer var och en av er att vara begåvad med fred. Det är av stor betydelse att du håller detta inom ditt medvetande. Jag är fred. Jag är kärlek. Jag är hel. Jag är balanserad. Jag är fred, jag är kärlek, jag är hel, jag är balanserad. Jag är fred, jag är kärlek, jag är hel, jag är balanserad.

När du förstärker detta inre av dig själv, kommer de förbindelser som har gjorts att fortsätta att stärkas, och oron och rädslan och frånkopplingen från din eget medvetande att upplösas. Rädslan kommer att börja upplösas. Och du skall lita på dig själv och ditt inre medvetande, det inre som vet att allt är i ordning och allt är som det borde vara. Ni förstår, Käraste Ni, ditt liv styrs av ditt Högre Själv, det här är ditt åtagande till dig själv, till din själ, till din väg. Detta är ett åtagande för fred. Detta är det åtagande du har gjort under så många eoner och för eoner sedan. Jag kommer att återvända till fred, jag kommer att återvända till balans, jag kommer tillbaka till föreningen. Som en ande, när du valde att komma till jordplanet och glömde din anslutning visste du att du skulle komma ihåg. Du var inte rädd. Och det här är vad vi säger idag, du har redan gjort detta åtagande för dig själv, Jag kommer att minnas föreningen. Idag är detta givet till dig av vår älskade Sarah. Jag kommer ihåg föreningen. Det är viktigt att vara närvarande och glad i ögonblicket. Lev i nuet. Känn spänningen av glädje som löper genom din kropp. Känn förväntan att du blir vid liv igen med din andes frekvens. Kan du föreställa dig din ande, spänningen i din ande som löper genom din kropp med full kapacitet, inte bara att leva ditt liv och ta ditt liv för givet, önska att ditt liv var borta eller helt enkelt att vara rädd för att leva i din kunskaps fulla kapacitet som den vackra anden du är.

Så vi ber dig att göra detta åtagande till dig själv igen; Jag minns föreningen, jag minns min anslutning, jag kommer ihåg hur kraftfull jag är, jag kommer ihåg hur ansluten jag är, jag kommer ihåg hur älskad jag är, jag minns glädjen att leva i balans, jag minns min egen storslagenhet, jag minns min sanna storhet. Och bara för att du kanske blir erkänd för din storhet, och även om du inte kan se din egen storhet eller känna den, betyder det inte att du inte är magnifik, för det är sanning. Ni är alla magnifika, kraftfulla, andliga väsen som har valt att komma till detta Jordeplan, att offra er enhet och återvända till kärlek, ge så mycket av er själva och dela ert ljus för att belysa världen. En person i taget, du har gett och gett och gett och gett, och verkligen, Käraste Barn, det är din tid att ta emot, och det är därför vi kommer idag, det är därför som Sara kommer idag. Du är fått gåvan att minnas din skönhet, ditt åtagande, din odödliga kärlek till denna planet och hennes planet och hela skapelsen.

De jordiska fällorna är många. Men vi ber dig idag att stiga ovanför dem och se om du kan känna din ande som stiger över dina Jordiska bekymmer, din Jordiska fångenskap, och du skall leva som en fri agent, en fri ande, en kraftfull själ. Öppna upp dig i det här ögonblicket till din glans och storhet, och tillåt dig att tända spänningen och glädjen i dig en stund. Jag kommer ihåg föreningen. Kan du känna spänningen att återvända till balans, och hur det skulle kännas, hur det skulle se ut, hur du skulle vara fri? Fri från att vara fångad av dina egna mentala bekymmer och oro, med vetskap om att du är sörjd för, att du är omhändertagen, och ditt liv är i gudomlig ordning. Vad du än väljer i medvetet val varje ögonblick, så ber vi dig att välja fred, att välja förening. Jag väljer fred, jag väljer balans, jag väljer helhet, jag väljer enhet. Och med varje andetag som du tar, kommer det att införa denna kraftfulla energi i ditt väsen. Ni förstår, Käraste Ni, det här är ett medvetet val att återförenas. Och, Käraste Barn, så många kanske inte förstår detta, hur mäktigt det är att vara fri. Det här är den frihet som du föddes med, och Kära Ni, fängsla inte er själva med att tro att ni inte är magnifika och att ni inte har någon kontroll över era liv, för att ni har mer kontroll än ni inser. Medvetna beslut. Du kanske säger att jag medvetet väljer fred, jag väljer medvetet glädje, jag väljer medvetet kärlek, jag väljer medvetet att komma ihåg kraften i min vackra ande. Och så idag, när Sara aktiverar ditt tredje öga, börjar du se visioner och känna din väg, helt klart, var och en av er kommer att följa den här vägen, medvetet, undermedvetet kommer du att styras. Jag upprepar, medvetet eller undermedvetet kommer du att styras, du kommer att följa din väg och du ska vara fri.

Varje dag, när du minns att du är kraftfullare än du kan tänka dig, kommer du att kunna skapa och medskapa och manifestera och leva ditt liv med lätthet, enkelt, Gudomlig Förening, Helig Nåd, Gudomlig Förening. Det var svårt under min livstid, som jag har beskrivit i min bok, att hitta balansen och freden och föreningen i mig själv, för våra liv var svåra och jag förberedde Yeshua för hans korsfästelse och uppståndelse och hans resor. Men jag började med hjälp av min dotter att hitta den Heliga Föreningen inuti mig själv och hitta fred. Och detta är vad vi erbjuder till dig, vi vet hur viktigt det är för varje själ att återvända till balans. Eftersom vi kämpade känner vi era kamper. Vi känner din smärta, för vi hade samma smärta. Vi känner till er längtan, för vi hade vår egen.

Och så idag, Käraste Ni, kommer jag för att hjälpa er, för vi älskar er djupt. Er framgång, er sinnesro, är vår ro i sinnet. Er förmåga att manifestera, er förmåga att skapa och att skapa fred i era liv påverkar oss alla. Vad ni gör påverkar varandra. Jag vet att ni har hört det här många gånger förut, men det är en stor sanning. Och så uppmanar vi alla ljusarbetare att återvända till fred, så att fred kommer att råda över denna planet. Det här är en lång order, men det kommer att bli gjort, en själ i taget, en själ som vaknar till sitt inre ljus. Låt ditt ljus skina så att andra kan se och var det klara ljuset som väcker en annan. Ta hand om din bror och syster och hjälp dem längs deras väg. Visa dem vägen, var inte rädd. Jag kommer att dra mig tillbaka en stund, för Sarah vill prata nu.

Kära Ni, ja det är jag, Sarah. Jag kommer på den här mest gynnsamma dagen för att berätta för dig hur viktigt det är att denna planet och hela mänskligheten återvänder till balans. Min mor och far offrade i sina liv för att hjälpa var och en av er. Deras odödliga kärlek till mänskligheten fortsätter. Jag kommer som en av deras företrädare för att visa dig och förmedla dig förståelsen för hur djupt engagemang och självuppoffring har gjort skillnad på detta Jordeplan. Jag kommer som en representant för min mor och min far, och i dag, när jag förankrar min frekvens av Gudomlig Förening till Jorden, ber jag att du står med mig. Jag är direkt inriktad på er Nordpol och justerar balansen på er Nordpol. Den som heter Kryon är direkt inriktad på Sydpolen, och det finns en kraftfull inriktning mot jordplanet vid denna tidpunkt som stabiliserar energin och återger balans till moder Gaia. Pleiaderna och Arcturierna hjälper också till med att stabilisera er energi. Det här är inte för att skrämma er, men utan vår hjälp kunde det ha skett ett stort polskifte och er planet skulle helt enkelt ha tumlat över och kaos skulle ha uppstått.

Och så idag, Käraste Barn, håller vi balansen här i Norra och Södra Polerna för att Jorden ska ligga i balans, och vi kallar var och en av er att stiga upp och hjälpa och vara centrerad och lugn och balanserad, och i fred. För de närmaste 30-45 dagarna finns det mycket som kommer att omkalibreras. Inte bara i dina personliga liv utan kollektivt på detta Jordeplan. Och vi behöver dig för att bli vad vi kallar våra fotsoldater, för att hålla balansen, för det är där fred behövs. Din styrka behövs under den svåraste tiden på Jordeplanet. Moder Gaias uppstigning från de lägre frekvenserna i den tredje dimensionen genomförs, och som min mamma sa i början kan du ha känt de disharmoniska energierna som påverkar dig. Men idag håller vi ställningarna så att du kan förbli balanserad och i fred, precis som Kryon och Moder Gaia, och Arcturierna och Pleiaderna håller balansen när hon omcentrerar sig. Hon omcentrerar och återvänder till en vacker jämvikt. Tyngdpunkten har förändrats, och när Moder Jord gråter för sina barn för att hjälpa henne har vi hört kallelsen och vi ber dig att hjälpa till. Det kan vara svårt att förstå Moder Jords rop på hjälp, men de är väldigt verkliga, precis som dina rop på hjälp är mycket verkliga. Och vi hör dem och vi kommer att hjälpa dig.

Och vi har kommit för att hjälpa henne. Jag vill inte skapa något obehag, jag är bara här och hjälper dig att förstå vikten av min roll som ska balansera denna planet och dig, individuellt och kollektivt. Kryon har varit mycket upptagen med att införa denna frekvens och återinföra det elektromagnetiska fältet så att tyngdkraften kan stabiliseras. Ta inte dina liv för givet, utan lev till ära och tacksamhet för allt som du erbjuds på denna Jord. Från maten, luften, vattnet, Jorden som du går på, de är alla magnifika, precis som du är. Jag ska dra mig tillbaka och låta min mor avsluta, men jag vill att du ska veta att vi älskar dig djupt, vi ser alltid efter dig och tittar till dig och det är vårt odödliga engagemang för att hjälpa planeten att återvända till balans och fred. Hon kämpar, som vi ser att du också gör, men det finns inget behov, för allt är i ordning, allt är som det borde vara. Titta bara på det goda i livet, och det goda i livet kommer att hitta dig. Sök bara fred, och bara fred kommer att hitta dig. Och återvänd till minnet av hur magnifik du är, och storheten kommer att hitta dig. Gå nu, mina kära, jag tackar för din tid, och jag tackar er för er uppmärksamhet.

Kära Ni, ja det är jag, Maria Magdalena. När jag kommer för att avsluta vårt budskap för dagen, hur viktigt det är att centrera era hjärtan till minne av totaliteten av allt du är. Idag ber jag dig att hålla din frekvens på den högsta nivå som du kan hålla. Överbrygga de två världarna, himmel och jord i ditt liv. Vet att du är himlen, du är jorden. Och lev i detta sammanhang, härligheten och livets glans här på jorden, ditt liv ska fyllas med all andens frukter, så att ditt ljus lyser och glädjen breder ut sig. Nu när min dotter har kommit fram och aktiverat ditt tredje öga och präglat in i dig och återcentrerat dig också, fått dig att återvända till balans, så kommer du att vara i linje med Moder Jords vibration eftersom hon nu också återvänder till balans. Och ni är partners och förvaltare av Moder Jord, och ni är medskapare med henne i denna resa för att skapa fred och balans och kärlek återigen till vår älskade Terra. Ni skall känna till, mina barn, kraften i det som har förekommit idag. Det är av stor betydelse att ni återvänder till kärlek, älskar er själva, hedrar er själva och känner storheten i er varelse. Jag är magnifik. Och så, Kära Ni, vi är så hedrade att dela dessa gåvor med er idag, håll dem kära för ditt hjärta, var stilla, var stilla, var stilla och vet, mina barn, att ni är djupt, djupt älskade. Min Yeshua, min Sarah och alla mina barn, vi hedrar er, vi välsignar er och vi tackar för er villighet att tjäna och tjäna, och tills vi talas vid igen, känn freden, känna föreningen, känn balansen, Känn kärleken och låt ditt ljus skina så att andra kan se det. Och nu, kära barn, gå i fred.

Kanal: Rev. Lea Chapin

https://www.leachapin.com

Översättning: Lars-Eric Sidling – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...