Rådet via Ron Head, 4 maj, 2017

Rådet, 4 maj 2017

Ron Head

Idag kommer vi att avvika från våra normala ämnen, för att göra er uppmärksamma på något som ni kan hantera, utan att ens vara medvetna om det. När ni väl är medvetna om det, kommer ni att upptäcka att ni redan är beredda att ta itu med det.

Det har nyligen varit några mer än normala skiftningar i de energier som ni är omgivna av. En del av er ser dessa, andra känner dem och många av er är bara medvetna om dem, därför att vi så ofta talar om dem. Oroa er inte för detta, eftersom det kommer att förändras.

Det kan vara ett problem för några av er. Konstigt nog, ju känsligare ni är, desto större problem kan det vara. Det kan orsaka att ni förlorar fokus och mål i tider med mindre intensitet. Detta kan medföra ”olyckor” som ni normalt inte skulle vara föremål för.

Lösningen på det här är ganska enkel. Vad ni än gör för att hålla kvar er själva i ett högre vibrationstillstånd, var mer medvetna och avsiktliga med att göra det. Ni kan lägga skydd runt er själva och era nära, ni kan göra en daglig meditationsövning – som vi har rekommenderat – eller vad ni nu än gör. En del av er kallar på skyddande krafter från de andliga sfärerna, och när ni gör det kommer ni att finna att vi är redo och villiga att hjälpa till. Men gör det med fokus och avsikt, och var medvetna under hela dagen.

Ni är faktiskt på väg in i det motstånd som er kollektiva vibrationshöjning orsakar. Enkelt uttryckt, jämlika och motsatta reaktioner är inte bara fysiska saker i ert Universum. Eftersom ett stopp för era framsteg inte är önskvärt, verkar en fördubbling av era insatser vara lösningen.

 Må Skaparens välsignelser och ovillkorliga Kärlek vara ert i överflöd.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice and link: http://ronahead.com/

Du gillar kanske också...