Mästare St Germain via Jahn J Kassl, 27 november, 2023

Mästare St Germain.
Den tändande gnistan
Jahn J Kassl 2023-11-27
Ljusets seger
Var sann mot dig själv och fortsätt din andliga väg i alla väder tills du anländer. Bli inte skrämd eller avskräckt, för tidens tecken pekar på Ljusets seger.
Fortfarande kan endast väldigt få människor se det som fortfarande är en saga för många, och negativiteten dominerar fortfarande bland människor. Denna tendens avtar nu för varje dag som går.
Det blir allt lättare för individer att känna igen bakgrunden och reglagen.
Nu behövs bara en tändande gnista och showen med de mörka varelserna är över. Denna del var tänkt att lura hela mänskligheten till en ofattbar nivå av slaveri, men den kommer nu att demonteras i alla sina delar och kommer aldrig mer att uppstå igen på denna Jord.
Det som behöver uppenbaras kommer nu att uppenbaras, för att människor ska veta vilken profet de trodde skulle uppenbara sig. Som en uppenbarelse kommer det som tog lång tid att bli verklighet, det som verkade förbli ouppfyllt.
Transformation av dystopier
Det som behövs av dig nu är att du lägger åt sidan din rädsla för framtiden, och att du transformerar de dystopiska scenarierna. Det som är viktigt nu är att du lever ditt liv orädd, beväpnad med sanningen och med ljuset – mitt i världen – där GUD har placerat dig, för att leva ditt verkligt lätta liv, utan oro, utan rädslor, men med självförtroende, med glädje och med vissheten om en gyllene framtid.
Det som händer nu kommer att undergräva hela världen och förvandla hela mänskligheten.
De avgörande processerna triggas inom människan, för att göra förändringen i den yttre världen möjlig.
Guds ymnighetshorn
Denna kamp kan inte vinnas med en omedveten mänsklighet.
Detta ändras nu och förvrängningarna av det mänskliga medvetandet korrigeras. De själar som har vänts upp och ner kommer att rättas upp och anpassas till GUD, tills ett ljus lyser på tillräckligt många människor, så att de kan göra sitt oumbärliga engagemang för förändring.
Mirakel på mirakel kommer att inträffa efter att människorna har förvandlats inombords. När ymnighetshornet av GUDS NÅD har utgjutits över människorna så förändras allt.
Kära du, som läser detta:
Var inte för ett ögonblick rädd, för du har all anledning att vara lycklig. Lev uppriktigt och älska uppriktigt – lämna allt annat till GUD.
Med oändlig kärlek,
MÄSTARE ST. GERMAIN
May be an image of 1 person

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *