Mästaren St. Germain via Jahn Kassl, 26 juni, 2023

SANNINGEN BLIR SYNLIG OCH LJUSET BESTÅR! (Del 1)
26. JUNI 2023
Ambassad av Master St. Germain
Varje ansträngning du gör tjänar detta heliga syfte: att göra sanningen på jorden acceptabel och att förvisa all osanning och lathet från jorden.
Storm av sanning
Sanningen är på väg, den blir synlig överallt och råder överallt! Tidens tecken står på sanningens storm. Ingenting kan motstå denna dynamik och allt kommer att underordnas denna nödvändighet så att vägen kan förberedas för mänsklighetens nya tidsålder.
Med sanningens tillkomst förändras allt!
För först då kan GUDs ljus göra sitt helande verk i människans hjärtan, först då kan du uppleva dig själv som en GUDs person och först då är slöjan mellan världarna genomskinlig, så att en levande kommunikation mellan dig och din familj kan ske.
Idag jobbar vi mot denna dag.
Varje ansträngning du gör tjänar detta heliga syfte: att göra sanningen på jorden acceptabel och att förvisa allt osant och lat från jorden.
Redan ökar tecknen på att vi är på rätt väg, ditt arbete och din uthållighet lyfter redan fram det sanna, goda och ädla i människor, allteftersom du blir det mer och mer. Det är fler och fler som letar efter sanningen och som vill hitta den i sig själva först. Det som är osant, falskt eller tvetydigt erkänns och förvisas från livet.
Folk är redo!
I dag är allt fler villiga att initiera stora korrigeringar och vid behov helt bygga upp sina liv. Idag vaknar fler och fler människor till att de inte längre vill lura sig själva, att de ser in i sitt hjärta och tar sig an det helande som är nödvändiga.
Även om det är en minoritet i termer av antalet av jordens befolkning, betyder de människor som nu vaknar en majoritet när det gäller att återställa en ljus markvibration på denna jord.
Kvaliteten hos dessa människor uppväger antalet, deras kreativa vilja och manifestation väcktes genom att arbeta med sina egna sidor. Lärdomen att allt börjar med oss själva, med dig själv, har förståtts och så nu tar allt sin goda, rätta och helande väg.
Sanningens spegel
Mörkrets krafter sprider osanningen, lögnen har växt på dem som ett skinn och de kommer inte att ge vika förrän de ser sig själva och sina ogärningar i sanningens spegel. Ingen kan permanent undvika denna reflektion! Du vet det och de vet att tiden har kommit.
Men det är också sant att varje varelse spelar sin oersättliga roll på jorden fram till slutackordet. Så länge det är nödvändigt att hålla ut och bemästra tiden med GUD. Eftersom dagen då trumpeterna initierar GUDs slut och den nya början är nära.
Livets tidslinje har nåtts!
Det betyder att avslöjandena kommer att fortsätta öka snabbt, så att fler och fler kan få en titt på helheten. Inget förblir dolt längre. I processen börjar alla hotfulla bakgrunder av skrämmande framtidsscenarier att upplösas framför dina ögon.
Du har nått nästa nivå av medvetande. Du ser på aktuella händelser med andra ögon idag. Utsidan har tappat sin styrka. Kraft tränar nu din själ och du har hittat din orientering. Rädslor undviks mer och mer, oro för framtiden minskar – och GUD har återvänt till ditt liv.
Sannerligen, mänskligheten har valt den ljusa framtiden i den grad som krävs och nått livets tidslinje.
I den yttre världen fortsätter jorden att rotera och uppenbarelserna tar allt större proportioner. Inuti fullbordar dock fler och fler människor sig själva och de blir ointagliga andliga fästningar.
På så sätt tunnas de krafter som hittills har berikat sig på din livsenergi ut, för i sanningens ljus kan varken deras lögner eller de själva existera.
Sanningen banar väg för mänskligheten in i ljuset.
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *