Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 juni, 2023

 

Det okända och vad som kommer till dig ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är i vårt esse när vi känner oss in i något som är okänt för oss och får en känsla av det för första gången. För oss finns det inget mer spännande än det okända, eftersom det betyder att vi kommer att möta en aspekt av oss själva som vi inte var medvetna om tidigare. När ni kliver in i det okända i era liv vill ni verkligen ta samma tillvägagångssätt, eftersom det kommer att vara platsen där ni upptäcker något nytt om er själva.

Du vill upptäcka hur kreativ du är, hur stark du är, hur intelligent du är, och när allt inte är perfekt upplagt framför dig, då ger du dig själv möjligheten att utforska dessa aspekter av dig själv som du kanske inte har känt till. Man vill också sträcka på sig, alltid. Så även om du visste att du hade ett visst mått av kreativitet, är det något att uppskatta för dig själv hur kreativ du kan bli när det behövs.

Du vill verkligen inte ha din framtid huggen i sten och berättad för dig av någon som har en gåva att se in i framtiden, för du vill bli överraskad av livet, och du vill visa upp dig i dessa ögonblick som en fylligare och mer komplett version av dig själv för att möta det okända på rak arm. Om du är rädd för det okända, måste du verkligen fråga dig själv varför. Är det på grund av vad du föreställer dig att det okända innehåller? För om så är fallet är det inte längre okänt för dig. Nu skapar du det med din fantasi och skapar det för att vara något du inte vill att det ska vara. Men om du istället kan känna igen att det okända ibland innehåller något bättre, då kan du bli upphetsad över det.

När vi pratar med er om att flytta till den femte dimensionen, pratar vi med er om något som mestadels är okänt för er. De flesta har bara fått en glimt av hur den femte dimensionen är. Och så, egentligen vill du bara börja anta att allt som kommer till dig som är okänt för dig kommer att bli bättre. Det kommer säkerligen att vara din skapelse, och du utvecklas och blir mer än du någonsin har varit tidigare där på jorden. Så då skulle det följa att det du skapar är bättre än vad du har upplevt och till och med bättre än vad du kan föreställa dig.

Energierna som är över dig just nu är mycket stödjande för att du skapar med vibration, snarare än tanke och fantasi. Det betyder att du inte behöver vara detaljorienterad för att skapa en bättre version av verkligheten. I själva verket skulle vi säga att du måste vara känslor orienterad, och låta universum arbeta ut alla detaljer som du inte kan lista ut och inte ens kan föreställa dig. Det är verkligen att leva som det var meningen att du skulle leva, och det är den vibration vi ingjuter i denna överföring, så att ni kan gå med oss i vår entusiasm för att lära känna er själva mer fullständigt.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *