Matthews meddelande via Suzanne Ward | 2 juli 2020

Matthews meddelande via Suzanne Ward | 2 juli 2020

2 juli 2020

Med kärleksfulla hälsningar från alla själar vid denna station, detta är Matthew. Speciellt då ni översvämmas av medias rapporter om oroligheter runt om i världen, är det viktigt att tänka på att ofta ta djupa andetag; andas sedan långsamt ut för att släppa stressen, så att den inte ackumuleras och orsakar obalans. Kära familj, var snälla och ta ett ögonblick nu och gör det. Tack!

Nu finns det två globala situationer som håller Jordens energifält i brinnande aktivitet. Låt oss först tala om protesterna mot rasism och överdriven polisbrutalitet som startade i USA, och snabbt spred sig till många andra länder. Väsentliga förändringar börjar inte med ledarna, utan med folkets krav.

Ni kanske har sett filmer om George Floyds död, och lagt märke till ovanliga saker: Polisen som hade knät på Mr. Floyds hals, såg ”ledig” ut när han tittade på personen som filmade honom, och de tre poliserna som stod i närheten tycktes ha väldigt lite intresse för det som hände.

Precis då händelsen började, ändrade de fem själarna och andra avtalen i de själskontrakt de ingått före födseln, så att de kunde delta så som de gjorde. Polisernas uppenbara brist på känslor för Mr. Floyd, blev effekten från deras undermedvetna process, när de agerade i enlighet med sina precis då uppkomna roller.

De gjorde det för att få fram rasismen på den globala scenen, med sådan dramatik att denna skadliga aspekt av mänskligheten, inte längre kan negligeras. Jordens civilisation kan inte gå vidare i andlig och medveten medvetenhet, förrän systemets hyckleri upphör så att samhället ska kunna healas.

Den andra globala situationen är den fortsatta historien om coronaviruset. Kom ihåg att de flesta nationella gränser varit stängda för resenärer, och då kan ni fråga er hur denna sjukdom nådde länder som var befriade från den. Det skedde på samma sätt som det gjorde i Kinas Hunan-provins – viruset släpptes ut av drönare eller, i de nya länderna, kanske också genom besprutning från flygplan.

Även om de två sätten skiljer sig åt, så var Illuminatis främsta mål att kunna släppa viruset. Tillsammans med svåra luftföroreningar så är Hunan mättad med 5G-teknik, vars strålning skadar kroppen; båda äventyrar immunsystemet och gör invånarna mottagliga för att drabbas av smittsamma luftvägssjukdomar.

Människor i länderna där covid-19 nyligen introducerades, är lika utsatta. De har låg immunitet på grund av befintliga hälsoproblem, orsakade av undernäring och andra undermåliga levnadsförhållanden.

Uppgången i antal fall och dödsfall i USA var förutsägbar. Masker förhindrar normal andningsfunktion och påverkar immuniteten stort. Stress påverkar också immunsystemet negativt, och mycket stress har kommit av att behöva ”stanna hemma”, massarbetslöshet, ekonomiska svårigheter, barnomsorg för personer som måste arbeta, utmattad sjukhuspersonal och första hjälpare.

De som ligger bakom denna pandemi vill att du ska tro något annat, så att fingret pekar på människor som inte bär masker eller tillämpar ”social distansering” och företag som öppnar för snabbt. En annan aspekt av det ökande antalet, är att fall och dödsfall från många medicinska problem, felaktigt rapporteras som covid-19 eller komplikationer därav.

Tvärtemot det som verkar kunna se ut som om de mörka vinner denna runda, så gör de inte det. De gräver sina gravar djupare, så att säga. Sanningen om det laboratorietillverkade, patenterade coronaviruset, kan inte döljas för allmänheten mycket längre.

Att ta bort vittnesmål på internet från de som vet sanningen hindrar inte heller att annan sann information läggs ut, och att de mörka kallar det ”konspirationsteorier” fungerar inte heller.

Till de läsare som också frågade om Bill Gates och Dr. Anthony Fauci finns bland de ansvariga för pandemin, så ja, båda är mycket involverade. Så gäller också CDC (Centers for Disease Control), vars ”riktlinjer” ofta används.

Nu lite om Q och Qanon. Enligt Nirvanas övervakare av Jorden så är Q några få individer som har en omfattande individuell kunskap om ”Deep State”, det hemliga sällskapet som vi kallar Illuminati eller kabalen, One World Order, Skuggregering och annat.

Qanon, en fristående allierad grupp av individer som gör efterforskningar eller har personlig kunskap om information som inte är lättillgänglig för allmänheten, de följer Q:s gåtfulla meddelanden som publiceras på en webbplats, och tolkar dem med varierande grad av noggrannhet. Eftersom avsikten för alla dessa individer är att avslöja de mörka, blir information från Q eller Qanon också förlöjligad som en ”konspirationsteori.”

Massmedia styrs, informationen på Internet är en blandning av sant och falskt, och sociala medier går varma med åsikter tillsammans med fakta, så var kritiska till informationen från alla källor. Fråga inåt – sanningen ni söker finns på själsnivå.

”Jag hörde att presidenten [USA:s president Trump] beordrade militären att förstöra underjordiska baser, där de befriade många barn som satt i burar. Fråga Matthew om detta verkligen hände.”

Nirvanas övervakare kan inte bekräfta att beordringen om räddningsaktionen kom från president Trump, men det är sant att militära trupper befriade hundratals barn som var tillfångatagna i Illuminatis enorma underjordiska baser; de förstörde sedan baserna. Barnen får medicinsk och psykologisk vård. Det mest diaboliska av allt mörkt på planeten är satanismen. Dyrkarna kidnappar tusentals barn runt om i världen för sina ritualer, och de gör kvinnor som tillfångatas gravida, för att deras barn ska kunna offras.

För eoner sedan inpräntade de mörka krafterna idén i de oerfarna själarna, att människooffer ”gillas av eller tillfredsställer gudarna”, och för tusentals år sedan gjorde Jordens civilisation det. Under senare århundraden har Illuminati använt dessa ogudaktiga handlingar för att skapa energin av rädsla, vilken de behöver som bränsle för att överleva, och de tror att konsumtionen av offrade kroppar ger dem obegränsade krafter.

En annan läsare som skrev om detta frågade: ”Är det bättre att hålla sig borta från allt och låta människor få känna sig glada och lyckliga (gäller även mig själv), eller är det bättre att låta folk få veta?” Så chockerande som sanningen är, så måste den bli allmänt känd så dessa obeskrivliga handlingar upphör, och att de mörka involverade hålls ansvariga för deras brott mot mänskligheten. Informationen finns tillgänglig på Internet och vi uppmanar er att göra andra medvetna om den.

Vårt svar på följande utdrag av ett e-postmeddelande går alltid att tillämpa, och med de upprörda känslorna för det som händer i er värld, så är det särskilt relevant nu: ”I det dagliga familjelivet möter vi oändliga känslomässiga konflikter och oro, som ofta tar bort livets glädje. Att tappa tålamodet leder oundvikligen till oönskade konsekvenser. Så varför fick vi då känslor, när det oftast är mycket bättre att använda talet som ett redskap för överlevnad? ”

Först säger vi att Jorden är allmänt känd som en utmärkt skola, för att den erbjuder de bästa lärdomarna utifrån just känslor, och själar från många civilisationer väljer att inkarnera där, så att de kan övervinna lågt vibrerande känslor och ersätta dem med höga.

Kära ni, vi vet från vår egen livstid i världar då vi frigjort oss tredje densitetens bojor, att det är oerhört svårt att alltid känna sig positiv och trygg.

Ni kommer från civilisationer där det bara finns glädje, vänlighet, ärlighet, generositet, förlåtelse, tacksamhet och andra känslor med höga vibrationer. Och nu är ni mitt i Jordens känslomässiga spektrum som inkluderar otålighet, ilska, besvikelse, hot, misslyckande, hopplöshet, pessimism, frustration och rädsla. Att skingra de negativa känslorna genom att utstråla ljuset från höga känslor, för att inspirera Jordens folk att manifestera den bättre värld de vill ha, är skälet till att ni valde att vara där ni är.

Ja verkligen, att tala med varandra gäller, men ni behöver inte undvika känslor för att använda gott omdöme, fatta kloka beslut och använda sunt förnuft. Dessutom skulle livet utan känslor bli en nedtonad, ihålig existens.

Då skulle glädjen försvinna när en ny familjemedlem föds. Upprymdheten över något lyckat åtagande. Glädjen över att se Naturens spektakulära skönhet. Lyckan över en väns besök. Medkänslan för de som sörjer; empatin för de som kämpar. Att njuta av djurens sällskap. Uppskattningen över andras lojalitet och tacksamheten för omtänksamheten och vänligheten.

Varför nämnde vi inte kärlek? Eftersom kärlek är mycket mer än känslor – kärlek är det själarna är gjorda av. Älskade systrar och bröder, kärlek är de ni är! De höga vibrationerna av de ovannämnda känslorna, är uttryck för kärleken ni strålar ut som ljus, vilket finns i alla insatser av att samskapa Jordens Gyllene Tid.

Vi hedrar er för er viktiga service i detta betydelsefulla åtagande. Med ovillkorlig kärlek, den starkaste kraften i detta universum, har vi stöttat er under hela er resa på Jorden.
___________________

Kärlek och frid

Suzanne Ward

Skicka alla frågor och kommentarer till suzy@matthewbooks.com.

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...