Meddelande från Adama, 30 april, 2024

 

MEDDELANDE FRÅN ADAMA
Bröder av ytan, från Telos är vi på väg till er för att låta er veta att aspekten av vårt uppdrag är att upprätthålla balans och energier av Ascension på en nivå som är medveten för planeten tills invånarna på ”Ytan” kan uppnå sådan Andlig Uppstigning av sig själva.

Nu är det dags för våra civilisationer att göra detta tillsammans, som ”One Heart”.

Jag Adama och alla från Telos är här i våra ljuskroppar (cirka en halv miljon lemurianer) där det ger dig möjligheten att hela dina personliga och planetära rekord.

Detta är en stor tjänst för planeten och mänskligheten och även för varje individ.
Ny dag, ny värld, är på väg att födas.

Vi har lärt oss våra läxor av kärlek, och Nya Lemurien, paradiset vi har hittat, är på väg att manifestera sig igen.

Telos, den del av Lemurien som förblev trogen mot Hans heliga uppdrag och ljus, höjdes till den fjärde dimensionen vid tidpunkten för katastrofen. Slutligen utvecklades människorna där till den femte dimensionens medvetenhet och existerar fullständigt i denna högre dimension. Telos, vår älskade Telos, och alla fantastiska människor som bor där, är din ”port” till denna underbara plats.

Snart kommer våra två civilisationer att mötas igen, ansikte mot ansikte, i ett stort firande av Ljus och Kärlek. Vi kommer att arbeta tillsammans, hand i hand och hjärta nära hjärtat, för att bygga den mest underbara och permanent magiska guldåldern, präglad av upplysning, visdom, frid och överflöd, som du inte kan föreställa dig.
Vi kommer att hjälpa er att bygga gemenskaper av kärlek och ljus som aldrig förr och utan inblandning av negativa krafter som har påverkat denna planet alldeles för länge.

Den mörka natten på planeten närmar sig sitt slut. Mycket snart kommer ljuset att lysa starkare än någonsin, mot er allas glädje. Du upplever nu de sista timmarna av mörker när gryningen börjar titta in.
Uppfatta förändringarna som en ”födelse” av planeten. Förbli centrerad i ditt större väsen. Få inte panik, min älskade, och acceptera alla förändringar som kommer att ske, oavsett vad du ser omkring dig och vad du upplever.

Acceptera allt som Guds hand som skapar en ny värld åt dig.

Vi är dina äldre bröder som har erbjudit oss att visa dig vägen och är förebilder för dig. Med vår hjälp blir det lättare för er alla.

Vi har vårt Nya Lemuria i den femte dimensionen, ett underbart och magiskt paradis. Allt du någonsin drömt om, och mer, finns här. När tiden kommer, kommer vi tillsammans att utöka Nya Lemurien till dimensionen av denna planets ”yta”.

Vi kommer att visa dig allt vi vet och vad vi har lärt oss under de senaste tolv tusen åren av isolering från ytan.

Jag är Adama och tillsammans med mina lemurianer stödjer vi dig i din seger.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *