Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 26:e november

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 26:e november

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Det är en vacker tid att leva nu, på er planet Jorden! Det är en tid med stora rörelser och förändringar. Det var tidigare stagnation, men nu finns det inte längre några nyanser av grått. Ni frågas nu vad ni vill åstadkomma – rädsla eller kärlek? Kommer ni att dyrka falska idoler, ge er makt till andra yttre omständigheter eller till andra människor, eller kommer ni att använda er orubbliga tro på Skaparen och Källan till allt liv, som bryr sig om varje hårstrå på era huvuden, och vet om var och ens sanna önskemål och behov.

Kommer ni att ägna er åt trångsynthet, hat, splittring och dömande, eller kommer ni istället att överlämna er till kärleken inom er, som ni längtar efter ska komma fram. Kan ni försöka se sanningen inom alla – den Gudomliga gnistan som försöker komma till ytan? Kommer ni att följa efter de andras smärtor och mörker, eller kommer ni att vara förespråkare för kärleken?

Det är dags att ta ställning på Jorden – inte för politiska partier, ideologier, inte för eller emot någon eller något, utan helt enkelt ta ställning för sanning, kärlek, vänlighet, medkänsla … för allt det som är det djupaste och vackraste inom er.

Bortom ras, religion, trostillhörighet, kön, övertygelser, socioekonomisk status … bortom era handlingar, era omständigheter, era utseenden, er inkomst … bortom det goda ni har gjort eller de misstag ni gjort … Ni är ljusen. Ni är kärleken. Ni är ett med hela skapelsen, simmandes i ett hav av ljus! Ni är förkroppsligade av den Enda kärleken, i alla dess härliga former!

Om Gud var skalan i musiken, är var och en av er en symfoni av energier! Om Gud var ett skafferi, är var och en av er den delikata soppan! Om Gud var spektrumet av ljus .. är ni regnbågens färger! Ni är dyrbara, unika manifestationer av ett energifält så stort, kärleksfullt, intelligent och vackert, att det inte finns ord för det. Var och en av er finns inom varandra, lika säkert som att hela havet finns i varje våg. Svag eller stark, varje krusning kännas i helheten av havet. Varje våg gör skillnad. Det gör ni också.

Välj kärleken, kära ni – den Gudomliga kärleken som erkänner ljuset i allt, oavsett hur starkt eller svagt det än är. Var de som älskar, snarare än hatar, försök förena, snarare än att separera, försök förstå, snarare än att bli förstådda. När ni går in i denna tid av ljus, kom ihåg … ni kan vara ambassadörer för ljuset, i er vackra värld.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...