Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 29 december 2018

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 29 december 2018

Per Staffan 29 december 2018

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Gott Nästan Nytt år till er! De av er på denna lista känner vår övertygelse – att i varje andetag börjar ni ett nytt år, ett nytt ögonblick, ett nytt liv, ett nytt jag! Med det sagt förstår vi att som mänskliga varelser behöver ni milstolpar och markörer – tider i era liv att pausa, reflektera, kalibrera och återuppliva ljuset inifrån!

Ta några ögonblick före det nya året för att överväga denna fråga … ”Om exakt ett år från nu, hur vill jag att mitt liv ska se ut?” Vem kommer att finnas i det? Hur kommer jag att känna mig? Hur kommer min kropp vara? Ta tid kära ni och låt er verkligen vara helt ärliga mot er själva! Om du kunde svinga en trollstav, hur skulle ditt liv se ut vid den här tiden nästa år?

Ta fram en bit papper och skriv ner dina önskemål på det. Jag vill vara frisk. Jag vill gå ner i vikt. Jag vill vara mer flexibel, tolerant och snäll. Jag vill lösa mina obehagliga känslor mot en viss person antingen läkningen är inifrån eller utifrån. Jag vill ha ett nytt hem. Jag vill känna mig trygg och säker i min ekonomi. Jag vill ta en härlig semester. Jag vill hitta sätt att få min kropp att känna sig vital och levande. Jag vill ha en ny karriär som får mig att känna mig överflödande, uttryckt och uppskattad. Jag vill lära mig en ny färdighet …

Fortsätt. Se till att varje föremål på listan får ditt hjärta att ta ett språng av glädje när du tänker på att du har det.

Ta sedan tid och föreställ dig för varje sak, att du verkligen är där vid den här tiden nästa år och den där saken eller villkoret finns i ditt liv. Föreställ dig det djupt. Känn det. Upprepa denna övning tills du faktiskt har tagit dig tid att känna djupt allt du vill ha som om det redan är här. Din fantasi kan vara lite rostig men om du håller dig till det kommer du att ta fram det – och dina kreativa krafter som utnyttjar hela universums hjälp – till liv!

Lägg nu din lista på en speciell plats – kanske ett vackert kuvert i en låda, på ditt altare eller under ett vackert konstverk! Var kreativ.

När året närmar sig, varje gång du tänker på någonting på den listan, utan undantag, är ditt enda jobb att säga till dig själv …

”Det finns ingen anledning att oroa sig. Universum arbetar med alla mina drömmar. Jag måste helt enkelt njuta av mina dagar och hedra min vägledning. Mitt liv utvecklas i perfektion. Jag litar på att Universums Skapare kan uppfylla alla mitt hjärtas önskningar. ”

Där har ni det, kära vänner! Ni har satt hela universum i rörelse för att uppfylla era drömmar! Skriv ut den affirmationen. Bär den med er. Upprepa den ofta. Och sedan, vid denna tid nästa år, ta fram era listor och bli förvånade över de mirakel som har skapats i era liv!

Gott nytt år! Gott Nytt dig! Lyckligt glädjefyllt firande av livets förmåga att återskapas på nytt!

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.
– Änglarna

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...