Meddelande från Den Galaktiska Federationen via Blossom Goodchild, 7 februari

 

 

 blossom-blog-new-short-1

Blossom Goodchild – 7 februari 2016

Hej mina vänner. Det verkar som om många människor uppskattade din meditation förra veckan. Tack. Jag har undrat hur vill du fortsätta härifrån?

 

Välkommen till dig och alla. Vi är mycket medvetna om det faktum att du är angelägen om att fortsätta på detta sätt och ändå, i dag kanske vi bör ta upp en annan fråga, som vi känner kanske är av intresse?

 

För all del.

 

Idag är vi angelägna om att tala om det, som ofta förvirrar sinnet. Detta berör ämnet av protokoll?

 

Protokoll? åh! Um … om vad?

 

Beträffande det som gör det möjligt för själs-självet att utföra det som det känns att det inte kan!

 

Som?

 

Tusen saker kan nämnas. Allt man behöver göra är att tänka på något, som de tror är omöjligt men som det skulle vilja åstadkomma (På själsnivå … På någon nivå) och där har du nummer ett!

 

NI HAR FÅTT LÄRA ER … INDOKTRINERATS … ATT NI ÄR BEGRÄNSADE … Därför att det tjänar de på, som vill att ni ska KÄNNA er på det sättet. Det är som om en tegelvägg har byggts upp kring ert “Spirit-Själv”, som verkar omöjligt att bryta ned. För större jobb! Så, lunkar ni tillsammans … under er förmåga … alltid mycket under er förmåga. Även när man tror att ni är i toppform några dagar … i våra ögon … ni fungerar bra … UNDER ER FÖRMÅGA … UNDER ER BEGÅVNING … utifrån sanningen och de möjligheter, som ni är i stånd till!

Det är vår önskan att hjälpa er att bryta ner denna vägg … så att ni kan BLI FRIA!

 

Så jag antar att dessa “elitister” som inte har vårt bästa för ögonen, är de som har blockerat oss ifrån detta? Men hur är/var det gjort? Hur kan vi Människor, som är SÅ KRAFTFULLA förminskas … indoktrineras … så starkt … att vi tror att vi är så värdelösa och kapabla till så lite?

 

Det är en invecklad plan, som har förbättrats efterhand. Ny teknik faller på plats … nya sätt att förmörka sinnena.

Och, så de flesta människorna har ingen aning om att det är så?

 

Detta är säkerligen ett faktum. Eftersom det också är en del av “sammansvärjningen”. För att lindra något som “känns” skadligt för själen, betraktar som “inte på” av dem som önskar styra. För att *expediate/avfärda det som man VET inom sig … till något som definitivt inte finns … för att kunna manipulera och kontrollera.

 

Man måste komma ihåg att dessa själar är här för ett syfte …

Vilket är? Min känsla, som du förde fram det genom … var att det var för ett bra (syfte) … och det kan inte vara rätt!

 

Varför inte? Allting, Käraste Blossom, presenteras för er för att få er att växa … att expandera … att uppleva.

Ja, men de grymheter och den dagordning, som dessa elitister har i åtanke, är knappast socialt acceptabla och utformade för att förbättra våra livserfarenheter … Låt oss vara ärliga!

 

Ändå … Det är din synvinkel … NU.

Vad händer om du skulle ÄNDRA din “attityd” … ÄNDRA ditt sätt att se på detta?

Fortsätt.

 

Så, låt oss säga att ni har varit … för många eoner … förslöade … hade Ljuset, som ni är, nedtonat, utan er egen förskyllan … (och ändå … det är kanske inte den korrekta termen.) Låt oss ändra på det om vi kan …

En mycket sällsynt företeelse faktiskt.

 

Ändå, vi är inte ofelbara Blossom. Låt oss ändra det till … “hade Ljuset som ni är, nedtonats, för att undertryckas … för att återigen återupptäckas”.

Förstår du? Att återupptäcka betydelsen av detta Ljus är att återupptäcka en HELT NY VÄRLD … och DET är vad ni har kommit hit för att göra.

ATT VAKNA OCH KASTA LJUS ÖVER ETT HELT NYTT SYSTEM … AV KÄRLEK … FÖR ATT ERKÄNNA KRAFTEN FÖR VEM NI ÄR … OCH ANVÄNDA DET… AV KÄRLEK.

Ni har tillbringat så mycket tid i dimman …

Ja, men återigen måste jag säga … (även om du har ändrat mening tidigare) … var nedtoningen av vårt Ljus verkligen vårt fel? Jag menar, vi VILL VARA VÅRT LJUS. Vi VILL INTE gå runt i detta dis … och ändå, gör de flesta av oss detta.

 

För ett specifikt ändamål. Med respekt … vi ber er än en gång … att titta utanför ramarna. Att se hela pusslet från “ovan” … i stället för “den lilla ramen” som ni arbetar inom … ur ett linjärt perspektiv.

MÅHÄNDA … KANSKE … SKULLE DET VARA MÖJLIGT … att denna människans “fall” … detta” korrupta mänskliga system”… detta jordiska störande sätt att leva … uppfanns av ER … av ALLA ER … varje enskild själ … på Jorden … eller av den … för att spela Spelet?

 

FÖR DET ÄR BARA ETT SPEL.

Som ni har påpekat många, många gånger. Men det är verkligen bra när man befinner sig “ovanför” Spelet. Men när man verkligen är “i det” … har det en helt annan KÄNSLA än när man bara ser “på”.

 

Detta förstår vi. Men vem utarbetade spelet?

Ska jag säga “Alla av oss?”

 

Det skulle vara korrekt att göra så. I så fall … NU … låt oss flytta dina tankar till anledningen? VARFÖR skulle ni ha skapat/utarbetat denna lilla “handling” i pjäsen?

Det slår mig! Jag vill hellre ha en paus och gå få en glass !!

 

Tänk på detta Blossom. VAD … PÅ JORDEN … skulle vara en lämplig orsak för Mänskliga Rasen att “agera ut” det som många som vaknar finner “avskyvärt”?

Tja, jag vill säga … “För att uppleva?

 

Och varför skulle ni vill uppleva en sådan röra?

Eh … eftersom … Åh kära Gud … Jag tror inte jag kommer att säga detta … och jag vill inte såra … ändå, jag känner att mitt svar är … förlåt mig alla och envar … Eftersom vi är uttråkade?! … Sa jag verkligen det? … Jag menar, var kom DEN tanken ifrån?

 

Den kom från sanningen?

Vems? Min? Eller medvetandet som en/på Helheten?

 

Båda.

Självklart. För JAG ÄR en del av Det Hela. Men kom igen Killar … EGENTLIGEN? Allt detta hat, girighet, krig, våldtäkt, mord, svält … jag kan fortsätta och fortsätta … sker detta eftersom VI som EN … som ETT MEDVETANDE … blev uttråkade ????????????

 

Låt oss försöka mildra det lite! Ni är … ni kan inte vara något annat …

Än Kärlek!

 

För att utöka varje partikel av KÄRLEK … VARJE … VARJE scenario … VARJE möjlig möjlighet … MÅSTE undersökas … MÅSTE skapas. Så att … KÄRLEK kan uppleva sig I ALLT!

Hur kan Kärleken annars KÄNNA sig själv i hela sitt fullständiga VARA?

OCH DET ÄR DÄRFÖR OÄNDLIGHETEN FORTSÄTTER!

ALDRIG SLUTAR!

 

För det får ALDRIG finnas en “tid” när KÄRLEKEN är klar. Då är det slut med att experimentera.

 

För det är ALLT SOM FINNS … ALLT … och … eftersom KÄRLEK ÄR SKAPAREN och KÄRLEK KAN ALDRIG SLUTA VARA … det kan därför … ALDRIG SLUTA SKAPA.

 

Det MÅSTE uppleva sig i VARJE SKAPELSE som är av/från sig själv.

Och så … detta “lite krångliga stycke” … på denna lilla planet som kallas Jorden … är bara en annan “kreativ upplevelse” för KÄRLEKEN att upptäcka en annan partikel av sig själv?

 

Ja. Någon annanstans … NU … spelas ännu en “del av pusslet” ut … det är en motsatt erfarenhet av vad som utspelar sig på ER Jord NU. Kanske till och med på en annan Jord … för tro inte att er är den enda.

Whoa … ett ögonblick bara en minut! Finns fler planeter Jorden som svävar omkring?

 

Blossom …

Ja, jag vet! Vad tänkte jag … begränsade övertygelser!!

 

ALLTING finns och mer “svävande omkring”. Tänk på detta ord … “Allting”. Det betyder “ALLT SOM ÄR” … ALLTING … och därför finns det INGET SLUT PÅ TING. Därför … det kan finnas miljoner Jordar. Därför … kan det finnas multipla galaxer … zillioner Universum … eftersom …

SKAPELSEN HAR ALDRIG OCH KOMMER ALDRIG ATT SLUTA! DEN ÄR OÄNDLIG…

 

Och eftersom den ALDRIG började … “FÖRESTÄLL” er alla idéer … allt detta måste bara “sväva omkring” som skapades av själva skapelsen.

Nu, låt oss förflytta tankarna igen.

OM så är fallet … att allt som sker på er planet vid den här tiden har tagits fram av er … som ett experiment i/av/genom/som Kärlek … för att som KÄRLEK upptäcka MER av sig själv … skulle det inte vara mer förnuftigt … gissa … att detta lilla experiment MÅSTE HA ETT SYFTE?

 

Men, ja. Okej då. Låt oss säga att det är att se hur “otäck” Kärlek kan bli. (Vet inte hur jag annars ska säga det!)

 

Vara Kärlek … med ALL KRAFT som finns till hands i era fingertoppar … och inte bara visar … men KÄNSLAN av hur denna övning pågår … som ETT MEDVETANDE … hur skulle man förvänta sig att “avsluta det” då? Efter att ha insett att det kanske har nått sin topp och det är nu “tid” … för att stänga akten … äta din glass … och luta dig tillbaka för att “njuta” nästa akt.

Så, anta sedan … att VI HAR KONTROLL … SOM ETT MEDVETANDE … och att vi inte bara kan låta ridån falla … VI måste hitta en väg ut … ett sätt att avsluta det.

 

Och hur skulle du föreslå att det skulle göras?

ÄLSKA allt? ÄLSKA alla?

 

Och … Ridån faller för den akten … och vi känner … för den här sessionen.

Woo Hoo! Dags för en glass !! Tack. Älskar dig!

 

Innan vi går … Din tid framöver med delfiner i Oceanerna och allt det medför … kommer att vara av stor betydelse för ditt välbefinnande.

Ja, tack för det! Jag vet att det kommer att bli så helande och upplyftande.

 

Verkligen. Verkligen. Verkligen.

Tills du kommer tillbaka … när vi skall återuppta dessa meddelanden återigen … VI ÄLSKAR DIG.

 

  • Expediate … Jag slog upp detta och det är en variant av ordet “Expedite” … som betyder “att påskynda”. Det ger ett slags betydelse. Efteråt, när du tänker tillbaka … Jag frågade om detta var rätt och de verkar inte vilja ändra det. Säger jag bara!

 

Vänligen besök åter anropet “Vi är Game Changers” när andan faller på … för att hålla er Energi så HÖGT som möjligt.

 

Länken för att kunna få tillgång till alla mina YouTubes är http://www.youtube.com/user/isjaabmo

Hemsida: Blossom Goodchild

En ljudversion av Blossom s kanaliseringar kan hittas här.

You may also like...