Hilarion via Marlene Swetlishoff, 7 februari

hilarion2

Hilarion

7-14 februari 2016
Kanal: Marlene Swetlishoff

 

Kära Ni,

Det enda som är konstant under dessa tider, är förändring – och man måste vara beredd att inse att ens verklighet speglas tillbaka då den äger rum. Genom att följa dessa tecken som visar vägen, börjar man leva ett liv av kosmiska äventyr som fylls med underbara synkroniseringar och händelser. Ni måste vara beredda att släppa gamla mönster, energi och materiella grepp när användningen, utnyttjandet och genomförandet av dessa har fullbordats i era liv. I dessa tider, blir det nödvändigt att regelbundet rensa ut många objekt som inte längre behövs och ha viljan att ge dem till andra som fortfarande kan dra nytta av dem. Vet att universum alltid ersätter dem med något ännu bättre och som mer anstår er själs expansion till bredare horisonter av upplyst liv.

Denna regelbundna utrensning av allt i ert liv som har gamla och avslagna energier kommer att belöna er miljoner gånger. Ni kommer att bli förvånade över den inrusande härlighet som tar dess plats. När ni börjar förstå begreppen av det sunda lösgörandet från det i den fysiska världen, återfår ni känslan av personlig frihet och frigörelsen att leva ett mer självständigt och rikt liv. Ni börjar inse att saker är bra att ha och att njuta av i ert liv, men att när deras syfte är uppnått, är det lätt att släppa dem. Ni börjar känna att världen ni bor i är mycket rik och att det alltid finns mer än tillräckligt för alla. Detta öppnar också upp möjligheter till kreativitet som kan ha blockerats tidigare. I alla bemärkelser så ökar er känsla av livfullhet i varje ögonblick, exponentiellt.

Då ert inneboende inre Ljus blir mer strålande och lysande, kommer det att finnas andra i denna värld som försöker dämpa det ljuset så att deras komfortnivå av förvirring och mörker kan fortsätta. Var i frid när ni ser deras försök att distrahera och dämpa ert ljus; för ni inte är skyldig dem rätten att minska er på något sätt. Ni är verkligen värd all kärlek i universum! Skicka dem Ljus och kärlek och ta avstånd från dem. Ingen har rätt att trycka ner eller minska en annan bara för skojs skull – denna praxis eller vana har varit i bruk av människor genom tiderna och det måste upphöra. ALLA är värda Guds kärlek och ljus! Alla har samma möjlighet att växa, lära sig och utöka sin förståelse av universella lagar och njuta av ett rikligt liv, fyllt med renhet, harmoni och godhet.

Ni behöver inte motivera er existens och närvaro i denna värld för någon! Ni har lika stor rätt att vara här som de har och faktiskt, visar det stor arrogans från deras sida att anse sin överlägsenhet över er bara genom att vara de ni är. Var alltid i frid och vet att ni är älskade och att ni stöds av er Ljusfamilj. Ta ordentlig tid på er att urskilja vad som faktiskt sker när det händer och inte ägna er åt denna negativa energi. Det är olyckligt att dessa psykiska attacker kan och förekommer fortfarande, men ni blir bättre på att distansera er från dem utan att ådra er karma för er själ.

Ställa in siktet och ert krav på beteende på högsta nivå och se aldrig tillbaka eller i sidled när det görs försök att minska ert Ljus och leda er vilse från den andliga vägen och den disciplin ni har valt. Gör detta utan dom, vet bara att ni inte ska ta del av denna energi som försöker tränga bort er från er egna sunda känsla av självkänsla. Genom denna handling, gör ni det möjligt för andra att frigöra sig från liknande situationer som kan uppstå i deras liv. Detta är hur det Gudomliga Ljuset växer och expanderar på er värld.

Tills nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion

 

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...