Federationen av Ljus via Blossom Goodchild, 27 augusti 2022

 

Federationen av Ljus via Blossom Goodchild

27 augusti 2022

Jag hade bestämt mig för att göra en kanalisering antingen på torsdag eller lördag morgon. På torsdag morgon, från det ögonblick jag vaknade, fick jag en lätt knuff om att jag skulle sitta tyst och tona in. Det här är inte något som sker regelbundet på något sätt, men tillräckligt för att veta att jag borde lyda knuffen.

Så fort jag satte mig ner och slöt mina ögon såg jag mig själv sittande, med en flödande pelare av Ljus kommande från ovan in i mitt kronchakra. Jag lät det bara hända i ca 5 minuter och kände att det måste vara en nedladdning av något slag. Beslöt mig för att jag definitivt skulle kanalisera den morgonen. Jag åt frukost och strosade runt lite innan jag gjorde mig klar för kommunikation.

Det som kom igenom har fått mitt huvud att snurra. Så när ni läser eller lyssnar till detta meddelande … ber jag er gå djupt in i er själva angående vad NI verkligen känner för detta. Tror ni på det? Jag skulle vilja göra det, men tycker att det är svårt att göra det. Jag har aldrig fått igenom en kommunikation och sedan inte publicerat den, och betyder det faktum att jag fick knuffen att ta emot Energinedladdningen först, att den är viktigare? Jag vet verkligen inte.

Jag ber er ställa er i mina skor. Ni vet att dessa meddelanden hjälper tusentals människor att hitta Sanningen i sin själ. Men ni vet också att genom åren har ”den här” typen av meddelanden aldrig burit frukt … ännu! Vad skulle ni göra? Om jag avfärdar det … då är jag en fegis. Om jag lägger ut det kommer jag återigen att bli utsatt för massor av sorg från Själar som förmodligen känner som mig, och ärligt talat är min själ redan tillräckligt tilltygad.

Mitt inre vetande VET att jag måste lägga ut detta, även om jag känner mig nervös inför det. Jag skrev på för detta på någon nivå och jag är inte den som ger upp. Så, här är det … utsänt i Kärlek, Mod och ganska mycket ängslan.

­­­­_______________________________________________________________________________

Tack för ditt mod Blossom!

God morgon! Det är mycket sällan jag känner en så stark knuff att chatta med er. Så … här är jag. Är allt väl med er?

Välkommen Blossom. Välkomna Alla. Alla som kommer till denna plats i Kärlek för att VARA DEN DE ÄR och ansluta sig till den Högre delen av sin Varelse då de läser eller lyssnar på våra konversationer.

Verkligen Blossom … det finns en Härlig orsak till att vi knuffade på dig att sitta med oss idag.

Tänj era sinnen. Tänj er fantasi då vi för genom dessa erbjudna tankar I/SOM/GENOM/AV … KÄRLEK, idag.

I er värld … en värld som just nu inte fungerar fullt ut, som den utformades … förändras mycket TILL DET BÄTTRE.

Vi har många gånger uttryckt att LJUSET HAR VUNNIT. Nu har vi valt att berätta för er att det inte bara har vunnit … utan, mycket snart …

Ååååh, ta det varligt! Vakta era ord …

Ha tillit och koncentrera dig, snälla Blossom.

MYCKET SNART … KOMMER DET BEVIS FÖR DETTA.

I vilken form blir det?

PÅ ER HIMMEL. DET KOMMER ATT SYNAS ETT TECKEN.

Åh Gode Gud, ”då är vi där igen”. Jag lovar att jag koncentrerar mig och inte vill vara besvärlig … men … DETTA ÄR STORT … och naturligtvis dunkar mitt hjärta! Och … med mycket Kärlek och respekt … har vi inte gått liknande vägar tidigare och lämnats kännande besvikelse?

Så är det … och vi måste säga, för att ditt sinne ska kunna slappna av … att ”Allt kan förändras i sista minuten, på grund av oförutsedda omständigheter”.

Emellertid …

Med tanke på detta …

Vi vill förbereda er för ett Sådant Tecken.

Antar att ”allt kan förändras i sista minuten” är vår komma-undan klausul! Jag ska stänga munnen och ha Tillit. Är faktiskt inte säker på att min mun gör som den blir tillsagd!

MAN KAN KÄNNA FÖRÄNDRINGEN INOM SIG SJÄLV …

DEN INDIVIDUELLA PERSONLIGA ENERGIN SOM KOMMIT SKA FÖRSTÄRKAS ÄNNU MER DE KOMMANDE VECKORNA.

VI BER VAR OCH EN ATT TA PÅ SIG ATT …

ÄLSKA SIG SJÄLVA MER …

ÄLSKA VÄRLDEN MER …

ÄLSKA BLOMMORNA MER …

ÄLSKA VARANDRA MER …

ÄLSKA ALLTING MER …

ÄLSKA KÄRLEK MER … FÖR ATT LÅTA DE KOMMANDE VIBRATIONELLA HÖGRE ENERGIERNA KOMMA IN I ERT VETANDE.

DEN NYA GRYNINGEN KOMMER ALLT NÄRMARE.

Blossom, vi måste fråga dig … Litar du på det vi uttrycker?

Det gör jag förstås, det som bekymrar mig är tecknet i skyn. Vi har talat om Pelare av Ljus i skyn och blev besvikna för det hände inte … ännu. Människor blev besvikna över att det inte kom något tillkännagivande … ännu! Behöver inte fortsätta. Blir det så att vi lyckligt väntar på ett Tecken i skyn men inget händer … bara för att få vår trovärdighet återigen nedsatt? Uttrycker bara mina tankar här!

Skulle du betrakta Ett Tecken som del av den Gudomliga Planen?

Jag skulle hoppas det! Jag antar att ni inte kommer att säga vad tecknet blir för något? Det blir förstås mer märkbart än att en passerande fågel bajsar på mitt huvud!

Det blir det verkligen, Blossom.

Jag skulle kunna ställa de vanliga frågorna … Kommer alla att se det? Blir det uppenbart? Är det ett skepp? En regnbåge? Ett blixtnedslag? Jag antar att detta inte är HÄNDELSEN?

Det är riktigt … men det som är på väg kommer att vara mycket uppmuntrande … för alla.

Det bär med sig en Energi med stor upplyftning för själen. Det kommer att bli stor glädje.

Det var värst! Åh, som jag hatar att göra det här … men … som jag sade, gången historia har fått mig att vara som ”Tomas Tvivlaren” vid mer än ett tillfälle. Jag hoppas verkligen att min ”ängslan” i frågan inte förhindrar det ni vill föra fram?

Håll ett öppet sinne, Blossom … som vi vet att du kommer att göra.

Jag försöker … Gode Gud, jag försöker! Antar att det inte finns någon tidsram? Men ni säger ”mycket snart”. På ert språk kan det vara 10 år.

Vi kan bara vägleda er under omständigheter som använder termen ”mycket snart” …

Men inte ”snart imorgon”? DET SKULLE VARA MYCKET SNART.

Vi ger ingen tidsram. Vi säger bara som det är.

Ni vet att detta kommer att röra upp saker, eller hur?

Ja. Det är vår Önskan. För i det som rörs upp … ens Vibration lyfts … Och då Vibrationen lyfts … är det mer sannolikt att det händer snarare än senare.

Jag känner att jag faller in i mitt vanliga ”Berätta inte detta för mig … Varit på den vägen alltför ofta!” Men om jag inte Litar på det ni säger, är det ingen mening med att fortsätta vår relation. Varit på den vägen förut också. Så hur skulle ni föreslå att jag, och andra som mig, för jag vet att det kommer att vara många … håller fast vid den Tron … den Tron … det Hoppet?

GENOM ATT HÅLLA DEN UPPE!

Emellertid … Vi ber er VETA detta inombords. Men vi ber er inte att sluta göra det ni gör i förväntan på en sådan händelse.

ATT VETA ATT DETTA ÄR SÅ … ÄR ALLT NI BEHÖVER VETA.

Det är tack vare ert ”beteende” på sista tiden … Var och En … som upplyftningen av Energier har kommit till en … plats/position … där överenskommelser har funderats över och nu godkänts att med förtjusning visa er Ett Tecken … från Kärlek … att saker nu ska gå i en snabbare, mer Upplyst takt, än vad man är van vid.

VI SÄGER DOCK KATEGORISKT … ATT DETTA TECKEN INTE ÄR ETT RÄDDNINGSUPPDRAG.

DETTA HANDLAR INTE OM … OCH KOMMER ALDRIG ATT HANDLA OM … ATT RÄDDAS.

Ni är de som kommit till Planeten för att rädda den.

Ni behöver inte räddas.

NI ÄR RÄDDARNA.

Var och en VET detta inom sin varelse …

Var och en, även om ni tidvis känt att ni vill ge upp … så återvänder ni alltid till er Styrka eftersom KÄNSLAN AV VARFÖR NI ÄR HÄR … är inbäddad i er själ … och ni VET att ni aldrig kommer att ge upp det uppdrag ni kom för att genomföra.

ENERGIERNA, SOM VI ÄR SÄKRA PÅ ATT MÅNGA, MÅNGA, NU ACCEPTERAR OCH UPPSKATTAR SOM SIN SANNING, BÖRJAR BLI SÅ KRAFTFULLA …

DÄRFÖR ATT VAR OCH EN AV ER … GÅR IN I ETT HÖGRE MÖNSTER AV ER SJÄLVA.

Vilket i sin tur tillåter PLANEN att gå in i sin nästa fas.

Ojdå! Att ni säger ”fas” … Vad hände med Fas Två av de fem ni har talat om? Ni menar säkert inte det, eftersom det betyder att vi ska gå in i en världsomfattande lockdown. Talar vi om samma ”typ” av fas här?

Ja, det gör vi!

Så … kommer detta Tecken att leda oss in i Fas Två.

Nej.

Kan jag gå så långt som att fråga om det blir före, efter eller under.

Före.

Så vi får uppleva detta Tecken, men det är inte det som leder oss in i Fas Två av en Världsomfattande lockdown?

Det kommer inte att se ut som att det blir så …

Men ni sade precis att det inte kommer att leda oss in i den, och nu säger ni att det inte kommer att se ut så, antyder ni … att det kan göra det?

Blossom …

Ja …

HA TILLIT.

Hallå! Skulle ni vilja rekapitulera de senaste 17 åren av våra konversationer?

Vi skulle säga att Tecknet … är en del av ekvationen, men inte den orsak som anges för att blir en lockdown.

Ytterligare en världsomfattande lockdown verkar vara ganska borta från våra tankar just nu. Men ett fåtal har skrivit om någon sorts svamp som skulle kunna ”explodera” till att orsaka en.

Just nu … ber vi er fortsätta med det ni gör.

Tack vare att så många av er ”finner Glädjen” och släpper det struntprat som tidvis fyllt era huvuden… som vi sagt … det beror på ert intelligenta beslut att inte falla för den förvirring som avsiktligt presenterats … som nästa fas kommer att kunna föras framåt.

Men ni vet, när ni sagt vad ni sagt … så kommer naturligtvis safterna att flöda hos många frågvisa sinnen.

Låt då tankemönstren flöda bara nerströms.

Låt alla delar av er varelse VETA och FULLT UT ACCEPTERA att det är showtime.

Tja … jag tror håller mig till vetandet att shower kräver ganska mycket förberedelser innan det faktiska uppträdandet!

Vad vi menar Blossom, är att KÄNNA EFTER I ERT HJÄRTA … I ER VARELSE … I ERT HÖGRE VETANDE … I ER FÖRSTÅELSE OM VARFÖR NI VAR FRIVILLIGA ATT KOMMA TILL ER PLANET …

LÅT DET VARA SÅ ATT … GLÄDJEN ÖVER ER FRAMTID … DEN FRAMTID NI KOM TILLBAKA FÖR ATT SKAPA TILL VERKLIGHET … KVARSTÅR I VARJE ANDETAG NI TAR.

Upprepa Mantrat mer och mer i VETANDET om dess Sanna mening.

I VETANDET att ni kom hit för att ta denna Planet och höja henne till en plats av Glädje och Kärlek och Frid och allt man kan föreställa sig i en sådan värld.

VET I VARJE DEL AV ER VARELSE … DÅ NI UTTRYCKER … I/MED … YTTERLIG GLÄDJE, Mantrat.

MEN, VET OCKSÅ …

TACK VARE er egen höjning av er Vibrationella nivå … så är Mantrat, när ni utsäger det … också av en Högre Vibration.

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

Vi litar på att Var och En av er, i era varelser kan införliva den Högre Frekvens med vilken detta meddelande levereras.

Vi LITAR PÅ att ni väljer att Lita på detta meddelande … också du, Käraste Blossom.

Tja, nåväl … trovärdighet i sig … som jag säger … Om något inom mig inte visste att jag måste lägga ut detta meddelande … som jag gjort med alla de andra … vad skulle det vara för mening med att fortsätta kontakten? Det skulle inte finnas någon! Jag måste LITA PÅ att det LJUS som ni är … denna er Ljusenergi … som valt att komma genom MIG … är SANNING … För det är min högsta önskan. Så, i Tillit och Kärlek, om ni inte har något annat att säga … känner jag att vi är klara för idag.

Vi säger er …KÄNN VÅRA ORD. Tänk inte genom dem … bara KÄNN dem … och om de är i resonans med er … Njut av dem. Om de inte är det … ber vi er söka och finna det som är det.

En Välsignelse av Kärleksljus sänder vi er idag … I sådan Glädje … I sådan förväntan … att tiden är inne att skicka sådana ord till er … och du, Käraste Blossom … har modet att ta emot dem.

Jag gör mitt bästa för att ryta som ett Lejon, men just nu är det lite som ett svagt mjau! I Tacksamhet. I Kärleksfull Tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...