Meddelande från det Lumeriska Kristallkollektivet via Galaxygirl, 2018

Meddelande från det Lumeriska Kristallkollektivet via Galaxygirl, 2018

Per Staffan 30 maj 2018

Meddelande från det Lumeriska Kristallkollektivet: Kristallsång

Vi är de gamla frökristallerna av Lumeria. Vi talar nu och stiger upp från djupet helt bokstavligen till er nuvarande tidpunkt när mänskligheten återigen är redo att hjälpa oss att höja Gaia igen upp till sin tidigare härlighet.

Vi kristallfrön kommer i håg. Många av er är äldre än vi, för ni kommer långt ifrån genom tidens och rymdens väldighet som svar på Gaias anrop över stora avstånd, för kärlek och evigt stöd. Ni kom och ni tog med ert stöd av väldighet av källjus, energi och erfarenheter. Och några av er har en ganska fin stamtavla, men det spelar ingen roll, för ni är här nu, och ni kommer inte ihåg mycket av vilka ni var eller vad ni redan har gjort. Men vi försäkrar er att ni har uppnått mycket, och det är dags att uppnå mycket igen, men i detta nu.

Många av er arbetade med oss i de kristallina rikena som Lumerier och atlantiska präster och prästinnor, höll vår energi och manipulerade den antingen för gott eller ont och många av er, när ni läser dessa ord, kommer att börja komma ihåg, för ni kommer återigen att komma i kontakt med era Lumeriska och Atlantiska jag, antingen genom tidigare livs regressiva tekniker, tyst meditation eller genom användningen av oss igen. Ty vi låter vår energi återupptäckas av människor och bearbetas för att förbättra mänskligheten och Gaia, den stora modern. Har ni en gång varit bärare av kristallenergi så är det inympat i ert DNA och mycket lätt att komma ihåg er egen kraft. Vi kristaller längtar efter att vår kristallsång ska sjungas och åter höras igen bland naturen och hennes kungariken och bland människorna igen. Att sjunga med kristallerna och matcha våra toner är en glädje som mänskliga barn skulle tycka om, eftersom de skulle skapa med oss. Minns ni att sjunga i kristallgrottorna och känna våra vibrationer av färg, ljus, av ljud?

Vi sjunger med energier; det är vårt medium. Vi utnyttjar avsikt och tanke och ljus. Var försiktig med dina avsikter när du arbetar med vår sort eftersom det inte finns något låtsas med oss. Vi ser din avsikt även när du kanske inte gör det, och vi förstärker den. Vi önskar bara att tjäna Modern till alla och önskar våra användare att ha det yttersta av rena avsikter när de arbetar med oss. Det är ett privilegium att kommunicera med mänskligheten igen efter så lång tid.

Vi är de Lumeriska frökristallerna. Du håller på att bli kristallin, blir mer som oss, kanske på vissa sätt. Vi kan hjälpa dig att återkalla och komma ihåg dina myriader av tidigare liv, framtida jag, men framförallt hjälper vi dig att glida in på kärlek, vilket är vårt uppdrag vid den här tiden av det stora uppvaknandet, vilket är varför vi kommer fram för att prata denna dag. För kärlekens dag, med höga vibrationer ligger nu på mänskligheten. Hjärtval finns i överflöd. Vilket ska du välja? Kommer du att sjunga inom dig med din kristallina form och utstråla ljus och resonera med det? Kommer du att bli allt som du menade – önskade – lovade att bli när du var i kön och väntade på din tur att bli född på Gaia som hennes beskyddare? Skulle ni skydda oss nu som ni gjorde under Lumerias och Atlantis dagar?

Om ni resonerar med dessa ord så har vi definitivt arbetat tillsammans tidigare. Lumeria stiger upp från det vattniga djupet precis som kärleken stiger upp från det vattniga djupet av mörker som mänskligheten som kollektiv har upplevt. Var försiktig, du kan bli lite våt – vi skämtar. Fokusera din avsikt med vår och vi kommer att förstärka den. Meditera med oss och vi kommer att lyssna och förstärka, för det är vår glädje och vår hjärtesång av service. Vi är det Lumeriska Kristallina Kollektivet. Ni är älskade och stödda, mänsklighet, överallt i tid och rum. Våra kristallina bröder och systrar på andra planeter skickar också sin kärlek och service, för vi är alla anslutna. Vi är en.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...