Mästaren i Kristallriket via Carina, 14 juli, 2022

Älskade Ljusvarelser på jorden,
Många av er som läser dessa meddelanden har under en relativt kort tid inkarnerat på jorden för att ge den ursprungliga människan energimässig draghjälp i sin uppstigning.
Nej, det innebär inte att era liv bara har känts roliga och enkla men i sanning har era problem främst bestått i att ni inte känt er hemma i er kropp, att ni inte känt er hemma på jorden och ni inte har lyckats skapa er ett s.k vanligt mänskligt liv.
Ni har på alla vis försökt sänka er ner i människans naturliga liv och frekvenser men de flesta av er har inte lyckats särskilt bra och därför har ni känt er misslyckade och fel. Precis som människan själv tappade ni ert högre medvetande när ni inkarnerade på jorden men nu återvänder det i snabb takt då tiden för er i 3D rinner ut.
Förstå att även ni som kommit hit på ”tillfälligt” besök haft era bekymmer som gjort er frånkopplade från ert högre jag men att ni nu vaknar i en mycket snabb takt då energierna ökar och får er att känna igen er själva igen. Ni är hemmastadda i högre dimensioner då minnet i er ligger kvar och ni ser era energier tydligt när ljuset ökar. När ni återvänder till er själva har ni vuxit och ser er själva med mer kärlek. Ni är mycket stolta och glada över er själva.
Förstå att ni som är här på snabbvisit kommit till jorden med ett särskilt skydd som gjort att ni inte ska dra på er s.k karma då karma kräver nya inkarnationer i samma dimension igen för att lösas upp och göra er fria att ”gå”. Många av er har valt bort ett s.k normalt familjeliv av just den anledningen och även om det gjort er ”ensamma” på jorden så har ni i sanning aldrig varit ensamma på riktigt. Ni har eller kommer strax att förstå så ta allt ni känner med ro.
För dem av er som börjat avslöja det s.k spelet på jorden, d v s att allt är helt enligt er och allas egen plan, ingen är vilse och separerad på riktigt och att era högre jag faktiskt njuter av upplevelsen i en fysisk kropp på jorden, vill vi säga ”välkomna hem till er själva”. Ni som släppt taget om er mesta separation har nu s.k full insyn i era liv och förstår att ni har ett eget centrum av ljus där ni lugnt och tryggt stått hela tiden och tittat på er själva när ni tråcklat er tillbaka till er själva.
Separationen har varit som ett klurigt spel där ni genom att minnas ert högre medvetande tagit er tillbaka till er själva. Ja, ni förstår eller kommer att förstå i exakt den stund som är rätt för er själva så njut av det ni upplever oavsett vad det är.
Ni har nu klarat er igenom etapp ett i ert uppdrag och får nu chansen att kalibrera era energier i vila till den mer uppbyggande fasen tar vid på jorden. Gläds åt er själva och åt er inkarnation på jorden, gläds!

Du gillar kanske också...