Skaparna via Daniel Scranton, 29 maj, 2018

Skaparna 180529

Sluta begränsa era skapelser – Skaparna

Vi säger er att ni kan skapa vilka upplevelser ni än vill skapa, och många av er tänker att ni skulle vilja leva inom samma ramar som ni levt och helt enkelt ha mer av alla de saker ni någonsin önskat er, redan upplevt och så vidare. Men om ni gav er själva chansen att ta det hela ett litet steg längre, då skulle ni inse att det finns så mycket mer att uppleva än vad ni hittills blivit visade i era liv.

Det är därför det är nödvändigt för er att släppa alla eventuella band ni har till idéerna om det perfekta liv ni kanske drömt om. För att kunna nå det som finns bortom det ni upplevt måste ni släppa era band till det fysiska, till världen ni känner till, så att ni kan öppna er för en mycket större värld, en mycket bredare erfarenhet än ni någonsin haft.

Ni kommer att upptäcka att det är så mycket mera tillfredsställande att låta detaljerna i era liv bli en överraskning för er. Det är mycket roligare när man inte vet vilka presenter man ska få. Det är därför kartongen och papperet finns där, för att man ska få upplevelsen av att öppna sin present.

Därför ber vi er att bestämma er för hur er nya värld ska kännas för er, och sudda ut alla idéer om hur den ska se ut, vem som ska vara där eller vad ni ska göra från era sinnen. Just så ser nämligen fällorna ut. De kan enbart begränsa er, på samma sätt som era sinnen begränsat er från sanningen om vilka ni verkligen är, hur ni i själva verket fungerar i den här världen och vad ni har kapacitet att bli.

Översättning: Sara

You may also like...