Meddelande från det Uppstigna Kollektivet av Drakar & Feer via Galaxygirl, 4 januari 2019

Meddelande från det Uppstigna Kollektivet av Drakar & Feer via Galaxygirl, 4 januari 2019

Per Staffan 6 januari 2019

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Vi andas eldkoder av fred, som smälter bort bråten som har varit så intvinnad i er verklighet. Vi smälter bort den. Följ med oss nu i denna massiva transmuterande ansträngning för kärlek, förnyelse, för Modern av Allting och för er nuvarande planetariska Moder Gaia.

Vi drakar ser med de allseende gyllene ögonen av evigt Källjus, som är kärlek, alltid kärlek. Slingrande och insnärjning i lögner måste ta slut. Det slutar här. Det slutar nu. Vi drakar har ingen tid för småprat om sådana saker. Vi uträttar! Vi rider på vingar av tid och rum utan ansträngning, med stor hängivenhet till den frihet som åtföljer en helig ställning av förtroende och skydd. För vi, de uppstigna, av riken av flammande förändring, vi skyddar. Vi skyddar och vi vaktar våra vänner ljusarbetare, ljuskrigare av sanning och massiv uthållighet. Ty ni är mäktiga. Vi har sett detta gång på gång när ni kämpat tillsammans med gamla drakar, för många av oss var dem. Vi var partners då och vi är partners nu. Men för närvarande lever vi i det osynliga och har förblivit en hemlighet som länge hållits inom hjärtan som brinner ljusa hos dem som minns.

Vi kommer ihåg er. Drakkrigen var verkliga. Många av er kommer ihåg de mäktigas tid i striden. Ty ni var med oss och kämpade för ljuset, för ert kurage, för att bevisa er egen värdighet och ert mod för er själva, bara för er själva. För ert värde och kurage är ovärderliga och att tänka annorlunda är ännu en vinranka av lögner som tränger in. De mörka drakarna lämnar. Många av er har hjälpt till att eskortera dem till ljuset, för ni är hårda, formidabla och vi utgör ett bra lag. Vi drakar ser er genom våra allseende ögon av Källjus. Och det här får er att rysa och undra ”Vad ser de när de tittar på mig? Är jag värdig? ”Tidernas fråga. Vi ser att Källan upplever sig inom en svag mänsklig form, som ingår i Alltets visdom, Alltets rena enormhet, som en fraktal, helt fristående – ett nålstick av det hela, självuppehållande. Och vi ser på er i förundran. Vi undrar när ni kommer att inse ert majestät? Ert sanna värde? Er drömtid är över, människa. Det är dags att vakna till er fulla potential av Alltet och slakta drakdemonen i era rädslor, för den är bara rök och speglar. Den är ingenting jämfört med Kristi kraft inom er. Äg den. Var den Tänd den. Lev den. Lev er kraft, och den kraften, människor, är er kärlek. Er eviga brinnande, i evighet briljanta kärlek. Och när ni gör allt detta kommer tiden att stå stilla, för ni kommer att ha förvandlat den.

Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Vi står ständigt redo och stödjer er i evighet och erbjuder våra eviga tjänster till Ljuset som brinner allt ljusare för er. Vi är era vänner från antiken, som återvänt. Vi är det Uppstigna Drakkollektivet. Kalla på oss. Vi finns helt nära (skrattar).

 

Vi är älvorna, och åh ja, vi ser det här, vi håller med de söta drakarna, våra gamla vänner och vi är angelägna om att återansluta till våra mänskliga vänner igen, för vi, älvorna brukade stoja och leka med våra mänskliga vänner och vi försöker fortfarande med barnen innan de glömmer, medan de fortfarande kommer ihåg, för de kan se oss; många av oss gör oss tillgängliga för era barn för skratt och tröst, kattungar kan också se oss, varför de brukar stirra på avstånd, fascinerade – undrar ni någonsin vad de stirrar på? Vi älvor är så glada att vara på denna plats för planetär återlösning och vi är angelägna om att erbjuda vår glädje, vår munterhet, våra helande älvor till er söta, trötta, stora människor som läser dessa ord – ni är så stora för oss, ändå agerar ni som små – när kommer ni att stiga upp som drakarna förutsäger? Är ni verkligen redo att hävda er makt? Vi hoppas det för att vi är väldigt trötta på allt väntande och ögonrullande ”När kommer de att vakna?” ”Varför är de så sömniga? ”Och alla de frågor som våra fe-barn ställer till oss om och om igen för de har mycket att säga också och vi älvor är trötta men upphetsade och mycket glada att få vara med! Vi är älvorna, vi har talat lite för länge som vanligt – förlåt – vet att vi älskar er! Vi är älvorna och alltid här för er om ni vill besöka oss – vi är älvorna ~

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...