Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 januari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 januari 2019

 

Inga upprepningar av Lemurien & Atlantis ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har börjat distribuera ljuskodsaktiveringar till dem som är redo att ta emot dessa aktiveringar. Miljön som ni befinner er i nu är helt lämplig för att ni ska få dessa unika ljuskoder.

Nu är det sättet vi levererar dem genom de anslutningar som vi gör med er medan ni sover, och dessa aktiveringar kommer att se till att ni stannar på kursen genom hela denna uppstigningsprocess. Det kommer att finnas tillfällen när ni känner er frestad att ta den enkla vägen och finna er själva och gå ner på en självförstörelseväg.

Men dessa ljuskodsaktiveringar kommer att påminna er om Atlantis och Lemurien, vilka försökte påskynda medvetandets utveckling med hjälp av teknik. Och båda misslyckades. Så när ni hör om teknikens underverk nu och ni tror att det finns möjliga genvägar för att komma till dit ni går, observera att dessa genvägar är fallgropar.

Det är inte den erfarenhet ni anmälde er till. Ni valde att stiga upp med ert medvetande i er fysiska kropp och ni valde att göra det genom att bearbeta era känslor, få tillgång till mer ovillkorlig kärlek och medkänsla och gå inom er för att upptäcka sanningen om vem ni verkligen är. Det är en längre väg. Det är ett mer noggrant närmande, men det är den mest tillfredsställande och i slutändan det mest framgångsrika sättet att stiga upp.

Och när ni gör det på gammaldags sätt behöver ni inte oroa er för att tekniken misslyckas, och ni har också något att ge till resten av mänskligheten. NI kommer att ha er visdom och er erfarenhet, och ni kommer att använda den för att hjälpa andra att stiga upp. Det kommer inte att hända därför att ni skapade någon grej i er bilverkstad.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

Love these quotes? Make a donation here

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...