Meddelande från Atmar via Jahn J Kassl 2023-10-17

Meddelande från Atmar.
Jahn J Kassl 2023-10-17
Det händer att ………
Ska vi gå in i ljuset tillsammans?
Ja och nej!
Jag är ATMAR och jag har anlänt, och jag kommer också att stanna kvar till slutet av denna tid.
Nå ja – alla är inbjudna!
Men alla accepterar inte denna inbjudan.
Det är bara så det är.
Ja, folk gillar att undvika sig själva och sin kunskap. De undviker många ämnen tills de glömmer vad som fanns där, vad som behövde ses. Så tiden går och många liv följer efter tills frågorna kommer upp igen en efter en, och kommer fram så att de kan finna den efterlängtade räddningen.
Människan, den mänskliga naturen, som gillar att undvika det som är ”komplicerat”, det som är ”ansträngande”, det som kräver energi och odelad uppmärksamhet, spelar nu en stor roll när det är nödvändigt att övervinna denna ”natur”.
Att utöva denna ”natur” är naturligt. Det är inget fel med det, inget felaktigt eller stötande. Det är som det är: naturen hos en person som saknar ovillkorlighet och uthållighet i frågor som påverkar det eviga livet.
På grund av de många upplevelserna med smärta i människokroppen, har man tappat modet, tagit bort uthålligheten och gett efter för det bekväma – så till den grad att man inte längre vet hur man ska ta sig bort från det.
Stopp, stopp, stopp – för jag säger er, det enklaste sättet att undkomma det bekväma är att väckas av vissa omständigheter, chocker och tortyr.
Men ett bekvämt sinne skapar ingenting! Ingenting! Lyssna noga.
Många sover och sover, är trötta och slöa, utbrända och overksamma – och många finns bland dessa som skickats till Jorden med de högsta uppdragen, och med omfattande uppgifter.
Ja, vi pratar om DIG!
Just DU som följer dessa ord.
När lugnet försvinner och innan freden kommer blir det lite kaos, och denna omorientering måste ses som en möjlighet för tillväxt, för när ni Mästare väcks kommer ni inte att påbörja ert uppdrag med silkesvantar.
Det bekväma är döden för all utveckling, och mer därtill, bekvämligheten är garantin för att tillståndet kommer att gå bakåt, tillbaka till obetydlighet. Du kommer nu att lyftas ur detta.
Ja, så är det – sminket är avtorkat, ansiktet är blottat, nu står ni öga mot öga, och tål ni den här showen så ärver ni livet – en chock för många som aldrig har sett sig själva på det sättet hade: utan mask, utan falskt faner – helt som sig själv, ansikte mot ansikte.
Den ultimata chocken!
Ja, när en person konfronteras med sig själv för första gången, uppstår vanligtvis en chock, och detta löser sig först när man inser att det som tidigare ansågs vackert inte har något värde, utan att det som nu avslöjas är skönhet och även livet – och detta ges nu till de bekväma, alltså de som har kommit långt, men som inte vet vad de ska göra härnäst för att de har gjort sig bekväma.
Vi går in i ljuset, tillsammans, vi som förenas här för att bilda en kraftfull armé av ljus, kommer att få alla mörka krafter på flykt. Ja, men det kräver att du stoppar undan dina bekvämligheter – och det är tillgodosett. Så gläd dig, för vi går in på fältet där segern väntar oss, när vi skickar ljus till de som tillber mörkret.
Vi är oövervinnerliga. Det är faktiskt så det är.
Jag är den som sänts av Gud, jag består, jag består,
ATMAR
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *