Gandhi och St. Francis via Linda Dillon – Livscykeln 7 oktober 2020

Gandhi och St. Francis – Livscykeln 7 oktober 2020

 

Kanalisering – Gandhiji

JAG ÄR Gandhiji. Ja, det kommer att vara ålder före skönhet! Och jag välkomnar er, mina vänner, medresenärer och planetobservatörer. Det finns ett tema i allt vi säger till er som är att gå och fortsätta att gå. Och det kommer tider, mina vänner, när ni kommer att känna att ni går en ensam väg och att det är väldigt få som väljer att gå med er. Och sedan kommer det att finnas tider när det finns så många att motorvägarna och gatorna och torgen är helt fullsatta och att det finns en enhet i hjärta och en enhet i själ och en enhet i syftet. Och det spelar ingen roll om du bor i Mumbai eller Calcutta eller någon annanstans på denna planet för det finns bara en planet.

Så, det här är inte en tid när jag kommer för att prata med er om splittring, separation och smärtvandringarna som härrör från denna illusion av separation, att man är Hindu, eller att man är Muslim, eller att man är Demokrat, eller man är Socialist, det spelar ingen roll alls. För det finns bara den mänskliga vägen och det finns bara kärlek. Och ja, det är sant det finns tillfällen då den här kanalen blir otålig och hon säger, ”pratar du inte om något annat än kärlek?” Och jag skulle föreslå för henne att det inte finns annat att prata om än kärlek.

Men jag kommer att prata med er den här dagen om styrka och ödmjukhet, eftersom tjänandets väg bara kan vara En väg. Det kan inte finnas någon våldsamhet. Det kan inte finnas något uttryck eller tro på att en är bättre eller finare eller högre än en annan. Ni vet, det är underligt eftersom tanken på kastsystem skulle ha avskaffats för länge sedan. Och ändå, vad som har hänt alldeles för ofta … och jag pratar inte bara om Moder Indien, jag talar om er planet … att alltför ofta har dessa subtila kastsystem inte bara upprätthållits utan förstärkts och varit basen för ett fruktansvärt maktmissbruk. Det får inte vara så.

Men nej, det kommer inte från att klå upp era motståndare; för våld är aldrig svaret. Det kommer från det fridfulla sättet, även när det är svårt, även när du känner att du svälter … (Lindas valp skällde) och hon har åsikter också, och alla åsikter måste hedras och välkomnas. Vet detta. Fall inte i den här fällan att du har rätt och att någon annan har fel eftersom när du gör det skapar du en uppdelning och separering, och det bygger upp väggar, och det skadar, och det skapar sårade känslor, och det skapar tvivel och envishet, vilket är väldigt annorlunda än styrka.

När någon har en annorlunda uppfattning än du, vad du gör är att du engagerar dig, inte i deras tro utan med hjärtat och personen, för att undersöka och utforska eftersom du säger, ”Jag kanske inte håller med dig men du är värdig. Du är min medbroder, syster, Gaian, och du är värdig. Och du är värd kärlek och uppmärksamhet och den acceptans som jag ger dig. ”Så vet det här.

För att vara ödmjuk, för att utöva fromhet, måste du också ha mod. Du måste bygga din uthållighet, inte som en mur utan också som ett sätt att vara fysisk. Och du måste bygga din uthållighet. Och du måste öva och bygga upp sådant tålamod, för annars kan du inte omfamna i gemenskap, i kärlek, dem som skiljer sig från dig.

Gåvorna på denna planet är skillnaderna. Du ser inte att floden kommenderas av havet att förändras. Du ser inte att eken kräver att ett grässtrå blir en ek. Du ser inte att luften befaller ett moln att lösas upp, för att ångor och fukt skall försvinna. De är i balans, och det är balansen inom dig och styrkan att verkligen känna och omfamna din väg, din sanning, din varelse. Och att omfamna den så starkt att du inte avstår och att du inte behöver bevisa dig själv. Det betyder inte att du inte uttrycker … antingen det är åsikt eller tro. Politik är en livlig diskussion och det är bara när hat införs, eller kontroll eller bitterhet som det blir farligt.

Jordens politik förvandlas med Nova Gaianer. Era system, och det spelar ingen roll vad du kallar din nationalstat, era styrsystem förändras … de utvecklas, de växer, de mognar. Men detta kan bara hända med ditt mod och din ödmjukhet.

Jag är bara en enkel man. Jag förändrade inte världen eller Indien eller Pakistan. Jag följde mitt hjärta och vad jag trodde var sant, för att kontrollen, falsk användning av auktoritet, ja, av brittiska imperiet … den har ingen plats. Anarki är inte heller frihetens väg. Så det är att hitta balansen och den uppnås bara, mina bröder och systrar, genom ditt hjärtas balans.

Så, jag kommer i denna tid av återfödelse, och ja, min födelse, för att fira med er och säga, ”Nu är tiden för en ny början.” Så, låt oss gå … och du vet om du inkluderar Jesus, och Kuthumi, Raj och Maitreya, vi är mycket kraftfulla allierade och vi erbjuder dig vår hjälp. Ni är ledare/samlare, det här är er tid … men gå med oss. Adjö.

Kanalisering – St. Francis

JAG ÄR Francis, och ni kan kalla mig Frank! Och jag kommer också, för att fira med er livscykeln … av födelse och död och återfödelse … för det är det som händer på er vackra planet. Ni tänker på årstiderna, och för vissa av er är det hösten, och för vissa av er är det våren, och de är helt enkelt ändarna på samma spektrum. Jag har lämnat. När jag gick på planeten gick jag bort, ja, från en familj och ett liv med lyx och överflöd. Och låt mig vara mycket tydlig, jag älskade min familj varmt … men det var inte min väg. Det var inte min väg att leva på den nivån, inte bara av lyx utan av inställsamhet.

Tålamod är styrka. När jag gick bort visste jag inte vart, eller hur eller hur länge men jag visste att jag kunde, jag måste, och att jag skulle göra det, för det var mitt hjärtas och min själs krav. För ofta, älskade ni, ställer ni kraven, önskningarna, drömmarna om att ni är i andra hand, eller så säger ni att det inte är praktiskt, det kan jag inte göra. Och jag skulle säga dig, ”Varför inte? Varför skulle du någonsin känna att du inte är tillräckligt viktig för att följa dina drömmar? Varför skulle du någonsin tro att du inte är tillräckligt stark och att du inte är värdig att uppfylla dina drömmar? Och varför skulle du inte veta att dina drömmar är i överensstämmelse med Allt? ”

Jag kommer inte för att prata om att vara martyrer eller leva pompöst för när hjärtat är fullt, när du är omgiven av ingenting och av en kärleksfamilj, har du allt. Så ja, tålamod är viktigt för att ni bygger en ny planet. Men var inte för tålmodig med dig själv och dina drömmar … stig fram. Modern har flera gånger utfärdat sin stridssignal. Så jag skulle säga till dig: ”Vad väntar du på?”

Jag kommer att gå med mina bröder i öst, och jag kommer att gå med dig, och vi kommer att gå tillsammans. Och jag kommer att avsluta för vår älskade Lee.

Du är så älskad, du är uppskattad och du är hedrad, och du får stöd på fler sätt än du kan tänka dig. Gå i frid. Farväl.

 

 

Kanaliserad Av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...