Meddelande från Gud via Gloria Wendroff, 7 augusti, 2017

Meddelande från Gud

via Gloria Wendroff

7 augusti, 2017

Hur skulle det vara om allting i världen var så som du önskade det? Har du övervägt denna möjlighet?

När du öppnar dina ögon för världen och för det vilda blå som finns där borta, lägg märke till alla välsignelser som du har blivit välsignad med. Överväg alla saker i världen som är exakt så som du gillar dem. Hur är det med stjärnorna som du gillar, som blinkar ovanför dig? Hur är det med de där ögonen du ser in i idag? Hur är det med marken under dina fötter? Vad ÄR det? Hur vore det om du älskade den luft som du andas in? Hur vore det om du med varje andetag skulle älska världen och du uppmärksammade att du finns här, livslevande på Jorden och älskar Universum?

Hur vore det om du gillade dig själv?

När du ser på det, så är också du ett av Världens Underverk. Du, som är Enhet, är också unik. Du är otroligt unik. Av hela världens befolkning, så finns det ingen annan som är precis som du. Och du är obegränsad.

Hur många ord kan det finnas i ett språk? Det finns ingen gräns, ingen övre gräns. Varje språk har plats i höjden för flera ord. Jag ville säga: Inga två ord är desamma. Stryk det, för det finns fler än två ord som är desamma i vilket språk som helst. Orden är desamma, men kanske betydelsen är annorlunda.

När det gäller människorna så finns det ingen annan som är precis som du. Ingen annan exakt likadan som du. Bara du.

Naturligtvis finns det likheter i alla människor. Var och en av er är sin egen Själ även när ni är Ett med Mig och allting annat i Kungariket.

Det finns ingen övre gräns för dig. Du kan förändras och växa, likaså alla andra också, och ändå finns det ingen som är som du. Oberoende av allt annat så har du ingen kopia. Ingen annan i hela världen; tidigare, just nu eller i framtiden, är likadan som du.

Ingen annan har dina fingeravtryck. Fingeravtrycken är det minsta av allt.

På samma sätt som din unikhet, så förekommer ingen skillnad. Vi är alla Ett. Att tänka på vad jag har skapat och vad ni bidrar med. Hur ni dök upp på Jorden exakt vid den här tiden! Vill ni ha reda på varför ni är här?

Ni är här för att avslöja Skapelsens Förunderlighet.

Skapelsen är inte högtravande. Skapelsen fortsätter att skapa. Det finns mer och mer. Det förekommer överflöd och ovanligheter. Det finns unikhet och Enhet. Och Allting ska mötas. Allting möts just nu medan vi talar.

Ni är hemliga agenter, utan tvekan, samtidigt som ni vistas ute i det öppna.

Du är en Själ som gör ett Själs-utforskande. Du letar efter dig själv överallt i alla. Du som är En, funderar på din existens. Du funderar på självaste tillvaron. Du är inte lik någon annan. Ibland vet du inte Vem ditt Själv är. Tidvis är du ett fragment av ditt Själv. Ibland kategoriserar du dig själv. Det finns ditt lilla själv och ditt Stora Själv.

Vi kan säga att du skär dig själv i hälften, fastän du fortfarande försöker förena dina bägge halvor. En del av dig är en önskedröm. En del av dig är en Högre Varelse, en mycket Högre Varelse, om du bara kunde hålla ditt Själv inom din Medvetenhet.

Fram tills nu, under en stor del av din inbillade tid, har du rivit ditt Själv isär. Du är en Hög Varelse som skenbart släpar efter på Jorden. Du kommer ingenvart, förefaller det som. Du vill så gärna känna till hela Sanningen, så säger du. Du vill zooma runt ostraffad, så säger du, ändå gömmer du ditt Själv bland med skarorna. Du som kan flyga högt, förblir en fotsoldat och klagar över dina ömma fötter.

Så Flyg då Högt. Sväva över bergstopparna. Beröm dig själv. Kom och Sitt Hos Mig Som Är Ditt Självaste Själv.

 

Message from God via Gloria Wendroff, August 7th, 2017 – Sananda

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

You may also like...