Guds Meddelande via Loretta, 1 augusti 2017

Guds Meddelande via Loretta, 1 augusti 2017

De små sakerna i livet kan ge stor lycka. Dagliga små saker kan också tas för givna. De kanske är små men ändå betydelsefulla. Det finns stor kraft i alla de små sakerna som berikar ert Liv.

Hur är det med Stjärnorna på Himlen? Ljudet av Havet? Frisk luft? Bergsluft? En ros som blommar? Blå ögon och bruna ögon och alla färger på ögon däremellan? Vinden? Ett förkläde som tas av? Barn? Musik? Dans? Internet och hur världen nu kommer närmare på ett ögonblick? Solen och Månen? Den blåa Himlen? En dikt? Ett träd? En liljekonvalj? Och Ni, hur är det med er? Ni är omringade av möjligheter. Låt det komma.

Hur lång lista kan ni göra över Skatterna i denna Värld? Er lista skulle kunna fylla ert hus, gå förbi er gata, täcka över miltal. Gör den listan och vissla när ni gör den. Så klart är detta inget arbete alls. Njut av det.

När ni tänker på er lista och skriver ner den, strömmar Livets glans genom ert blodsystem. När ni gör det stärker ni varenda cell i er kropp och i ert hjärta, och ni integrerar ert Liv och er hälsa, och ni höjer Livets Ljus för alla nära er och långt borta.

Jag förmodar att ni kanske säger att glädje inte är allt. Ni kanske säger att Kärlek inte är allt, ändå, vad är glädje om inte Kärlek? Jag säger, ge Kärlek och glädjen som kommer tillbaka är Allt. Ni erkänner att de åtminstone är MYCKET. Ni kanske vill smyga in pengar in där snabbt, och det är också OK.

Så klart, alla vet det faktum att pengar inte är allt. Det finns sagor från barndomen som säger att pengar, hur gyllene det än är, och allt det kan köpa, och så värdefullt som pengar är och vad pengar kan föra med sig till er – ingen summa pengar kan tända Kärlekens  och hälsans ljus, eller frisk luft och alla de andra Underverken i Världen.

Men så klart, pengar är ett stort område i Livet där man kan förlora mycket sömn. Det är också sant att spänningen som pengar kan föra med sig inte är så långvarig eller fullständig som ni skulle önska. Pengar tar er bara till en viss punkt. Naturligtvis kan det ta hand om många nödvändigheter. Så klart fyller pengar skåpen, ändå få det inte er att känna er upprymda som ni skulle vilja. Pengar är, när allt kommer omkring, bara en bekvämlighet. Bekvämligheter kan bara ta er till en viss punkt. Pengar kan vara del av svaret, ändå kan det inte vara svaret på alla era drömmar.

Notera att jag inte dömer ut pengar. Pengar är bra att ha men ändå inte allt.

Vi kan kanske säga att detta Ögonblick i Livet är allt. Oavsett är det bra för er att uppskatta allt som omger er. Uppskattning av vad ni har kan till och med börja ge er fler möjligheter till mer kontakt med pengar.

Tro inte att ni är långt på väg att vara bortom önskan. Önskan är en kraft som är bra. Notera skillnaden mellan att söka och att vara tvungen att ha. Notera skillnaden mellan att njuta av och eftertrakta.

Ni vet redan era tendenser i Livet att lägga beslag på allt som ni ser. Släpp er önskan att lägga beslag på, men inte er önskan. Önskan håller er levande. Önskan är inte girighet.

Önska er energi. Önska att ge Kärlek för att det ger er glädje och kräv inte något i gengäld. Det är inte er sak att vara indrivare i Livet. Bättre att ge till Livet och njuta av allt ni redan har än att peka på det ni säger att ni saknar.

Det finns en annan sida på varje mynt, och ni är redan rikare än ni tror att ni är.

Source – Channel: Loretta

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...