“Resumé” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 7 augusti 2017

 

“Resumé” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 7 augusti 2017

Ville bara följa upp efter alla helgens inlägg med en allmän resumé av händelserna.

Vi hade en bråd rush av information med kabalen fladdrande desperat i förändringsvinden den senaste veckan när det hettade till.

Tänk på att mycket av min Intel kommer först som ”förslag till studier”. Jag ställer sedan efterföljande frågor, och mina källor ger mig nya riktningar – sällan ger de mig någon exakt information.

Jag lägger sedan ut pusselbitarna så gott jag kan. Ibland räknar jag ut händelser snabbt, ibland tar det en stund, ibland är jag bara helt fel.

Exempelvis Nordkorea handlade om att konflikten mellan Palestina och Israel slutade och Netanyahu försökte få en global hävstångseffekt på situationen i Mellanöstern.

Det handlar inte om att Nordkorea skjuter en kärnvapenmissil mot USA, utan det handlar om att det stör Kina och de Äldste så att de håller tillbaka RV releasen.

Medierna har ingen aning om den sanna spelstrategin som det verkligen handlar om. Vilken RV, eller hur?

Utan lika hävstång är förhandlingarna ensidiga. Och när kabalen någonsin har minskat hävstången, behöver de samtidigt skapa ett kaos och/eller se ut att att starta WW3 bara för att bli tagna mer på allvar.

De Äldste ignorerar bokstavligen kabalen nu. De ska inte få någon verklig förmögenhet i det nya finansiella systemet.

Tänk på det!

Republiken är redan i 100% kontroll över den amerikanska regeringen, och ännu viktigare så är USA: s militär nu folkets militär igen – den försvarar och tjänar den sanna konstitutionen.

General Dunford, General Mattis, General Kelly, General McMaster … är på plats och kontrollerar allt Trumps vansinne i både Pentagon och Vita huset. Även Robert Mueller är en ex-Marine, som utlånar sina juridiska talanger som särskild åklagare under den skriptade övergången.

Vilket gör Trumpadministrationen till enbart en show för att upprätthålla offentliga framträdanden och hålla allmänheten lugn samtidigt som man undervisar amerikaner om alla svåra läxor per Rysslands och Kinas insisterande.

Det nordkoreanska mediedramat är allt som kabalen har kvar när det gäller mediavapen – eftersom de inte längre har några dödliga vapen kvar i sin arsenal. Som vi vet är IS snart försvunna i Mellanöstern.

Så var är kabalens kaotiska hävstång nu? Sanningen är att de inte har några kort kvar att spela i den här pokerhanden och när de fås att lägga sig är precis när vi får vår RV. På den säkrast möjliga tiden för alla återlösare och allmänna befolkningar över hela världen.

Nptb känner till exakt dag och tid när Trump kommer att tas bort från sitt ämbete och generalerna förbereder och odlar upp jorden för att Republikens frön av nåd ska bli betraktade som sedan länge planterade.

Oundvikligt är inte det bästa ordet nu. Snarare är slutförandet av en komplicerad implementeringsstrategi en mycket mer exakt term för att beskriva nuvarande ögonblick, och har varit så i flera månader nu.

Problemet med kabalen är att det inte finns något mer kaos att ta till. Alla nationer i världen har röstat för fred och välstånd med GESARA-fördraget 2015.

Kabalens ormhuvud har avlägsnats permanent från sin kropp och ligger nu löst i sanden. Fäktandet ledde snabbt till livlöshet.

Inte bara existerar USN, utan den är erkänd världen över i ett nytt finansiellt system som alla nationer redan har övergått till.

Den republikanska regeringen har också länge varit sittande och har fungerat operativt i många år nu.

Allt militärt beslutsfattande är också under Republikens kontroll – den rättfärdiga kuppen som för länge sedan startade och slutfördes borta från offentlig åsyn.

Så de falska media är allt som kabalen har kvar. Illusioner. Påhittade historier som snabbt går ingenstans eftersom världen inte köper deras nonsens längre. Det är vad Trump representerar, irrelevansen och snart den nakna kejsarens offentliga död.

Avsiktligt.

Kineserna och ryssarna har spelat det långa spelet bra och kommer fortsätta spela det tills alla återstående kabalmedlemmar ger upp.

Och det ska de. Det finns ingen annan väg för dem. Så småningom kommer verkligheten in i varje psyke, oavsett hur vriden den är.

RV är bara en öppen offentlig dödsstöt. Och alla på båda sidor vet det.

Över natten kommer kabalen inte bara att göras irrelevant på ett ögonblick utan kommer bokstavligen att glömmas för alltid. Onödig historia inte värd tiden att granska.

Med detta sagt, RV … vad är miniatyrbilden av informations-sammanfattningen?

På ytan verkar ingenting ändras, ingenstans. Nya kurser kommer att finnas i bankterminaler för privata inlösen men inte på Forex. Det kommer att finnas en RV-release men den kommer att vara tyst och vidarebefordras bara till de hårda som stuckit ut. Det är deras jobb att vidarebefordra nyheterna för att ni skall kunna ringa era banker och sätta upp utbytesavtal.

Om du håller ZIM, kommer alla banker att dra dig till HSBC, som har en helt separat inlösenstrategi (platser) skild från andra banker som växlar valuta, vilket bara de vet om.

Militären tillhandahåller unikt skydd för inlösaren (mindre än 250k över hela världen).

I grund och botten är historiska ekonomiska förändringar väl dolda, eftersom det dagliga banklivet fortsätter med ett litet tyst undantag för ZIM-inlösare på grund av de vilt höjda nominella värdena.

Mindre är mer. Och mycket mindre är mycket mer när det kommer till RV. Vad RV?

Hoppas den här sammanfattningen hjälper till i din fortsatta förståelse av de unika välvilliga tiderna vi lever i.

Gud är med oss.

Källa: Clarion Calls SITREPS

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...