Meddelande från Orakel Sara, 20 november, 2023

 

 
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
 
Ett budskap från Ljusfamiljerna och Själens Mästare via Salibri om den samling av Stjärnfamiljer av ljus som samlas runtom oss inför ljusportaldagen 231123 💫🌟💜💛🙏💛💜🌟💫
Nu samlas Ljuset i ring, för att visa Er vägen in. In i det rätta, in i Era hjärtan – där sanningen och Ljuset ständigt finns.
Här kan Ni vila i Era hjärtan – i en tystnad utan smärta. Här kan Ni sväva fritt, i en kärleksstark ljusring, utan förändring i själens mitt.
Det är tid för kärlek och frid, i en orolig och rädsloväckande tid. Det är dags för Er stjärnfamiljs ljusring, att få sluta sig mjukt omkring.
Här är Ni vägledda. Här är Ni sedda. Utan att behöva hävda vilka Ni är. För Ljusfamiljerna ser Er, mer än Ni själva nu kan se. Och därför blir Era ljus ännu starkare och mera äkta, när Ni omges av de som älskar Er och fullt ut ser.
Här är Ni hållna, älskade och trygga. Det är lättare när Ljuset hålls så starkt bakom Era ryggar. Inga kan älska Er såsom Vi. Vi är Er stjärnfamilj som bildar ringen som Ni står inuti.
Vi får Er att växa och våga bli ännu ljusare, mera älskade och trygga. Vi bildar Ljusets ring runtomkring Er, och i den finns bara Ni. Där Ert inre ljus och Er egen sanning lyser som den ljusaste fyr. Ni är själarna som öppnar portarna till allt det nya som ligger och gryr.
Ni är fasthållna men Ni är ändå fria. Vilken komplex värld att leva i. Den har Ni valt för att kunna växa och åter växa, upp i Ljuset av det som kommer att bli.
Ni är allt, Ni är inget. Ni är både sandkornet och hela öknen i ett. Ni är droppen och hela havet, och Ni är vägledda av det högsta Alltet.¨
Här ska Ni vara, här får Ni bli sedda. Så att Ni blir ännu tryggare på den väg Ni har valt. För självklart kan Ni välja om, och försöka förändra tidens gång. Men tro oss det är oerhört svårt.
Och Ni har ändå själva valt det som Ni inifrån själens längtan ville skulle ske. Den dagen innan Ni klev ner igenom Ljuset, för att växa i sanning och kärlek i det här Jordiska huset.
Du är en av många, och Ni samlas nu fler och fler. Inför ett krafttag av Kärleksljus, som kommer att spridas ännu mer.
Vi bjuder in Er alla, i en ring av Ljus. Här är Ni värmda, hållna och älskade utan tvivlens malande grus.
231123 bildas den ljusfyllda stjärnans vackra innerliga dag. Med den femuddiga stjärnans ljus lysande så starkt och klart. Så om Er egen stjärna för stunden lyser svag, kliv in i denna ljusring och låt Er fyllas med behag.
Vi vill omsluta Er med den allra högsta kärlekens ljus och sång. Och fylla, stärka och vägleda Er – in i Era inre själsljus djupa fång.
Tiden är kommen – fastän den inte finns – för Er att väckas ännu mer i Ert själsljus, och återfinna sådant Ni inte minns.
Ni är vandrarna, Ni är spridarna av det heliga ljusets väg. Ni är systrarna och bröderna som bildar själsljuset på Jorden genom Onenes’s eviga färd.
Och att just Ni är här just nu – ja det är självklart ingen slump. Det är en sammanstrålning av allt det stjärnljus, som finns i Er egen själs heliga hus.
Era hjärtan leder Er alltid rätt. De är Er kompass och inre navigatör. Som ständigt följer Er, och hjälper Er att utföra precis allt det som Ni gör.
Vi vill hjälpa Er att lita på Er själva så otroligt mycket mer än Ni gör. Och att tro på det överflöd som öppnas, när Ni själva skapar allt som Ni bör. Ert tänkande är alltför begränsat genom den frekvensvärld Ni lever i, och Vi vill få hjälpa Er att öppna portarna till ett mycket större och mera vidgat perspektiv.
Så nu är det dags för denna heliga cirkel av ljus, att få omsluta Er och hjälpa Er att finna ännu mera tro till Ert eget ljus. Så att Ni vågar växa, stråla och gå samman för att öka ännu mer – i både omfång och kraft genom all världens sammanslagna ljus.
Tidevarv komma och tidevarv gå. Ni är alla förenade genom det som Ni vill nå. Att få sprida kärlek och frid, och leva i en gemensam världstid. Där total kärlek genomsyrar Er färd, och växer överallt i hela Er jordiska värld.
Ni är komna in i detta sammanhang, för att Ni har dragits hit. Ni är vägledda av Era hjärtan, in i ännu mera kärleksljus och frid. För det börjar alltid med Er själva, det har Ni hört ända sedan Ni var små. Och Ni kan lita fullt ut till denna sanning – det finns inga genvägar att gå.
Så om Ni tycker att det är mörkt runt omkring, måste Ni själva lysa ännu mer. Därför omger Vi nu Er, fler och fler – alla stjärnfamiljerna inför den öppning av stjärnsjälsljus som snart sker.
För den 23/11 samlas Vi, och riktar Ljuset in till Er. Bara ta emot och låt det ske.
Låt det värma, fylla och öppna dig, oavsett hur Ditt liv ser ut och var Du än är.
Vi älskar Er bortom tid och rum – genom Ljuset lever Vi i Er.
Ljusfamiljerna och Själens Mästare förmedlat via Salibri genom Orakel Sara 💫🌟💜💛🙏💛💜🌟💫🥰

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *