Meddelande från Ärkeänglarna via Jahn Kassl, 20 november, 2023

Meddelande från Ärkeänglarna.
Jahn J Kassl 2023-11-20

Det som behöver bemästras innan dag X!

Olycka förvandlas till lycka
Glädjetårar kommer att torka bort smärtans tårar och den skenbara olyckan kommer att förvandlas till lycka. Först kommer allt att tas ifrån dig, sedan kommer allt att ges till dig – paradiset på Jorden.
Känn ingen rädsla, oro eller ångest, för GUD är allestädes närvarande i alla processer som är nödvändiga nu, för att mänskligheten ska resa sig och den Nya Jorden födas. Men du undrar: Vad kommer att hända med mina nära och kära? Vad kommer det att bli av mina barn? Vad kommer att hända med mig när världarna separeras? Vart är jag på väg och vart är de som betyder mycket för mig på väg?
Oroa dig inte för ett ögonblick! För avsked och erkännande går hand i hand. Ni vet ännu inte hur stora, hur omfattande era faktiska andliga familjer är. Ni har fortfarande ingen vetskap om hur många av era andliga familjer på Jorden som har inkarnerat, och hur många som inte har det. Den sanna dimensionen, era själsfamiljers sanna inflytandesfär, undviker er fortfarande.
Därför har man bara ett begränsat perspektiv, och utifrån detta perspektiv måste man bedöma och utvärdera nuläget.
Ingen går vilse!

Så fort du får inblick i det så slappnar du av direkt. För du kommer att inse att ingen av dina älskade medmänniskor kommer att gå förlorade, utan att alla kommer att hitta sitt hem precis där de själva har valt. Dessutom förblir du ansluten till alla människor som är dig kära idag. Ingen kommer att gå förlorad någonstans i existensen så att de skulle vara oåtkomliga för dig. Familjer som har hittat varandra på Jorden, fortsätter att existera på de ljusare nivåerna av att vara.

Uppgifterna och konstellationerna förändras, men inte själarna som arbetar tillsammans som grupper i himlen och, beroende på uppgiften, inkarnerar individuellt eller i grupper på Jorden.
Det du kommer att ge upp
Tanken att du efter världarnas separation kommer att behöva klara dig utan, och för alltid förlora många av dina nära och kära, barn, föräldrar och vänner, är vilseledande och skrämmande.

Det du kommer att ge upp är oäkta relationer – och detta kan påverka vem som helst, inklusive medlemmar av din Jordiska familj.

Medlemmar som utvecklas annorlunda men som ändå vill uppleva de äventyr som du länge upplevt, kommer att lämna din inflytandesfär senast dag X. Emellertid övervinns detta avstånd hos de som ascenderat, genom ett frigjort medvetande.
Du kommer att kunna kontakta den personen när som helst, och du kommer att kunna se vilken väg någon du älskar och värdesätter har valt och tagit.
Så allestädes närvarande som vi är, kommer du att vara lika allestädes närvarande, när ditt medvetande är expanderat och frigjort.
Idag är ditt medvetande fortfarande fångat, det är begränsat – och då kan du bara uppfatta saker och världen från ditt perspektiv.
Efter att tiden har stoppats och varje person har gjort sitt slutgiltiga beslut, kommer de uppstigande människornas medvetande att expandera permanent – och du kommer att få insikt och överblick över livets sanna kopplingar.
Ingen kommer att tas ifrån dig, men du kommer frivilligt att ge upp relationer som inte längre är hållbara.
Så fort dina andliga slussar öppnas får du djup insikt och utvecklar en mogen förståelse för allt som är – och den dagen är inte långt borta eftersom:
Allt styr mot människans slutgiltiga beslut: att gå in i ljuset eller att fortsätta resan på de mörka nivåerna.
De aktuella och kommande händelserna tjänar till syfte att förbereda människor för detta beslut.
Att växa genom dessa dagars utmaningar istället för att misströsta, att se ljuset i mörkret och att uppfatta kärleken trots rädslan, det är prövningen som måste bemästras innan dag X.
Du är Mästaren, du är Skaparen, du är Sanningen, du är Vägen och du är Livet.
Tro på det, lita på dig själv och ge ditt hjärta till GUD. Detta är vägen för Ljusets krigare som vill lämna den här tidens slagfält bakom sig, och återvända till Ljusets riken.
VI ÄR ÄRKEÄNGLARNA
No photo description available.
All reactions:

3

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *