Meditation i den nya tiden och på den nya Jorden, via Inger Norén 13 juli 2021

 

Meditation i den nya tiden och på den nya Jorden, via Inger Norén

13 juli 2021

 

Jag reser över Stockholms skärgård över havet mot horisonten. Avgrunden är kvar, men ingen grå planet med människor på andra sidan avgrunden.

Jag stiger uppåt i skyn och jag kommer igenom en slöja till en annan dimension. Det är ljust och soligt och jag ser en stad längre fram. Det är New York och jag har varit där i en tidigare meditation. Då var varannan varelse en reptil i mänsklig skepnad, men denna gång är det endast människor och som inte är så många, men väldigt glada och lyckliga. Som om de precis som jag har kommit på besök.

Det är en lugn och vacker stad som inte har så många höghus och väldigt vackra färger på husen. Det hörs inga sirener från bilar och det råder en fantastisk harmoni och ett ljus över staden. Central Park har nog aldrig varit så vacker med all sin grönska och med väldigt mycket blommor i färger som jag inte har sett tidigare.

Det är inte många människor i parken och de jag möter är lika överraskade som jag över stillheten och skönheten. Vi har förstått att det inte har kommit så många människor ännu till den nya Jorden och det känns förväntansfullt på något sätt. Vi känner inte varandra och vi kommer från olika länder men ändå förstår vi varandra med telepati.

Det kändes så naturligt att tala på det sättet. Vi förstod alla att detta är den nya tiden på den nya Jorden. Livet blir totalt annorlunda. Inga måsten eller tvång till något som inte längre berikar. Alla gör vi som vi vill. Vilken otrolig tanke och vilken fantastisk framtid för Jordens folk.

Denna meditation blev jag uppmanad att skriva om eftersom det ännu inte är så många människor som kommer med i uppstigningen, men att läsa om och visualiserar om hur tillvaron skulle kunna vara i den nya tiden och på den nya Jorden kan kanske inspirera många att se vad de får uppleva eller även vad de går miste om.

Med ljus och kärlek

 

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...