Mästare Kuthumi via Victoria Cochrane 13 juli 2021

 

Mästare Kuthumi via Victoria Cochrane 13 juli 2021

Mästare Kuthumi: Att Ta Sig från Rädsla till Kärlek

https://tinyurl.com/r2fubr7a

Rädsla är den största blockeringen av alla. Den hindrar er från att nå er potential, och det förändrar kraftbalansen mellan er och det som blockerar er. När ni låter rädslan ta över ger ni bort er kraft. Att göra detta är det största offret, och ett som kan ändra er väg från den avsedda och rätta, till en kompromiss och förlust av möjligheter.

Övertygelser baserade på rädsla, kommer bara att generera mer rädsla som kommer att skapa känslor av hat och intolerans, som sin tur kommer att skapa grymheter och oförrätter. Rädsla är den största blockeraren men den är också den största manipulatorn. Den används ofta som ett verktyg av de som vill hålla världen och dess befolkning under kontroll för ekonomisk vinst. Ni matas med mycket propaganda för att hålla er i rädsla. Rädsla orsakar illusionen om separation och tron ​​om att alla beslut ni fattar bara påverkar er själva. Detta är en farlig misstag.

När ni tror på något eller någon, så litar ni på den värderingen. Ni tror gott om dem. Tro och tillit gör att ni inte använder ert eget omdöme eller urskiljning, och kanske slutar ställa frågor även om det skulle behövas. Det sker många saker runt om i världen, nu och tidigare, vars förklaringar till största delen har accepterats av massorna. Många av ”sanningarna” är faktiskt lögner för att täcka ännu grymmare planer. Propaganda är en utbredd metod för att se till att människor hålls i sina bekvämlighetszoner, med bomullen tätt över ögonen. Det är dags att sluta vara får och börja använda omdömet!

Tro inte blint eller ha tillit till saker av global betydelse, för de som verkar mest bekymrade kan vara förövare och skydda sina egna intressen. Vid denna tid i världen finns ett överflöd av konspirationsteorier, och rädslan för att bli kontaminerad är utbredd, antingen av någon sjukdom eller av vaccination. När ni lyssnar på berättelserna, antingen i media, på sociala medier eller mun till mun, blir ni inbäddade i deras agenda och detta, mina vänner, är den största faran av alla.

Låt inte rädsla hindra er från att uppnå det ni tänkt att göra, eller hindra er att följa er egen sanning. Låt inte heller andra manipulera er genom rädsla. När ni står i er kraft, har ni tillgång till ert högre själv, vilket gör att ni får tro, tillit och accepterar er själva. Det kommer också att göra att ni får tillgång till energin i allt som är, vilket kommer att skydda er från de lägre energierna i de fysiska och eteriska rikena.

Det finns många enkla saker ni kan göra för att höja era vibrationer över dramat runt omkring er, för att bli mindre rädda och mer hjärtcentrerade.

Håll er jordade. Håll era energier totalt jordade i Moder Jord och i nuet, genom att medvetet jorda er energi på morgonen när ni stiger upp. Känn er energi ansluta till Moder Jord och anslut sedan till Skaparens ljus. Ni kommer att känna er mycket mer i er kropp hela dagen. Alternativt kan ni gå barfota i vått gräs, i sanden eller till och med på mattan, eller doppa er i vatten och vara medveten om er själva i rymden. När ni känner er rädda eller överväldigade, stoppa upp, ta ett andetag och tryck ner energin genom alla era chakran. Stäng igen och skydda er aura, bli uppmärksam på er omgivning och affirmera något som hjälper er att komma tillbaka till nuet.

Ta hand om er hälsa. Behandla kroppen som ett tempel, för den inrymmer er ande och själ. Drick mycket, ät hälsosamt och träna. Se också till att ni får tillräckligt med sömn och minska stressen så mycket ni kan. Lär er meditation eller avkoppling, mindfulness och/ eller kreativa aktiviteter som Chi Gong, Tai Chi, yoga, dans, sång, trädgårdsarbete, skogspromenader eller konstnärliga hobbyer.

Lär er att älska er själva igen. Det är inte möjligt att se allt och alla med kärlek om ni inte kan se på er själva så! Ni måste jobba på att släppa gammalt som smärtar och förlåta er själva för tidigare misstag. Titta inte i spegeln för se ert fysiska utseende. Titta hellre in i ert hjärta och se barnet inom er. Mestadelen av kärleken till er själva, försvinner under barndomen. Återvinn kärleken till er själva genom att skicka kärlek och förlåtelse till er själva som barn. Vårda barnet inom er och återfå kärleken och respekten för er själva, den som Skaparen aldrig tappat.

Universum kretsar kring kärlek och endast kärlek. Hitta kärleken till er själva och ni kommer att kunna se saker ur ett mycket högre perspektiv, för kärlek är den största av-blockeraren och den största beskyddaren. När ni kommer från en plats av kärlek frigör ni er själva; denna frihet kommer att ta er till den väg ni valde tillsammans med Skaparen. Be mig eller era guider om hjälp att gå vidare med nåd och tillfredsställelse.

JAG ÄR Mästare Kuthumi

 

Kanal: Victoria Cochrane

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...