Brendas Blog via Brenda Hoffman 12 juli 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 12 juli 2021

 Nya Du utvecklingen är Subtil och Mild | Brenda Hoffman

 

Nya Du utvecklingen är Subtil och Mild

Kanaliserat av Brenda Hoffman för Life Tapestry Creations.com

Min veckovisa ”Brendas blogg” -kanal är tillgänglig på Spotify Podcasts (Welcome to Brenda’s Blog – Brenda Hoffman), Google Podcasts (Brenda’s blog), Pocket Casts och Radio Public.

”That Part of Your Life is Over” är titeln på förra veckans ”Brenda’s blog” – hennes veckovisa kanaliserade blogg för Life Tapestry Creations.com.

Kära Ni,

Ni har ett behov av att vara perfekta, att omedelbart vara fria från alla hinder för ert nya du.

Att bli en ny du är en process, inte en aktivitet över natten.

Ni rensar eller skiftar när ni behöver göra det. Även om ett småbarn vill vara lika skickligt som sitt äldre syskon, är det inte möjligt förrän de utvecklar nödvändiga färdigheter. Eller, det kan aldrig vara möjligt eftersom småbarnet och deras äldre syskon är olika entiteter.

Många av era nya färdigheter måste utvecklas vidare innan de kan förverkligas.

Kommer du ihåg att du hade intressen som barn som utvecklades till vuxna 3D-intressen eller din karriär? Så är det nu. Varje intresse kan verka minimalt tills det är kopplat till en ny färdighetsuppsättning eller idé.

Låt dig själv flyta in i ditt nya du utan rädsla, borden eller behov.

Även om du kanske återgår till 3D-rädsla eller tvång eftersom det är din tidigare komfortzon, har du slutfört det svåra arbetet med att lämna din 3D-varelse. Precis som många 3D-spädbarn, spädbarn och småbarn återvände till sin universella kunskap genom osynliga vänner och andra indikatorer tills de blev så inblandade i 3D-livet att de glömde sina Universella tillgångar.

Det motsatta händer nu med dig. Du glömmer snabbt bort eller ignorerar din 3D-kunskap. När du gör det kan vissa bitar komma upp till ytan, precis som vinden kan skapa hackade sjövågor.

Om hackade vågor kommer till dig, adressera dem som du vill, medveten om att dina vågor snart kommer att bli lätta och luftiga igen.

Du behöver inte längre ett jordeliv för att utforska en specifik rädsla som du gjorde i 3D. Det här är en ny värld. Och i den här nya världen adresserar du, fungerar, reagerar på eller skapar som du vill. Vill du ta itu med de hackade vågorna? Gör det. Vill du vänta tills vågorna avtar? Gör det. Vill du ignorera de hackade vågorna och fortsätta framåt? Gör det.

Det här är inte dina föräldrars värld. Du är en ny varelse i en ny värld. Utforska denna och skapa detta – när du vill. Även om du är ett nyfött barn som lär dig nya färdigheter tar det inte månader eller årslånga processer.

Du är ett underbart väsen i en ny värld. Färdigheter kommer att bli uppenbara när du är redo att använda dem, precis som svar kommer att bli uppenbara när du är redo att komma åt dem.

När du fladdrar från ett intresse till ett annat kommer du automatiskt att uppnå de färdigheter du vill ha när du behöver dem.

Universella färdigheter handlar om lätthet och nåd. 3-D-färdigheter bygger på rädsla och bestraffning.

Troligtvis upprepade du en 3D-rädsla i 3D-liv efter liv för att säkerställa att du inte längre var bunden till den rädslan. Tänk på dig själv nu som ett honungsbi som fladdrar från intresse till intresse och samlar söt honung här och där.

Många av er hävdar att ni stannar kvar i er kokong. Vi från Universum ber om en annan åsikt.

Även om det verkar som om inte mycket har förändrats i ditt liv, har du inte varit i en kokong på flera veckor. Tänk tillbaka på de bitar som visade att något förändrades. Kanske ett nytt minne, en dimmighet av att vara, interagera med nya människor eller djur eller hitta lite behov av att göra det du en gång tyckte var produktivt.

Tusentals små bitar som indikerar att du inte längre är i ett kokongstadium. Vad du inte har erkänt är att du befinner dig mitt i en ny norm, trots ett ointresse att lämna ditt hem, ditt samhälle eller någon indikator som du har skapat för att tro att du är kvar i en kokong.

Du är på en ny plats och utvidgar dina horisonter. Kanske inte som du en gång gjorde i 3D, men absolut som en ny varelse.

Trots att ett spädbarn som ler eller plockar upp en skallra anses vara under tillväxt, tillrättavisar du dig själv trots din fantastiska tillväxt de senaste veckorna. Vissa av er skapar eller använder bara mindre synliga färdigheter.

Du mäter fortfarande din tillväxt i 3D-termer – högt och fräckt. Nya du är subtil och mild. Så det är nytt att du har kommit på sätt som är bäst för din frid och nöjdhet.

Kommer ditt nuvarande liv att förändras? Mycket bestämt. Precis som en nyfödd 3D blir småbarn, tonåring och vuxen.

Skillnaden är att din nya du-expansion är mjuk och skonsam, precis som det gäller för Universellt liv. Så må det bli. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av webbplatsen ”Blog & Prenumerera” (LifeTapestryCreations.com) och klicka på – Prenumerera på Brendas blogg via e-post – raden. Slutför prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, posta inlägg på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev etc. Men behåll den här bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...