Merlin / St Germain via Susan Leland, 25:e april, 2017

Merlin / St Germain via Susan Leland, 25:e april, 2017

Merlin: ”Uppstigning Är En Alkemisk Process!”

Ashtar On The Road Telekonferens

25:e april 2017

 

”Jag är Merlin. Och även om det är sant att jag är en aspekt av Saint Germain, så är jag ändå en identitet i mig själv! Nu kanske ni vet att Merlin är en titel som ges till Druid-Ledaren. Det är från forntiden – och är mycket gammalt. Det var verkligen bara ett ögonblick i tiden, som vi uppfattar den, för den här Planeten är väldigt gammal. Men jag är DEN Merlin – Merlin av Camelot, Merlin från den ljuspunkten i Planeten Jordens historia. Camelot var verkligt, liksom Arthur, riddarna och damerna just då – under det korta, lysande ögonblicket.

”Och varför lyste det? Det berodde på att det fanns en Kod – Koden av Runda Bordet. Den har kallats ridderlig, men det var en Kod av Hjärtat. Det var en Kod som kom från den universella Kärleken, det gyllene vita Kärleksljuset, som är ursprunget till oss alla – och den Källan vi alla har skapats från!!! Och det lyste så starkt under de korta stunderna i Camelot, att det även idag fortfarande lever i Hjärtat hos alla, oavsett om de medvetet minns det eller inte.

”Det finns liknande tillfällen i Planeten Jordens historia, och de brukar firas – inte så mycket för de utförda gärningarna eller på grund av de personer som var involverade – utan bara för att det var ljuspunkter med Kärlekens Ljus!

”De år som Yeshua tillbringade på Planeten Jorden i en mänsklig kropp – åtminstone de år som är allmänt kända – varade bara en kort tid. Och ändå var det en tid då det skinande Kärleksljuset förankrades mer på Planeten Jorden! Och då fanns det, även om händelserna var annorlunda och de involverade personerna gjorde andra saker, så fanns det klart lysande stunder – några är kända världen över, några uppstår i era liv – men allt bidrar, bidrar till det som sker just nu – därför är jag här, tillsammans med hela kompaniet av Kärleksljus, för att hjälpa er till fulländning. Och självklart vet ni att jag talar om ert återvändande till Ljuset!

”Men de transformerande transmutationerna behöver ske med tillväxt eller, ni kanske säger, stegvis. Oavsett hur snabbt varje individ uppnår sin egen individuella Uppstigning, så finns Samhället på Planeten Jorden. Och det gäller för er att vara här länge nog, för att nå den nivån i er varelse, där ni blir fullt medvetna om Vilka Ni Verkligen Är – De Gudomliga Själv – och var ni hittar den perfekta Kärleken till er själva. Och när jag säger ”perfekt”, menar jag helt enkelt utan fördömelse, förebråelser, skuld eller något annat som kommer från rädsla. Och vi vet att det här inte är lätt!

”Det var inte lätt för mig att anta en mänsklig kropp, även om jag behöll mina förmågor, – det vissa kallar magi, kallar Jag alkemi – att omvandla kroppen och så vidare. Hur som helst, så är jag också medveten om hur det känns att existera i en människokropp! Och det är vad Mänskligheten valde att få uppleva, det som vår älskade Skapare inte kunde. För vår Skapare kan bara skapa kärlek!

Men som människor, eller förklädda till människor, kunde vi skapa motsatsen till Kärlek, och jag vill bara säga det. Nu är det dags att rensa! Det är upp till er, var och en av er, att bli alkemister, och rensa ut allt i era fält, som inte är Kärlek!!!

”Och jag föreslår att ni har några bra verktyg inom er till hands – ett mantra, speciell musik, en bild – vad som helst som gör att ni kan växla direkt. Med andra ord, ni kan använda en alkemisk process när ni känner att vibrationerna blir för låga, och då applicera något simpelt, något snabbt, lika snabbt som att svinga en trollstav. Jag delar med mig av min, om ni vill, så att ni direkt kan omvandla vilka tankar eller visioner som helst, förorsakade av rädsla, till Högvibrerande, Högfrekventa och Kärleksfulla sådana.

”Nu, till den goda nyheten, att ni alla kan märka skillnaden! Det är stort! Hur många av er – räck upp händerna – hur många av er kunde märka skillnaden, låt oss säga för fem år sedan, sett till er tid? Nu kan ni ögonblickligen märka skillnaden och jag gratulerar er, för att ni fortsätter på era Vägar av att ta er dit, där ni medvetet kan uppfatta det.

”Så rusta er, förbered er nu ännu mer för att transmutera, oavsett vad som kan tänkas komma i stunden, till Hög Frekvens av Kärlek. Ju mer ni gör det, desto mindre kommer dessa tillfällen att uppstå!!! Ni kan placera er i en bubbla, om ni vill, eller i ett moln eller i en dimma av Högt Dimensionellt gyllene vitt Kärleksljus. Och ni kommer att upptäcka att ni kommer att använda mindre och mindre tid, med att låta rädslobaserade känslor ta sig in!

”Ni kommer att upptäcka, som Ashtar sa,* att ni kan observera vad som händer omkring er, enbart från detta Höga Perspektiv, där ni kan hjälpa utan att lägga till de låga vibrationerna. Ni kan hjälpa till att höja dem – att lyfta upp dem alkemiskt, så att de som upplever dem kan känna skillnaden, och vill göra lika dant! Det är så man förvandlar samhället, och verkligen alla Samhällen på Planeten Jorden, och bli den allra största hjälpen till alla som innehar mänskliga kroppar, och i förlängning till alla som är närvarande i Moder Gaias Kungariken, och då stärks Mänskligheten!!!

”Och så uppmanar jag er, var och en av er, att vara alkemister för er själva till att börja med, och sedan assistera! Tillsammans är vi medskapare av Magin. Vi är de sanna Ljusarbetarna, som tar in mer och mer av Kärleksljuset för att hjälpa hela Jordens Planet – under och över – med att flytta uppåt!

”Ni undrar var Avalon finns? Avalon väntar. Ni undrar var Camelot finns? Camelot är hos enhörningarna, drakarna, älvorna och alla de underbara varelserna som lever i de högre nivåerna av dimensionerna. Ta bara in det. Gör det till er verklighet!!! Ta er dit. Det väntar på er. Det välkomnar er och, naturligtvis, allt Kärleksljus. Välkomna er själva hem! Vem tror ni kommer att vara den första som välkomnar er till de Högre Dimensionerna?

Det är ni, ni själva, den del av er som är – alltid har varit och alltid ska vara – Kärleksljuset självt!!!

Ni ÄR av Kärleksljus; Ni ÄR i Kärleksljuset! Det är bara en fråga om att föra den delen av er som är tredimensionell, till er Examen, er Hemkomst, er återkomst till Kärleken och Ljuset ni är!!!

”Så ha denna vision och behåll den i era Hjärtan. Kalla på mig, eller Saint Germain, eller någon annan av de Ljusa Varelserna. Ni kan kontakta oss individuellt, men vet att i Ljuset av Kärlek är vi alla En, och vi är En med er, Mest Älskade Familj! Och så är det. Namaste!”

 

* Transkription av Ashtars meddelande den 25:e april:

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-come-fly-high-with-us.html

http://www.ashtarontheroad.com/merlin-ascension-alchemy.html

Transkription av Marta.

Utgiven genom Susan Leland, 25:e april 2017.

www.AshtarontheRoad.com

 

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...