Saint Germain via James McConnell, 9 augusti,2020

 

Saint Germain via James McConnell 9 augusti 2020

 

 

SAINT GERMAIN (kanaliserat av James McConnell)

Jag är Saint Germain.

Jag kommer igen vid denna tid för att fortsätta att ta er med, att hjälpa er, att fortsätta att vägleda er, liksom de många andra guider som ni har som hjälper er att göra det, att gå igenom denna Uppstigningsprocess. För mina vänner, ni är precis mitt i denna Uppstigning nu.

Alla saker som till synes är negativa och som händer runt er är faktiskt en del av orkestreringen, den stora orkestreringen, som ger det Stora Uppvaknandet nu. Ni, var och en, måste veta att ni är en stark del av detta Stora Uppvaknande.

Ja, det finns en Allians. Ja, Galaktikerna är här och är en del av Alliansen. Det är många, många som hjälper till att assistera.

Men de av er, som vi gillar att kalla ”Stövlarna på Marken”, dessa är de som måste gå ut dag efter dag och vara en del av denna illusion, men inte vara själva illusionen. Var bara i den, men inte av den. Att fortsätta leva era liv på det bästa sättet ni kan. Att hålla det neutrala tillståndet så mycket ni kan.

Och det är upp till er, nu när ni är de uppvaknade, det är upp till er att hjälpa till var ni än kan hjälpa andra att vakna. Var fyren för dem, så att de nu kan hitta ljuset, precis som ni har gjort. Ni kan vara fyren som kallar alla skepp till er om ni vill göra det. Ni kan vara Krigaren med Mikaels Svärd av Sanning och sprida den sanningen vart ni än kan.

Ni talar om maskerna och den sociala distansen och alla dessa saker som används för att kontrollera folket. Och många av er vet att det inte är mer än så. Det är en kontrolltaktik som de har använt om och om igen på många olika sätt. Detta är bara ytterligare ett sätt.

Men de kommer till slutet av sin taktik. De har utökat sin spellista så långt de kan vid denna tidpunkt. Och varje gång de lägger fram vad de tycker är ett nytt spel att lägga ut på befolkningen är Alliansen redo att ta det de lägger ut och kan vända det mot dem. Det är vad det handlar om i de högre vibrationsfrekvenserna och i de högre dimensionerna.

När det finns någon form av attack på de Galaktiska skeppen, attackerar de inte tillbaka. De tar helt enkelt det som skickas till dem och reflekterar det tillbaka på de som det kom ifrån.

Det är vad ni gör nu. Det är vad Alliansen gör nu. Tar det som ges och reflekterar det tillbaka. Och om ni har möjlighet att hjälpa en som är på väg att vakna. Det kan vara ditt ansvar att hjälpa till i den processen om du så önskar det. Det finns inget dömande. Ingen säger att du måste göra det.

Men det är dags för er alla att gå från arbetarstatus till krigarstatus. Det är vad denna grupp handlar om. Det är därför ni alla har förts samman. Ni har inte sammanförts för att sitta på era soffor och se att världen passerar förbi er. Det är inte det ni är här för. Ni är här för att hjälpa till i uppvakningsprocessen. Ni är här för att hjälpa till att få självständigheten tillbaka till folket på denna planet. Det är ert mål. Det är ert uppdrag som ni frivilligt kom hit för.

Men nu när ni är mitt i det, säger en del av er att ni inte vill göra det längre. Ni har blivit trötta. Ni har blivit desillusionerade ibland. Men nu är det dags att dra er upp och nå ännu högre till ert Högre Jag.

Nå högre än ni någonsin har gjort tidigare och säg tillsammans med Förste Skaparen: ”Nu är det nog! Och vi kommer inte att stå och titta på och låta våra friheter tas bort! ”Och när ni gör det, när ni förklarar ert oberoende inom er – när ni säger ”Inte längre!” – som genljuder ut till alla omkring er, även om de kanske inte på en medveten nivå vet det, når det ut till alla och fler och fler vaknar på detta sätt. Men det krävs att alla hjälper till med detta uppvaknande.

Många kommer inte att vakna upp på egen hand, även om ni kanske har hört att de kommer att göra det. Många kommer inte att göra det. Många behöver den drivkraften. Många behöver något för att ge dem en knuff, precis som vi har gett er knuffar, väglett er hit och dit, varhelst det är möjligt att göra det. Det är vad som gäller för er också, att ge dessa knuffar.

För som vi har berättat för er kommer ni att vara oss. Ni är under förberedelse för att bli de Uppstigna Mästarna för att sedan kunna nå tillbaka och hjälpa andra i deras Uppstigningsprocess.

Var i Första Vågen. Och om ni är de som ska vara i Första Vågen måste ni vara en förebild. Ni är Vägvisare. Ni förbereder er. Det är upp till er att vara så att andra kan följa efter er.

Precis som Yeshua sa: ”Jag är vägen, sanningen och livet (eller ljuset)”, det är vad ni är, var och en av er. Ni är alla en blivande Kristus, alla antar Kristusmedvetandet.

Och Kristusmedvetandet kräver förändring, kräver anpassning för att gå längre, för att gå in i och genom denna övergång, genom denna övergång som sker just nu. Ni är mitt i övergången, mitt i er Uppstigning.

Nu är det dags att samla er mer än någonsin och inse att detta är ert uppdrag, att nå ut och hjälpa varandra att vakna precis som ni har gjort.

Jag är Saint Germain och jag lämnar er nu i fred och kärlek. Och den Violetta Flamman fortsätter att arbeta i er för att rensa ut allt som är av det gamla paradigmet, liksom att den Violetta Flamman som når ut till många, många andra över hela planeten för att rena alla gamla ogärningar, alla gamla paradigmer, den gamla programmeringen så att livet här på denna planet kan födas igen på nytt i Gaias Nya Guldålder.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...