Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 1 februari, 2022

Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner | 1 februari, 2022

Ett meddelande från Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 1 februari 2022

 

Hälsningar, jag är Mira från det Plejadiska Höga Rådet och jag tjänstgör på heltid i Jordens Råd. Ni befinner er för närvarande i ett obekvämt tillstånd på planeten Jorden. Det är inte bara Merkurius Retrograd den här gången, utan en kombination av energier, som de mörka krafterna har använt för att försöka hålla er borta från era uppdrag. Jag är här för att fastslå att deras knep inte kommer att fungera. Deras narrativ misslyckas redan. Mer än hälften av befolkningen har vaknat tillräckligt mycket för att ifrågasätta allt. Så småningom hopar sig deras misslyckanden. De framstår som en sophög som vi skulle vilja sätta eld på!

De har underskattat er, oss och hela skapelsen som finns här just nu för att se deras fall. Deras gamla regler gäller inte längre. De har ingen makt längre. De använder de resurser de har kvar, för att försöka göra livet utmanande och få er att ge upp. Ni har blivit lurade hela tiden men ni kommer på dem, och resten av mänskligheten börjar också se.

Ni kommer att upptäcka att andra i era liv börjar ha problem med att acceptera sanningen, eftersom de har blivit hjärntvättade. Jag ska säga er att ljuset är så starkt, och det kommer att bli ännu starkare. Det kommer att tvinga bort många av de blockeringar som har programmerats in i hjärnan. Några av er trodde att de aldrig skulle vakna. Ni kan bli förvånade när vissa börjar fråga er vad ni vet. De kan till och med be om ursäkt, även om det kan vara svårt för dem eftersom de kan ha behandlat er illa.

I Jordens Råd observerar vi ständigt mänskligheten och allt liv. Jorden är redo att bli hela den nya jorden. Hon är er Jordmoder och vill hålla era händer när ni blir ert högre dimensionella själv. All den ondska och mörker som finns på grund av programmeringen, kommer att utrotas. Ni kommer att stå tillsammans med Moder Jord i ett Gudomligt firande av er frihet.

Den gudomliga feminina energin slår ut som en blomma. Hon är stark och helig och kommer att bli ett stort stöd för alla jordens barn. Lidandets dagar är över. Felen kommer att rättas till, och det kommer att bli en fullständig omfördelning av resurserna för alla.

Ni kommer inte längre att slås ner av något, utan kommer att lyftas upp i ljuset av er JAG ÄR-närvaro, av er sanna kraft. Genom att ni gör det kommer ni att vara extremt kraftfulla. Moder Jord börjar visa sin sanna kraft. De som har manipulerat henne för sin egen ekonomiska vinning, kommer att darra och skaka av ljusets kraft. De kommer att försvinna in i skuggan av sitt mörker, eftersom de inte kan tolerera ljuset.

Var på er vakt. Var uppmärksamma om något inte känns rätt. Det är turbulenta tider. Stå emot. Lita på er vägledning. Lurendrejare försöker förvirra er och få er att tvivla på er själva. Men ni har sista ordet. Ni, folket, tar tillbaka er planet. Det spelar ingen roll vad de vill, eftersom de inte längre kommer att vara på jorden. De kommer inte ha någon makt över er. Allt detta är lögner och falskhet.

När detta är över tänder vi eld på soporna och säger ”hej då.” Låt sedan firandet börja. Kärleken kommer alltid att leda vägen.

Jag sänder all min kärlek till er från Jordens Råd och det Plejadiska Höga Rådet.

Vi finns med er! Mira

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...