Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner 2 juni 2021

 

Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner

2 juni 2021

 

 

Hälsningar, jag är Mira från Plejadernas Höga Råd. Jag är också placerad i Jordrådet för det exakta syftet med denna Uppstigningsprocess som nu sker med er planet.

Som de flesta av er vet hjälper vi andra planeter med deras Uppstigningsprocess. Vi har ett dyrbart och lagenligt intresse för jorden. Vi är här för att hjälpa mänskligheten, allt liv på jorden, liksom henne själv.

Vi är kära vänner till jorden. Vi känner kärlek och respekterar henne innerligt. Vi firar hennes uppstigning, för hon förtjänar denna examen från de enorma och fasansfulla styrkorna av mörker.

Vissa av er kan känna lättare frekvenser tack vare de mörkas isolering och avlägsnande från er älskade planet. Ni kan känna det som om ni kan andas igen.

Just nu befinner ni er vid en kritisk punkt i detta stora skifte. Det har borrats djupt ner för att ta bort mörkrets styrkor. Trots att de vet att de gjort sitt på jorden, slåss de med alla medel till slutet. Vi vill försäkra er om att detta nästan är över och att Källan har övertaget.

Vänligen fokusera er uppmärksamhet så mycket som möjligt på ljuset och skönheten i det som uppenbaras. Planen är briljant och resurserna är många. Bär ljuset och håll era hjärtan öppna för varandra.

Vi förstår att många av er är utmanade och får kämpa. Det kräver mod och styrka att delta i slutet på så många år av mörker. Ni är där, precis på tröskeln till ljuset. Ni kan känna och se det. Ljuset är verkligt. Ni är nästan Hemma.

Vi har faktiskt redan mycket firande och många återföreningar planerade för er. Detta kommer naturligtvis alltihop göras i den omaskerade versionen, där vi kan se era vackra ansikten, läsa ljuset i era ögon och känna kärleken i era hjärtan. Ni kommer verkligen att se samma hos oss.

Löften och profetior har uttalats genom tiderna. Det är nu dags för dem att bära frukt. Kära ni, ni kommer att ärva jorden.

Vi vill alltid tacka er för ert goda arbete, era böner, er kärlek och hängivenhet till er uppstigning. Var och en gör stor skillnad för oss och för planeten.

I djup kärlek och hängivenhet, jag är Mira.

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...