Mira från det Plejadiska Rådet via Galaxygirl, 22 mars 2019

Mira från det Plejadiska Rådet via Galaxygirl, 22 mars 2019

Meddelande från Mira av det Plejadiska Rådet (19/03/22) | Galaxygirl

Mira av Pleiadianrådet 3/22/2019

Hej kära familj, detta är Mira från det Plejadiska Rådet som nu erbjuder er glada nyheter. Brytpunkten har nåtts. Vi Plejadier har verkligen erbjudit våra högsta och bästa energier, och omdirigerat energier från den Stora Centrala Solen, så att de duschar er och Gaia optimalt, med den ursprungliga skönheten av intergalaktisk kärlek och ljus. För det är det som händer nu i denna tid av uppstigning. Ni finns i tiden för uppstigning, som ni hört till leda. Men vet ni verkligen vad det betyder? Till att börja med betyder det att ni kommer hem. Det är svårt att tänka sig, att verkligen assimilera och förstå detta samtidigt som ni befinner er i en mänsklig form, och därför var att förkroppsligas en så speciell och unik utmaning. För hemma känns långt borta, ni lär er från nya lektioner, ny karma skapas för att senare rensas.

Ni, våra jordvarelser, har rensat mycket. Karma som ni skapat och experimenterat med, har till största delen rensats och ni tar itu med alltmer, dag efter dag. Det är en svår uppgift, och vi från de Plejadiska ljusstyrkorna erbjuder er vår kärlek, evigt stöd och vänskap. Denna kanal såg en Plejadian för några dagar sedan. Ni kommer att känna ingen oss på våra ögon, mer specifikt genom vår blick. För vår blick är fylld av kärlek och ljus, och vi ser på er med stor vetskap om att vi känner er! Detta är ännu en sak att se fram emot. Jag, Mira, är angelägen om att ansluta till er vårt jordteam, men ni är också vår familj. Det är vi alla! Vi är ivriga att få till en magnifik fest av ljus och kärlek, och en underbar återförening, för många av oss är ni i mänskliga kostymer, som upplever, rensar, renar, gör svåra saker för de andra. De av oss som inte finns (förkroppsligade på Gaia) tjänar på en mängd olika sätt, för alla vi tjänar, rullar upp ärmarna som Modern brukar säga, det är säkert.

Vi är angelägna och redo för vår intergalaktiska återförening. Vi ser detta hända inom er närmaste närmaste tid, och vi säger detta med ögon fyllda av tårar, för vi vet hur mycket ni har lidit och hur mycket ni har hjälpt till i processen. Stora förändringar sker under ytan. Många fula sanningar kommer att komma fram. Håll ljuset. Var kärleken. Transmutera allt som inte är ljus och kärlek, och markteamet, vi ser att ni gör det. Jag, Mira, sväller av kärlek och stolthet för er, stolt över ett bra utfört arbete, då så många miljarder (faktiskt biljoner!) händer, håller ljuset och tjänar varandra. Det är otroligt att bevittna och vara en del av. Det är glädjande och en stor ära att tjäna våra jordvarelser, på mitt eget sätt. Ni kommer alla att hitta ert eget unika sätt att tjäna. Och då kommer ni att inse att ni har gjort det hela tiden. Era sätt att tjäna utvecklas, blir berikade då nya verktyg kommer att bli tillgängliga för er. Kalla på dem. Kalla på det överflöd ni söker. Kalla på er återförening med oss. Säg hej till våra skepp i skyn, och se oss poppa fram och vinka vänligt. Många av oss Plejadianer är inkognito på marken, och blandar oss med er. Många andra tjänar också på detta välvilliga sätt, och förvandlar energierna till ett högre perspektiv, rensar och renar, precis som ni, våra omvandlare, ni skapar utrymme och ännu mer kärlek var ni än går, eftersom ni suger upp och omvandlar till ljus, allt sådant som inte är av ljuset.

Mänskligheten befinner sig vid en energetisk vägkorsning, men vid denna tid leder alla vägar som korsar denna punkt, till ljusfyllda vägar. Det mänskliga kollektivet har valt ljuset, har valt uppstigning på det mest meningsfulla möjliga sätt, så vilken väg ni än tar, är varje väg i er tidslinje den mest gynnsamma. Arkutrierna är alltid försiktiga, och det bör de vara eftersom ni är kraftfulla skapare, som fram tills nu inte har kunnat minnas, och de är noga med att inte berätta någonting alls, eftersom de inte vill ta bort kraften eller glädjen för er med att skapa. För om ni har en klar tanke om vad ni kan förvänta er, vad ni vill uppleva, så är det naturligtvis lättare att få uppleva det. Så med stor respekt, och för att undvika att trampa någon på fingrarna eller tårna under er kreativa frihet, vill vi med stor kärlek säga – att förvänta sig kärlek, förvänta sig ljus och förvänta sig mer ljus, kärlek, lycka och glädje, gör att det kommer till er. Och då det kommer till er, omfamna det. Det är en underbar lektion i kreativ kraft. Framför er förväntan om mer bra saker, och vänta med glädjefull förväntan på att universum ska leverera! Förvänta er bara bra saker.

Var öppen för vågen som kommer då det visar sig. Det finns myriader olika sätt. De närmaste dagarna är också energetiskt rika. Bästa sättet är att jorda sig i Gaia, och vara ljuset för andra. Inte så länge till. Jag är Mira av det Plejadiska Rådet och jag högaktar er alla. Vi älskar er. Vi hedrar er för er service till Gaia, och till varandra. Jag är Mira.

 

~ Galaxygirl

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...