En Mästare i Kristallriket genom Carina 27 mars 2019

En Mästare i Kristallriket genom Carina 27 mars 2019

 

Kära Ljusvarelser,

I tider som dessa behöver ni gå inom er ofta och fokusera på vad ni känner i ert hjärta. Många av er befinner er fortfarande i turbulenta förändringar med er själva och det finns de av er som inte längre tror att ni kommer att orka fullfölja er transformation. Men de av er som känner så ska vara medvetna om att just ni i sanning är de hjältar som gör de största förändringar av er alla. Ni är de som tagit på er att göra ett globalt arbete för alla människors räkning samtidigt som ni tar i kapp er själva med gigantiska energisteg på kort tid. Tro mig när jag säger, ni kommer att orka!

För det som väntar er alla nu är något mycket unikt. Ni har alla börjat landa in på en helt ny plats i er själva. En plats som gör er lyckliga på jorden. I den gamla tiden har ni till största delen haft ert medvetande i de högre dimensionerna av er själva. Det har varit nödvändig för er då ni Ljusvarelser haft ett viktigt uppdrag att föra ner ljus till jorden genom er öppna kanal, men nu kommer ert fokus allt mer styras om till er själva som människa och ert liv på jorden. Ni kommer att känna hur er själ vaknar till liv i er kropp. Ni kommer att känna att den börjar röra sig i ert inre och kanske kommer ni känna att den skakar loss ordentligt för att hitta tillbaka till sig själv. Era rotchakran lyses upp med ljus när ni nu flyttar ner ljuset från de högre dimensionerna av er själva till ert medvetande på jorden, ni jordar er och ni läker gammal rädsla och sorg.

Det väcks en känsla av nyfikenhet i er att lära känna er själva på nytt. En del av er kommer att börja se själens alla färger inom er eller så känner ni ett intensivt behov av att få mer färg omkring er hemma och på jobbet. Kanske går ni och köper er en färgstark tavla och hänger upp på väggen, kanske börjar ni intressera er för att gå på konstutställningar eller att odla färgstarka blommor hemma i er trädgård. Det som i själva verket sker är att när er färgstarka själ vaknar upp på er insida kommer ni direkt att vilja svara med att skapa mer färg i ert fysiska liv.

Ni kommer att veta med varje cell i er kropp att ni är förankrad i ljuset samtidigt som ni har till uppgift att vara ert unika mänskliga jag på jorden. Er nya upplevelse av er själva kommer att vara mycket inspirerande för er och ni kommer att känna en stark önskan att få lära känna er själva på nytt. Ni blir pånyttfödda och den här gången kommer ni att älska det.

Ni har sannerligen öppnat upp porten till de stora förändringarnas tid på jorden. En Ny Värld har öppnat upp sig för er. En värld som alltid funnits på jorden men som ni inte haft tillgång till då ni inte kunnat se och uppleva den dimensionen. Nu kommer ett ”nytt öga” öppna upp sig inom er som gör att ni plötsligt kommer att kunna bevittna flera dimensioner på jordens samtidigt. Ni kommer att uppleva att ni kan se den gamla tidens liv och händelser och de människor som väljer att leva kvar där. Ni kommer att uppleva färgskalan här som lite dov och ni kan känna en tungsinthet vila i hela dimensionen. Så kommer ni också kunna se den Nya Tidens dimension där allt är mera färgstarkt, luften känns klarare, ni känner glädjen här och allt känns mera möjligt för ett att skapa. Ni kommer att uppleva att den gamla dimensionen känns sirapsliknande och trögrörlig medan den nya dimensionen känns snabb, kvick och omedelbar. Ni kommer att kunna vandra emellan dimensionerna och vara där ni vill vara och den ni vill vara.

Ert eget medvetna skapande kommer inte ta ordentlig fart förrän ni klivit över i den nya dimensionen. Anledningen är att ni inte ska skapa utifrån den gamla tidens ramar när ni kliver in i den Nya Tiden. I den nya dimensionen kommer ni inte längre önska skapa det som ni drömt om i den gamla tidens dimension. Ni kommer att få nya värderingar och era önskningar kommer att vara helt i linje med er själs önskan för er. De allra flesta drömmar som ni haft i den gamla tiden har varit baserade på den kollektiva uppfattningen om vad man vill ha och ska önska sig. I den nya dimensionen kommer er själ uttrycka vad den unika, fantastiska NI önskar för er i livet och det har den aldrig kunna göra förut. Dessa önskningar kommer att manifestera sig mycket snabbt och de kommer att generera lycka och glädje i era liv direkt.

Stora förändringar sker alltså inom er själva just nu så var kärleksfulla mot er själva och tillåt er själ att få komma till tals i er. Ge er själva kärlek och lägg händerna på hjärtat och rotchakrat flera gånger om dagen och KÄNN. Känn vad som händer i er, känn era egna känslor, känn det som er själ förmedlar till er.

Ni är fantastiska som orkar göra denna resa. Ni är fantastiska som gått från de mest lågfrekventa upplevelser till att nu börja vakna upp till en högfrekvent, lycklig tid på jorden. Släpp det gamla och välkomna det nya in i ert liv. Känn TILLIT till att du är älskad och att allt är omhändertaget för dig, i minsta detalj!!

Vi älskar er!

 

Du gillar kanske också...