Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner | 31 mars 2023

 

Mira från Pleiadian High Council via Valerie Donner | 31 mars 2023

Hälsningar: Jag är Mira. Jag kommer från Pleiadians höga råd, men jag arbetar heltid med Earth Council för planetens uppstigning.

Ascension är fokuspunkten på jorden just nu. Det finns inget viktigare och det går snabbt i den här processen. Detta är en övergångstid för planeten. Det är inte dags att följa den oroliga vägen utan att följa ljusets väg. Vissa av er kanske har återkommande drömmar, eller nya drömmar, om vad ni ska göra och lär er om er själva. Vissa av er kan vara väldigt trötta och behöva mycket mer sömn. En hel del av er påverkas av all solaktivitet, som är nödvändig för aktiveringen av kärleksvågen, även känd som solblixten.

Var säker på att allt är i goda händer, att Skaparen är med dig, tillsammans med de mest skickliga och erfarna designers av ljus och skapande. Du har inget att oroa dig för. Det finns några som inte tror på The Event men de kommer att uppleva det oavsett. Det bästa du kan göra nu är att ge din kropp vad den behöver om du upplever några av energierna från solaktiviteten. Detta har ökat snabbt de senaste månaderna.

Du har några fler hinder att gå igenom när du tar dig helt in i den femte dimensionen och högre. Dina kroppar anpassar sig fortfarande och anpassar sig till dessa energier. Du kanske har nya preferenser för mat, vad du vill ha på dig, vem du vill vara med och vad du gör. Var uppmärksam på vad du gör och med vem du umgås. Se hur det känns att vara med några av dessa människor. Känner du dig upplyft och inspirerad, eller utmattad? Din energi är värdefull och viktig. Det måste riktas på rätt ställen. Du måste också hålla din frekvens hög och inte låta andra sänka den genom sitt beteende eller frekvens. Detta kan vara utmanande.

Ge plats i ditt liv för allt som lyfter och inspirerar dig, och för det som ger dig glädje och lycka. Skapa detta i ett sammanhang av skönhet och sötma. Låt magi och mirakel flöda i överflöd för allt du behöver. Var uppmärksam på allt som händer runt omkring dig. Lyssna på din kropps sinnen och vad den säger till dig under alla omständigheter som du befinner dig i. Vad känns rätt och vad känns inte? Allt detta är en del av det stora uppvaknandet.

Det sker en fördjupning inom mänskligheten som berör hjärtat och själen på ett djupgående sätt. Med denna fördjupning kommer du bara att göra det som resonerar med ditt hjärta. Därför kommer du att göra nya val och förändringar som är i linje med dessa känslor. Djupet tar dig till sanningen, och naturligtvis kommer sanningen att göra dig fri.

Det var inrättat för att vara så här så att mänskligheten kunde hitta sin väg ut ur mörkret. Under alltför många inkarnationer på jorden har mänskligheten varit tvungen att röra sig genom livet baserat på lögner och bedrägeri. Ljuset har berört mänsklighetens hjärtan så att denna gamla överskuggning inte längre ska kunna existera. Det här är en del av Ascension, är jag glad att kunna säga.

Innan du kom till jorden gav du ett löfte till Skaparen att du skulle se igenom dessa tider. Du sa att du skulle ge ditt ljus, din kärlek och din energi för att hjälpa till att höja jordens medvetande och allt liv. Du valdes specifikt för den här tiden och du har gjort det bra, väldigt bra.

Tack! Vi är tacksamma mot er för allt ni har gjort för att vara de bästa av de allra bästa av uppstigningsteamen. Ni är de utvalda och ni är djupt älskade och uppskattade genom hela skapelsen.

Jag är Mira som älskar dig i varje aspekt av denna uppstigningsprocess.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *