Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 mars, 2023

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi släpper in så mycket vi kan för dig just nu, eftersom viss information som vi har erhållit skulle vara störande om den delades med dig vid denna tidpunkt. Det finns en anledning till att regeln om icke-inblandning är på plats för mänskligheten. Du måste få utvecklas på egen hand, och vi har sett din historia och vet vad som händer när försök görs att knuffa dig framåt.

Det här är en tid då du måste upptäcka att allt du behöver finns inom dig. Därför, även att se rymdskepp på himlen och få besök av e.t.s, till och med tas ombord på ett skepp, allt bleknar i jämförelse med vad du kan uppleva när du blundar och fokuserar inåt.

När du öppnar upp för din egen oändliga och eviga natur kommer du att inse att du aldrig behövt någon information, och inte heller har du någonsin behövt någon intervention. Du har tillgång till Source, vilket innebär att du har tillgång till allt när du ser inuti dig, och du har också en obegränsad kapacitet att skapa verkligheter och uppleva dessa verkligheter. Så ja, det fysiska är ganska spännande, och de fysiska upplevelserna du kan ha är berusande, ibland helt bokstavligt.

Men om du väntar på upplevelser med utomjordingar för att övertyga dig om att något bra händer där på jorden, inbjuder vi dig att inte vänta längre. Du har utomjordiskt DNA inuti dig. Ni har minnen av era liv som utomjordiska varelser inom er, och ni kan uppleva ert mångdimensionella jag genom att gå inåt. Det yttre kommer alltid att spegla det inre, och så ju mer du utforskar din oändliga och eviga natur, desto mer kommer omvärlden att öppna sig för dig, och du kan få de upplevelserna av UFO:n och e.t. möten. Du kan åka så många rymdskepp du vill.

Men du är mer intressant för fysiska e.t.s när du först inser vem du verkligen är som varelser av evigt och oändligt ljus och kärlek. När du utökar din idé, din uppfattning om vem du är, kommer allt du vill uppleva att öppna sig för dig på radikala sätt som ditt sinne omöjligt kunde ha föreställt dig. Så om du söker fler erfarenheter med e.t.s, börja med dig själv.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *