Mira från Plejaderna och Jordens Råd via Valerie Donner 3:e februari, 2017

Mira från Plejaderna och Jordens Råd via Valerie Donner

3:e februari, 2017

 

 

Hälsningar Jag är Mira. Jag är här och talar med er idag, för att peka på viktiga saker. Jordens Råd, som jag är en medlem av, vill försäkra er om att ni är i goda händer. Vi kommer inte att låta jorden förstöras. Ni har kommit för långt i er uppstigningsprocess för att vända tillbaka. Det kommer helt enkelt inte att ske.

Det som händer just nu, är att de gamla spåren av makt från patriarkatet, dominans, militär, krig, egenintressen, girighet och missbruk, kommer i förgrunden. Denna kontaminerande energi håller på att stoppas. Så ni förstår att de sista delarna av det mörka dysfunktionella systemet, närmar sig slutet. Var inte rädda för att de med falsk makt, ska kunna förhindra de som är redo att stiga till högre medvetande.

Vi talar för mängder av Galaktiker, Mästare, och ljusvarelser runt om på jorden, som har ert bästa för ögonen. Det kollektiva medvetandet av den gamla tredje dimensionen, dirigeras ut och kommer att ersättas. Ni kommer att leva i enighet, kärlek, harmoni, fred och överflöd. Ni kan betrakta dagarna med kamp, nästan som till ända. Ni slungas ut för att vidta åtgärder och stå upp för sanningen. Jorden är nöjd med vad ni gör och all kärlek ni ger henne. I era hjärtan och själar börjar ni återfå era minnen, av hur det är att leva i enighet. Mönstren av separation, visar bara hur långt ni har kommit. Snart kommer vi att hälsa er välkomna tillbaka till fållan.

Använd er tid klokt. Var inte rädda. Se det som händer som på en scen och frigör er. Var tacksamma till spelarna på scenen, för att de tar fram det sjuka. Ni kan betrakta dem som agenter för att röra upp saker, som behöver förändras.

Bakom kulisserna förekommer inga falska nyheter. Vi vet vad människor gör, tänker och säger och motiven bakom deras beteenden. Vi är här för att övervaka och granska allt, för att se till att ni är säkra och skyddade.

Vi ber er att vara omdömesgilla. Vi skulle föredra att kunna berätta allt, men vi har inte tillåtelse att göra det. Vi kan ge subtila förslag. Vi kan peka på vår närvaro för de som kan uppfatta den. Vi ber er att ni lär er att lita djupt på er själva, och ert inre vetande. Ert omdöme är absolut nödvändigt. Vänligen se scenerna ovanifrån, som om ni stod på toppen av ett berg av sanning. Allt som är felaktigt och utan integritet, kommer att falla ihop nedanför er. Falskheter kommer att utplånas och lögner kommer att rensas bort. Därför kommer ni att vara i verklig förståelse.

De svåra dagarna kommer att upphöra. Vänligen gör det bästa av de återstående lektionerna, som ni måste ta del av, för er egen läkning och tillväxt. Stig framåt som de kraftfulla ljusvarelserna, markbesättningarna, som stolt och modigt gör det ni kom hit för att göra. Kom ihåg att vi är med er och att ni älskas och skyddas. Trots alla yttre händelser, var snälla och förstå att allt är väl.

Jag är Mira, och jag skickar er mängder av kärlek.

 

Översättning: Margareta Jonåker www.st-germain.se

 

http://thegroundcrew.com

https://mensajesfedgalacticayashtarcommand.blogspot.com/2017/02/valerie-donner-mira-from-pleiadian-high.html

 

Du gillar kanske också...