Mira från Plejadernas Höga Råd, 6 maj 2016 Via Valerie Donner

Plejaderna

Mira från Plejadernas Höga Råd, 6 maj 2016

Via Valerie Donner

 

Hälsningar, jag är Mira. Jag hälsar er från det Jordiska Rådet, där vi övervakar och skyddar er och Jorden.

Detta är flyktiga tider, kära markpersonal. Tankar kommer och går, de gamla tankarna studsar in och ut, osäkerheten får en ur balans och energierna på Jorden är lite omtumlande. Det man skulle kalla normalt eller en normalitet är obefintlig. Varje dag är verkligen en ny dag.

Den andra flyktiga magin är den utvidgade närvaron av våra skepp på himlen och runt planeten. Vi är fullt närvarande och beredda på alla eventualiteter som kan inträffa. Ni är inte ensamma på något sätt. Vi har den skicklighet och de förmågor som krävs för att mästerligt hantera det som dyker upp. Som ni vet är vi här för att säkerställa att uppstigningsprocessen fortskrider så fördelaktigt som möjligt.

Vi tror att de mörka krafterna kommer att bli förvånade över sitt öde. De slingrar sig på vägen mot sitt slutliga öde, trots att de fortfarande har en möjlighet att vända sig mot Ljuset ända till slutet. De kommer snart att upptäcka att makt och girighet inte kommer att kunna köpa dem en plats av bekvämlighet eller välkomnande.

Deras dagar är minst sagt räknade. Ju mer begränsade de blir desto mer obegränsade blir ni, så ni kan påskynda deras avfärd genom att minnas vilka ni verkligen är – gudomliga människor som lever och uttrycker sin gudomlighet.

Jag är säker på att det skulle fungera som ett nytt sätt att leva och på något sätt är det så. Det är vad ni har drömt om i eoner, även om ni inte kan komma ihåg drömmen. Var övertygade om att de liv ni har levt är en illusion. Ni kommer att manifestera era sanna syften och öden i kärlek och nåd. Det är en del av den naturliga utvecklingen hos en uppstigande själ.

Nya idéer och ny kreativitet kommer att växa fram i er på ett fantastiskt sätt. Ni kommer att ”hoppa in” i den femte dimensionen med glädje, och det kommer att kännas naturligt för er. Ni kommer att undra hur ni kunde överleva i tredje dimensionens låga frekvenser under så lång tid?

Ni gjorde det på grund av er kärlek till Jorden och er önskan att hjälpa till. Ni var tvungna att sänka er vibration och lära er att anpassa er på ett sätt som var mycket obekvämt. Ni växte och läkte samtidigt som ni hjälpte många andra att övervinna sina behov av tillväxt och helande. Ni har gjort allt.

Allt ni behöver göra nu är att följa med i planetens utveckling, samtidigt som ni fortsätter att utvidga ert medvetande. Med er förändrade medvetenhet kommer ni att lära er sanningen om Jorden och varför ni levde i en matris som kontrollerades av de mörka krafterna.

De flesta av er har liten kunskap om er planets sanna historia, men ni börjar lära er mer. Allt kommer snart att uppdagas. Den ökande öppenheten underlättar den här processen. Var medvetna och håll ert hjärta öppet!

Det gudomliga experimentet på den älskade Moder Jord närmar sig sitt slut. Ni är en del av det experimentet, och ni kommer att återvända till att leva i ett tillstånd av kärlek. Ni kommer att kunna titta tillbaka och minnas hur livet i dualitet och separation var. De flesta av er kommer att använda det ni har lärt er för att hjälpa andra uppstigande planeter, efter det att ni har hjälpt Jorden att återvända till sitt naturliga tillstånd i de högre dimensionerna.

Återigen hedrar och saluterar vi er för allt som ni gör för utvecklingen av Jorden, solsystemet och andra solsystem, som ni är en del av. Vi är ett med er i Kärlek, Frid och Glädje.

Jag är Mira som älskar och uppskattar er.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...