Mira från Plejadernas Höga Råd via Inger Norén, 23 april, 2021

 

Mira från Plejadernas Höga Råd, via Inger Norén

23 april 2021

 

Tack för att jag får tala med dig mästare. På grund av dina stora gärningar i Universum kommer mycket att gå fortare med förberedelserna angående avslöjandena för folket. Det har redan börjat med en del kanaliseringar från olika varelser från många stjärnsystem och folket är ganska redo för mer avslöjanden. Dessutom blir det en distraktion som tar bort focus på Covid och vaccinationerna.

Som du vet arbetar vi mycket i Alliansen på Jorden och i Universum med att bekämpa de mörka som tack och lov har minskat betydligt sedan din senaste bedrift mot de mörkas planet. Det var nödvändigt. Det stod mot Jorden och deras planet och det blev deras fall, men fortfarande styr dessa mörka många planeter i andra galaxer och Universum. Det är miljoner varelser som slåss för sina planeter och att inte elimineras av de mörka. Du mästare är utsedd till att hjälpa till med detta arbete tillsammans med galaktikerna och andra ljusarbetare, få dessa mörka med sina fruktansvärda metoder att försvinna för gott. Vi har stor förhoppning om detta med din kunskap om dessa mörka från tidigare erfarenheter i strider, kommer vi att vinna detta krig. Ljuset, kärleken som ni ljusarbetare skickar mot dessa varelser är även ett effektivt vapen. De överlever inte i ljuset och dess effekter.

Vi är så oerhört beroende av dig och alla andra ljusarbetare i ert fantastiska arbete för vår Herre, men även för galaktikerna i deras krig mot de mörka. Ert ljus till oss alla i Universum är avgörande om hur vi ska orka detta massiva krig. Vi är beroende av ert starka ljus, kärlek och medkänsla som de mörka inte kan förstå. De förgås i stället.

Vi vill verkligen tacka människorna och framför allt er ljusarbetare för ert fantastiska tålamod, mod och kärlek för att ni kommer med sanningen till oss alla i Universum och även på Jorden. Utan er människor, ljusarbetare skulle vi inte klara oss så bra och snabbt som allt går nu. Vi älskar er och vi älskar att samarbeta med hela mänskligheten för att ni är våra bröder och systrar.

Mira från Plejadernas Höga Råd

 

Stort tack. I kärleksfull tjänst. Jag Är

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...