En Dracogrupp via Erena Velazquez 20 april 2021

 

En Dracogrupp via Erena Velazquez 20 april 2021

 

Vi är en Dracogrupp här idag som presenterar oss för mänskligheten. Vi kommer i fred, vi arbetar och är i allians med Den Galaktiska Ljusfederationen. Vi kämpar mot samma fiender som ni har: Dracos, Reptiler, Annunaki och etc.

Vi bor i en avlägsen konstellation av stjärnor som ännu inte är känd för mänskligheten och som hålls hemlig just nu, eftersom vi inte vill att den negativa sidan ska veta var vi befinner oss. Vår ursprungliga civilisation nådde en hög nivå av evolution och delades sedan upp i två grupper, en del av oss blev påverkade av Annunaki och Reptiler för att engagera sig i ett världsherravälde genom att ockupera er planet och andra liknande planeter.

Vi är mellan 9 och 12 fot långa. Kungliga Vita Dracos kan vara 15 fot långa. Vårt utseende är mer likt ett drakutseende, vi har över 50 olika arter av Dracos. Vår fysik är muskulös och vi har ett krigarutseende. Vi väger mellan 360 kg och 450 kg. Vi lever i sjunde dimensionen och uppåt.

Vi är ganska avancerade varelser, och vår teknik går bortom er vildaste fantasi. Skeppen och resten av vår teknik är högklassiga enligt de universella standarderna, annars skulle vi inte kunna överleva i detta Galaktiska Krig.

Just nu, i detta ögonblick kämpar miljontals varelser med den Mörka Sidan som vill utplåna alla som inte vill följa deras order att tillbe dem som Gudar. De flesta av er såg den berömda filmen ”Star Wars”, vad ni har sett där, det är tusen gånger mer komplexa och allvarligare interstellära strider här, där i varje sekund liv och död står på spel.

I sitt nästa meddelande kommer Ashtar att avslöja den senaste striden som nyligen inträffade mellan den Galaktiska Ljusfederationen och de Negativa, som stöder mörker, slaveri och förstörelse av andra planeter och civilisationer.

Vi ber om ursäkt för den dramatiska inledningen till vår introduktion. Vår grupp anlände till denna del av Galaxen med uppdraget att fånga en förrymd Draco-drottning. Hon torterade, misshandlade och sålde ut vår egen nation. Vi hittade henne gömmande sig i en människokropp på Jorden.

Hon attackerade allvarligt en av de dyrbara själarna, som har fört Ljus till mänskligheten. Vår underrättelsetjänst fick rapporten från en räddad Plejadisk Befälhavare, så på så vis hittade vi henne. Vi ska eskortera hennes själ till vår planet, där Draco-drottningen kommer att genomgå en lämplig rättvisa som hon förtjänar.

Vår Draco-grupp arbetar med den Galaktiska Federationen för att hjälpa till med en länge förtjänad lycka och frihet till er planet. Vi beundrar och uppskattar era modiga och otroliga färdigheter, eftersom ni alla övervann många svårigheter som har lagts på mänskligheten, såsom DNA-manipulation, bedrägerier, lögner och kontrolleras av de Mörka, som använder AI och annan teknik.

Er frihet är inte långt ifrån att bli verklighet. Ni är lyckliga och välsignade genom att ha miljontals varelser som kämpar för er räkning för att hjälpa er. Ni har också era egna Ljusväsen och Alliansen på Moder Gaia. Vi ser fram emot att se en 5D-version av er värld inom en snar framtid. Vi är tacksamma för att kunna presentera oss själva och vi skulle vilja ha fler överföringar. Tack.

Håll er Förenade

Dracogruppen

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...