Ärkeängel Uriel via Lee Degani 19 april 2021

 

Ärkeängel Uriel via Lee Degani

19 april 2021

Byt ut Godhet mot Kärleksfullhet

Jag är Uriel. Jag kommer idag i min fulla härlighet, i mitt fulla Ljus, för att låta er veta, kära ni, att ni är tillräckligt starka, att ni är tillräckligt modiga, att ja, ni är tillräckligt speciella för att jag skulle komma och besöka er. Ja, ni är tillräckligt starka. Ni är tillräckligt starka för att bevittna detta Ljus. För detta Ljus är ni, ni är också detta ljus.

Jag har kommit för att besvara er fråga. Vad händer om jag faller av vagnen? Vad händer om jag återgår till negativt tänkande, till förflutna mönster? Vad händer om jag blir dömande? Vad händer om jag ser att detta händer men ännu inte vidtar mått och steg?

Käraste Ni, ni tar steg bara genom att kalla på mig, genom att sända era frågor till universum. Jag har kommit för att svara. Människor har denna föreställning, denna konstiga föreställning om att man måste vara perfekt, om perfektion. Men det finns inget som att falla av vagnen för att man inte är en god människa. Det finns inget som en inte god människa. Godhet är själva er essens. Men ni förknippar godhet med dålighet och det är vad frågan handlar om. Kan ni ändra det ordet? Godhet mot Kärleksfullhet.

Åh, jag vet. Ni har inte ett sådant ord i er vokabulär, men låt oss hitta på det nu. Kärleksfullhet. Ni är av Kärleksfullhet. Att ni är av Ljushet. Ja, Ljus. Det finns inget sådant som någon som inte är Kärleksfullhet, för det är essensen av den ni är. Använd nu mitt Ljus, använd ert Ljus för att lysa på allt som stör er i denna tid. Eller använd ert Ljus, vilket är mitt Ljus också, för att förändra det som stör er. Ni kan kalla på vem som helst av oss. Det är med glädje, djup glädje, som jag kommit för att svara på dessa frågor.

Vad kan nu Kärleksfullhet göra? Kärleksfullhet har förmåga att se in i universums eviga grottor. Grottor som varit kända för ett fåtal genom vad ni skulle kalla era tidsåldrar. Men detta har alltid varit er eviga rätt och en gåva ni blev lovade. Så ta en stund nu och gå in i dessa grottor. Hitta det som talar till er. Res med mig nu då vi går till den kristallina grottan av det Rosa Ljuset. Vi reser på Silverljuset, vilket är av min essens, men ni kan resa på alla Ljus ni så väljer, för alla Ljus är ur Kärleksfullhet Sprungna, hoppa på då vi påbörjar vår resa.

Ser ni stjärnorna? Ser ni stjärnorna blinka mot er? De är av samma essens som ni, av Kärleksfullhet. Det finns inget sådant som att en stjärna skulle falla av vagnen, som ni lade fram det, för den bara lyser med sitt Ljus. Kan ni tänka på er själva som en blinkande stjärna, som lyser med ert Ljus? Som genom detta Ljus bringar Kärleksfullhet till alla, till alla som ser det. Men stjärnan fortsätter lysa även när ingen ser på den. För det är själva dess essens. Ta er själv och låt oss se att ni också lyser som en stjärna, ni som er själva av Kärleksfullhet. Låt oss nu lysa det Ljus som är ert på varje fråga, varje fråga ni kan ha.

Ser ni barnet, barnet inom er som säger, jag har fallit av vagnen. Jag har gjort misstag. Jag är inte så tillräckligt bra som jag trodde. Vad gör ett barn när det ramlar och skrapar sitt knä? Springer hem till mamma och gråter. ”Kom får jag kyssa det, vi sätter på plåster” och barnet springer lyckligt iväg för att leka. Barnet säger inte, ”jag har ramlat och kan aldrig komma upp igen.” Att vara människa är att lära sig göra precis det, älskade. Falla och sedan bara ta sig upp igen.

Fira. Fira att ni har frågat. Fira att jag har kommit. Fira att jag alltid är med er, som vi alla är. Fira att ni är själva essensen av Kärleksfullhet, att Adonai har skapat er sådana. Fira att ni nu kan gå iväg för en ny dag, en dag fylld med den Kärleksfullhet av vilken ni är.

Farväl. Jag är med er. Kalla på mig närsomhelst och jag kommer att påminna er att lysa ert Ljus på alla saker, alla frågor. Jag lämnar er nu med en sista tanke, även om det kommer att bli många fler. För jag kommer att vara med er när jag för dessa tankar till er. Ni har fått den Kärleksfullhet som är jag att lysa starkare med detta utbyte. För det ni frågar och upplever ger mig glädje att tjäna er, att jag kan tjäna en, er alla som är sådana ljusa varelser av Kärleksfullhet.

Farväl.

 

 

Översättning: Markku

 

You may also like...