Moder Gaia via Galaxygirl, 10 januari, 2018

Moder Gaia via Galaxygirl

10 januari 2018

Hälsningar barn, det är jag Gaia. Jag hälsar er med otyglad glädje då vi går framåt tillsammans hand i hand, stegar mot vår uppstigning, det stora uppvaknandet av uppvaknanden.

Föreställ er juvelerna på min kropp och låt dem smycka era hjärtan med försköning och glädje. De sjunger, kan ni höra dem? Kom i linje med mig så jag kan föra er djupt in i kristallgrottorna av era avlägsna minnen där era liv finns lagrade. Ni kom hit före och efter varje liv på mig – minns ni detta rum överflödande med energi och potential? Många har försökt hitta detta undangömda rum men det kvarstår diskret dolt helt synligt. Minns ni våra konversationer här? För jag är levande, kära barn, precis som ni. Min kropp är bara större än era just nu.

Jag vill ta tillfället i akt och tacka er ljusarbetare och förändrare av det gamla för er enorma tjänst till mig och mina kungadömen, för i sanning, det ni omvandlar inom er påverkar alltet. Allt är väl. Var i frid.

Känn de vibrationella kodningarna i mitt Kristallrike då de omger er med sång och ljus och glädje. Låt deras energi kittla ert tredje öga och föra er närmare mot er egen healing och uppstigning. För då vi blir individuellt healade manifesterar vi kollektivt denna nya healade verklighet och det är oerhört spännande. Ni gör allt ni kan och jag ser det, så jag uppskattar det. Ni är verkligen ett team Änglar och jag är så tacksam. Låt mig dela min djupa gröna healande puls med er. Anslut till mig i mitt kristallhjärta och ni kommer att finna det där. Fråga mig bara, jag väntar på att vårda och hjälpa er, som alltid.

Vi har gått genom så många prövningar och äventyr tillsammans, barn. Tårar droppar nedför mina vattenfall när jag minns hur ni växte och strävade och övervann det ena och det andra, och i sanning gjorde er till de krigare ni nu är. Äg er styrka. Erkänn er kraft, er inre gud/gudinna själv som tålmodigt väntar på att ni ska minnas.

Det är dags att lämna smärtan bakom er nu. Dyk ner i mina svala vatten och bli renade och tröstade. Prata med älvorna. Rid med enhörningarna och känn frihetens bris i ert hår med ert hjärtas ljus strålande allt starkare, trygg på er egen väg till uppstigning. Kom ihåg att er väg är individuell, men vi är unikt och definitivt med i en exempellös ansträngning för massplanetär uppstigning. Kom ihåg att detta aldrig har gjorts, barn, och vi är de första att uppleva detta. Vet att era erfarenheter kommer att vara mycket eftersökta, för de råd och tips ni vid framtida möten kan ge andra civilisationer som försöker göra detta. Det här borde inte förvåna er. Vi lär och växer och tjänar alltid varandra.

Mitt hjärta är ljust ikväll. Mina barn hör min kallning till enhet, till fred, till enhetsmedvetande och det är en härlig sak. Jag tror jag är den lyckligaste av alla planeter ikväll. Håll ljuset och låt det expandera er till härlighet. Var ljuset och dela det med mig och med varandra.

Låt min healing välsigna er. Jag älskar er för alltid. Jag är er Moder Gaia.

Galaxygirl

 

Översättning: Markku Pärssinen

You may also like...