Moder Jord via Zane Morgan, 22 november 2018

Moder Jord via Zane Morgan, 22 november 2018

Per Staffan 22 november 2018

Hälsningar kära du. Jag är Moder Jord och jag kommer med den fjärde delen av mina ”4 Delar av Modern”-meditationer. Som du bör veta, om du har följt de andra, kommer den här att vara elementet Eld, och jag är säker på att du redan kan känna att vi kommer att arbeta med den Violetta Flamman idag. Så tag plats barn och ordna det bekvämt om ni kan.

Ta ett djupt avslappnande andetag. När du andas ut, känn alla dina bekymmer fara iväg med ditt andetag. Fortsätt med detta under några ögonblick när du andas djupt och sedan andas ut, släpp ut allt som inte längre tjänar dig och låt all din spänning och stress bara driva iväg med brisen. Andas kära ni och sjunk in i ert hjärta. Finn dig själv och bli mer och mer medveten om ditt hjärtcenter ..

Din medvetenhet är nu i ditt hjärta .. känn din anslutning till Källan .. Känn kärleken och ljuset som bor där ..

När du sitter i ditt hjärtcenter ser du en vacker Violett Flamma som börjar brinna, se den här vackra violetta flamman bli större och ljusare … Fortsätt tills du ser en vacker violett flamma som omger hela din kropp och aura … Sitt med det här och känn att den bränner bort allt som inte längre behövs .. En vacker, ljus Violett Eld som brinner genom dig och omkring dig .. Andas barn ..

Nu när du känner dig bekväm i den här Violetta Flamman ser du att den börjar expandera och växa. Se den nu omfatta området du bor i. Se den bränna bort allt som inte längre är i enlighet med ljuset, med kärleken .. När du väl känner dig bekväm med att ditt område nu är klart, se att den täcker ditt land och bränner bort allt som inte längre är en del av vår resa tillbaka till högre vibrationer. Sitt med det här och se när det renar och rensar ditt område och ditt land ..

Se nu den här briljanta Violetta Flamman expandera tills hela planeten är täckt i denna vackra Violetta Eld .. Se den sträcka sig upp i atmosfären och ända ner till min kristallina kärna. VAR denna Violetta Flamma .. Känn den kärlek och rening den bär när den läker och förvandlar allt som inte längre är en del av vår resa. Den brinner starkt nu kära barn när den sträcker sig över planeten, upp i atmosfären och ner till min kärna .. Ni ÄR denna Violetta Eld kära ni. Känn den .. Se den rensa och rena allt som är på och inom mig .. Det är en vacker syn att se när min Jord nu ser ut som en vacker boll av violett eld ..

Sitt med det här .. Låt den ta dig på en resa om den vill, annars känn bara och vet att den rengör och transmuterar alla täta och mörka energier. Det handlar bara om avsikt, barn, ren avsikt och fokus .. VAR flamman ..

När du känner att du har hållit detta tillräckligt länge och du känner att processen har haft stor effekt, känn dig själv nu och vänd tillbaka din medvetenhet till ditt hjärtcentrum, och ta med dig med denna violetta flamma, håll en plats för denna flamma inom dig, inom ditt hjärta .. Bär den med dig vart du än går och om du känner att det finns en situation eller energi som behöver transmuteras, använd den. Allt du behöver göra är att ha rena och kärleksfulla avsikter att rensa vad än du guidas till, se den bränna bort vad som helst som du tycker är inte anpassat eller av en tät energi. Ni är de Violetta Flam-barnen, så var den Violetta Flamman vart ni än går ..

Jag älskar er så innerligt mina dyrbara, mina kära Jordbarn. Jag har sett er växa länge, barn. Jag har sett alla era upp- och nedgångar, era uppstigningar och era fall. Snälla, vet att de alla har varit till för denna livstid, det här ögonblicket av förverkligande, för att få ljuset hit och förankra det helt .. Era handlingar har inte gått obemärkta och belöningen kommer att bli att ha ett orört paradis att bo i när de tunga lyften är klara. Jag älskar er som någon moder älskar sitt barn, ni är mina barn, ni är mina beskyddare och mina vårdare och ni kommer snart fullt ut att komma in i rollen som mina Väktare, Väktare av Gaia, som ni kom hit för att vara. Jag Är er Moder Jord, barn, och jag tackar er med all min kärlek och mitt ljus, jag ser fram emot början på vår nya resa tillsammans. Jag älskar er, håll det i era hjärtan kära ni.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...