Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 12 januari 2018

Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 12 januari 2018

 

Meddelande från det Arkturiska Kollektivet 12 januari 2018

Arkturiska Kollektivet 12.1.2018

Hälsningar vänner, uppstigande varelser, gamla nedtyngda krigare. Vi hälsar er varmt denna dag av alla dagar, eftersom Gaia höjer sig längre upp ur skräpet och in i ärofullt ljus av kärlek och potentiella uppvakningar.

Vi ser er trötthet och vi tackar för er service till Gaia. Ni rensar på uppdrag av hela kollektivet som ni har fått höra många gånger tidigare. Hosta och trötthet är manifestationer av detta såväl som en mängd andra symptom. Vi säger till er att detta snart kommer att sluta eftersom ni alla klarar det magnifikt och vi är mycket stolta över er och era ansträngningar för planetens uppstigning och rensning.

Det är sant, det har varit en gropig resa för många av er. Ni blir återanknutna till tidigare smärta (or) så att ni kan läka dem. Skicka dem kärlek och låt dem gå. De kommer att befria sig själva och återvinnas. Enheten är intensiv, mina vänner. I de högre dimensionerna kommunicerar vi utan problem eftersom vi kan läsa varandra snabbt med hjärtat. Era hjärtan öppnar sig mer för varje dag när ni observerar dessa nya ljuskodningar och när ni expanderar allt vidare i inriktning mot den Nya Jorden – vilken är väldigt verklig, försäkrar vi er – och ni växer upp ganska snabbt.

Barnen som kommer in till ert plan är mycket avancerade andligt och kommer att kunna hålla mer ljus i form än vad som tidigare trotts vara möjligt. Lyssna på dem; De är era ledare i hjärtats sinne när det ständigt expanderar. Era samhällen kommer att bli mycket framgångsrika när de också arbetar på hjärtsinnets nivå, vilket är kännetecknet för avancerade samhällen där alla är omhändertagna och närda och de gamla och unga på samma sätt är sedda som de sanna skatter som de är och som de erbjuder inombords.

Denna verklighet framträder allt närmare er. Var uppmuntrade och var i frid. Vi älskar er med alltid öppna armar. Vi är här och vi är nära. Det är dags att lyssna när vi knackar på och det är dags att svara på era innersta hjärtans kallelser att återvända till era sanna jag, era högre jag och bli återförenade i frekvens.

Var i frid. Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi skickar nu glädje och ljuskodningar till er.

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...