Moder Gud och Fader Gud via Galaxygirl, 1 januari, 2019

Moder Gud och Fader Gud

via Galaxygirl

1 januari, 2019

Käraste, det är din Moder Gud som talar. Jag ser dig och jag omger dig med ljus. Jag sänder detta till er alla, ni underbara ljusarbetare som så otröttligt pressar på, med full ånga, medan ni skapar på er väg. Mycket står på spel och vi har den bästa besättning som universum någonsin har skådat. En sådan sammankomst av kärlek och ljus, av styrkor från rymden! Ni kommer att bli förvånade när ni får bevittna den vidsträckta kärlek som bär vittnesmål om blotta antalet skepp, vilka finns här för att visa er sin kärlek och sitt stöd. Det är på väg. Många av er är trötta på att få höra ”det är på väg” eller ”snart” eller ”här” eller ”nu”, men i sanning, mina vänner och älskade, så stämmer det. Ni håller för tillfället på att lämna virvelrörelsen av tid, i och med att den går från att ha en linjär bana till en som är som en spiral. På spiraler kan man göra hopp, skutt och hoppa sin väg till platser där man önskar vara, för att få gå igenom upplevelser. Den linjära tiden är extremt begränsande. Det vet ni och ni kommer att glädjas när Nuet i sanning blir ert Nu. Och så är det ifall ni skulle kunna acceptera det, denna lilla gnistrande sanningspärla.

Åratalen av smärta håller på att ta slut. Låt mig strö honung och ljus över era sår, över era sårade ställen och låt oss släppa in ljuset, eller hur? Låter ni mig göra det? Bra. En moder älskar att hjälpa sina barn, det stämmer. Det vet ni. Många av er är mödrar eller fäder. Ni känner familjebandets djup. Ni är mina barn. Ni är uttryck för Allt-Som-Är. Den kosmiska kärleksströmmen är menad för er! Dessa energier är till för er! Så släpp in dem. Sätt er vid fönstret och låt ljusstrålarna smeka huden. Se att de glittrar i snölandskapets reflektion, såsom de gör för denna. Eller ännu bättre, gå ut och känn själv efter! Känn min kärlek och mitt ljus för dig. Känn mina armar omfamna dig i en storslagen enorm kosmisk kram. Du är trött. Det kan vi se. Jag vet det. Bara ett litet tag till. Det är dags för att önskningar och drömmar nu helt och hållet ska uppfyllas när ni tillsammans skapar. Era tvillingar är ivriga att få kontakt med er. Era kroppar anpassar sig väl. Vi gläder oss över era fysiska och andliga framsteg. Åh, hur mycket ni har integrerats! När ni idag skriver era Nyårslöften, så inkludera då en viss del magi, lite hopp och inse att hoppet och magin är ni, ert obegränsade, massivt expansiva multi-dimensionella själv och bjud in det till ert 2019 och sam-skapa såsom en och se på när miraklen börjar veckla ut sig. Jag är er Moder Gud. Jag sveper in er i ett hölje av rent ljus och ren kärlek. Stanna kvar här så länge ni önskar. Jag finns ständigt här för er. Jag är er Moder Gud.

 

Det här är er Fader Gud som talar. Jag skulle vilja tillägga att ni ska ha för avsikt att vistas i en strålande glädje. Såsom regnbågens ljus omger er och er värld på ett så fullkomligt sätt, kom ihåg att allting är gudomligt tajmat och planerat och ni är en integrerad del av detta storslagna pussel. Ni har hållit ut och på nytt, fastän hoppet var suddigt, när tilliten befann sig på sin lägsta nivå. Ni hade tillit fastän alla andra retade eller bestraffade er, för ni visste – ni vet – att er tid, ert uppdrag är unikt för er och att det måste fullbordas. Därför mina barn, mina älskade, vilkas gnistor lyser så starkt, jag uppmärksammar er service, era uppoffringar och er belöning är nära. Må 2019 bli det år som ni drömmer att det ska bli. Dröm intensivt. Ha avsikter med kraft och ett syfte. Och lägg märke till när elementen böjer sig för er vilja. Se att denna ”nya tid” blir den glittrande framtid som ni skapar den till. Gaia är omgiven av kärlek. Jättestora skepp finns här för att ge stöd, de är fyllda med kärleksfulla själar som utlovar sin service. Ljusarbetare, ni är INTE ensamma. Ni bara trodde att ni var det och fortsatte framåt i alla fall, vilket är varför vi har dubbat er till trons hjältar (gråter). Era ljuslågor fladdrar ivrigt. De slocknar aldrig. Livstid efter livstid lyser de klart och upptäcker ljuset inombords, upptäcker mig, upptäcker ert eget välsignade hjärta. Så är det. Jag är er Fader Gud. Skapa de underverk som ni redan är. Var det som ni redan är och det som vi vet att ni är. Ni är magnifika. Jag älskar er barn, mina dyrbara avkommor. Jag är er Fader Gud.

 

Vi är det Uppstigna Kollektivet av Drakar. Vi utlovar vårt stöd.

Vi är Älvornas Kollektiv – vi erbjuder vårt stöd och vår odödliga kärlek och våra välsignelser på älvornas vindpustar för den underbara mänsklighetens uppstigning!

Vi är elementalernas rike. Vi utlovar vårt stöd för mänskligheten och den underbara modern.

Vi är den Galaktiska Federationen. Vi utlovar vårt eviga stöd och vår kärlek för mänskligheten och hennes uppstigning och till Gaia och hennes healing.

Vi är Kollektivet från Andromeda. Vi utlovar vår kärlek och vårt stöd från er nästa.

Vi är det Arkturiska Kollektivet. Vi erbjuder våra healing-koder för uppstigningen, vår visdom och vårt kärleksfulla stöd.

Vi är det Plejadiska Kollektivet. Vi utlovar vår tid och våra förmågor och vår eviga kärlek och vårt stöd till vår familj och våra vänner, samt för Gaias uppstigning.

Vi är Kollektivet från Sirius. Våra styrkor är många, vår kärlek är stark. Seger till ljuset!

Vi är många. Fler än ni känner till. Vi finns alla här för att utlova vår kärlek och för att stötta mänskligheten. Ni är inte ensamma i detta och ni kommer att lyckas. Segern är säkerställd. Salut!

 

 

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...