Fader Abolut – Den mörkast Timmen är Just innan Soluppgången, 13 april, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja fortsätta att prata om det fina med de energiprocesser som nu pågår på jorden, men den här gången fokusera på människans interaktion med de mörka krafterna som har aktiverats nu som alltid.

Kanske har många av er märkt att energiangrepp på er idag inte bara har blivit vanligare utan också förvärrats, vilket påverkar ert fysiska och psykiska tillstånd.

Varför händer det?

Den främsta anledningen är att koncentrationen av gamla energier med låga vibrationer ökar varje dag.

Det händer på grund av det faktum att de nya höga vibrationsenergierna som anländer till jorden och tar sin ”nisch” här driver ut den tredje dimensionens världsenergier föråldrade som i sin tur komprimerar dem till det yttersta och för att inte försvinna helt och hållet försöker ta alla chanser att fylla på och expandera sig själva.

Som ett resultat avslutar alla typer av negativa energier som är i permanent kontakt med astrala varelser sin existenscykel i en accelererad hastighet nu.

Och eftersom den huvudsakliga källan till näring för astrala varelser är negativa energier som genereras av människor, gör de förra sitt bästa för att ”väcka upp” mänskliga känslor som dessa med alla medel som finns tillgängliga för dem.

Vid denna tidpunkt sammanfaller deras mål med det för reptiloider och orioner som också klamrar sig fast vid livet genom att provocera människors energier av lägsta vibrationer.

Därigenom har de, vid det mest kritiska ögonblicket av övergången av jorden och mänskligheten till en ny dimension genom ömsesidiga ansträngningar, lyckats göra er planet bokstavligen överöst med flödet av negativa lågvibrationsenergier av rädsla, aggression, hat, separation, misstroende, kränkning , avundsjuka, svartsjuka…

Och detta ”flöde” sveper som en lavin bort allt på sin väg, med de renaste och lättaste forntida själar som utan tvekan också finns där.

Få lyckas ”hålla sig på fötterna” under kraftig press av negativa energier som har nått toppen av sin koncentration.

Det är detta som förklarar din så påtagliga uppfattning av energiattacker på fysisk nivå.

Tja, varför kan dessa energier inte motstås ens av människor med högfrekventa vibrationer?

Anledningen är ganska enkel.

Än så länge kan ingen av er HELA TIDEN upprätthålla nivån av energi okränkbarhet som uppnås först när man till slut blir ”bosatt” i rymden av den fjärde dimensionen.

Varje sammanbrott hos dig – mental eller emotionell – gör ett hål i dina subtila kroppar som astrala varelser av alla slag är snabba att dra nytta av i ett försök att neutralisera fienden som representeras av dig som genererar höga vibrationsenergier som är ödesdigra för dem.

Och medan de hanterar vanliga människor som är involverade i den tredje dimensionens livsvirvel klarar de det snabbt och enkelt, i händelse av en återupplivad person måste de arbeta hårt, vilket de gör på ett flitigt och systematiskt sätt.

Som regel märks frukterna av deras ”arbete” när de uttrycks som smärta eller en plötslig och oförklarlig depression.

För att förhindra ett sådant resultat bör du lära dig att följa en förebyggande taktik: att hela tiden vara inom en skyddande sfär och inte samtidigt låta dina tankar och känslor ta sin kurs som kan slå hål i denna sfär inifrån .

Jag vet att det inte är lätt, min kära: dualistiska mentalitet och stereotyper av beteende har blivit så hårt komprimerade i ditt undermedvetande.

Men tro mig, nu är det ditt mest brådskande och högsta prioriterade arbete – ditt ”pass” till den femte dimensionen.

Och jag hoppas att detta ”arbete” kommer att bli enkelt, njutbart och roligt för dig tack vare många övningar, bland vilka du kan välja de till din själ som ger dig glädje och förvandlar ditt liv till en spänning.

Jag välsignar dig och älskar dig otroligt mycket!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...