Moder Gud via Linda Dillon, 14 juni, 2020

Viljan till Enhetsmedvetande Expanderar Minut för Minut | Moder Gud via Linda Dillon

av Linda Dillon
https://tinyurl.com/yalwlopr

…det är principiellt viktigt att du inte bara är djupt förankrad i Gaias mäktiga hjärta, utan också förankrad i mig – och ja, i diamanten, i skölden, som jag har gett dig.

Denna vackra kanaliserade ädelsten delas kärleksfullt av Hellen från hennes personliga läsning med Linda Dillon.

Moder Gud ~ Viljan till Enhetsmedvetande Expanderar Minut för Minut

Hälsningar, Jag är Maria, Universell Moder, Gudomlig Moder, Hoppets Moder, Förändringens Moder, Upprätthållandets Moder, Allas Moder.

Jag kommer inför din älskade arbetsgrupp … och så många andra för att möta dig, söta, som Modern för att omfamna dig, för att trösta dig, för att uppmuntra dig, för att stärka dig – och, ja, för att påminna dig om att alla och allt är i en process av gudomlig, mänsklig och evig utveckling.

Den här planetens ljuskvot, av min älskade dotter, Gaia, växer och ökar varje dag. Och mina kära barns hjärtan och sinnen, begär och önskningar, detta mänskliga kollektiv, oavsett vilka eller var de kommer ifrån, ökar för varje dag.

Det som är viktigt är att viljan att utvidga detta område ur förödelsen, ur kaoset, till den lugna glädjen och kloka visdomen hos Enhets Medvetande växer varje dag, timme för timme, minut för minut.

Ja, det finns många som talar om, anammar och främjar olika kaosteorier. Det spelar ingen roll, för mycket av detta faller för dövörat. Men mer exakt, man ser det för vad det är, vilket är en oerhörd distraktion från hjärtat och in i ego.

När jag har placerat denna planet ”i paus” var det för att dessa distraktioner tydligt skulle identifieras och att var och en av alla, i sitt eget medvetande, skulle få kunskap inte bara av vad som är sant eller osant utan att de skulle bli djupt medvetna om och angelägna om sanningen för deras väg, deras värderingar, deras uppdrag, för när detta verkligen är heligt är anpassningen till Källansenergi, med sanningens energi, med kärlekens energi, omedelbar verklighet.

Det är inte nödvändigtvis en utdragen process. Så snart som sanningen om avsikten verkligen omfamnas i hjärtat, engageras och förmedlas till tänkandet och till kroppen, finns den på plats, och det krävs en enorm ansträngning och ett beslut om att flytta den.

Så medan saker och ting på er planet och vad vi skulle kalla den mer uppenbara offentliga sfären kan verka förvirrade och kaotiska – för det är det- så handlar det kollektiva, min familj, ja, ovanför planeten och på planeten, om att återfödas, återförenas och att sätta upp och hålla fast vid, uppföra, den personliga Gudomliga Myndighetens nya paradigmer – en myndighet som grundas på val av kärlek, inte på val av förlöjligande eller upprördhet men i valet av försiktig, stärkt och enad kärlek.

Du är ett av mina ankare, söta ängel, i detta åtagande, och det är viktigt att du inte bara är djupt förankrad i det mäktiga Gaias hjärta, utan också förankrad i mig – och ja, i diamanten, i skölden, som jag har gett er.

Det är en tid av utvidgning och förberedelser, av förberedelser för att gå vidare på mycket olika sätt. Men detta är något som ni också har förberett er för i tusentals och åter tusentals år. Så det är inte något nytt eller någon överraskning.

När du känner tveksamhet, obehag, olust eller något annat – när du känner dig som mest glad, stark, högst lycklig, utanför kroppen belivad – vänd dig då till mig. Dela med mig på exakt samma sätt som jag delar min kärlek och min glädje med dig.

Jag är med dig, älskade, varje steg på vägen, för du är min älskade, omhuldade dotter. Gå med min frid. Farväl.

Channeled av Linda Dillon
©2020 Council of Love

 

Översättning: Mats

 

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted. [Full terms of copyright at https://counciloflove.com/copyright-notice/]

 

 

Du gillar kanske också...