Moder Jord via Mia Lighthouse, 8 augusti, 2018

Moder Jord:

Kära barn. Jag älskar er alla och jag ber er att ta ert uppdrag på allvar. Jag ber er gå in i era hjärtan och leva era liv från era hjärtan. Låt varje ord, varje handling vara av kärlek.

Jag väntar på er mina kära!

Jag vill att så många som möjligt ska vara med på denna resa, detta skifte som vi nu genomgår tillsammans. Därför väntar jag. Jag väntar på er mina älskade barn, men jag orkar snart inte mer, så jag ber er: fokusera er i Kärlek! Släpp taget om era rädslor! Släpp taget om er oro! Släpp taget om allt som tynger er och öppna era hjärtan för Kärlek!

Var kärlek. Var glad. Uppskatta livet. Det är allt ni måste göra.

Förlåt er själva om ni ramlar, blir sårade eller arga. Förlåt, glöm och gå vidare! Lyft er igen. Centrera er igen. Ta steg för steg in i min famn av kärlek.

Jag älskar er. Kom till mig. Besök mina trädgårdar, mina vattenfall, mina sjöar, ängar, skogar, hav. Sätt er och meditera på dessa platser. Fyll er med Kärlek och föreställ er en ren jord, en hel jord. En jord där vi alla lever i fred och kärlek tillsammans. Skicka er kärlek till mig, låt mig känna att ni älskar mig så som jag älskar er. Jag behöver er nu. Jag kan skapa mitt paradis alldeles själv, men jag vill så gärna ha med er på resan. Kom till mig. Lyft era vibrationer och lev livet centrerade i kärlek!

Jag älskar er.

Moder Jord

Du gillar kanske också...