Sanat Kumara via Mia Lighthouse, 8 augusti, 2018

Sanat Kumara via Mia Lighthouse

”Lev från era hjärtan”

Sanat Kumara:

Kära er alla,

vi längtar så efter er och önskar att sammanstråla med er. Ni är nära nu, tro på det, ha tillit. Ha tillit till er själv och er egen kraft. Ni har stor kraft, ni har en stark energi. Centrera denna energi i era hjärtan och var de kärleksvarelser ni har potential att vara. Ni vet att ni har det inom er. Men det gäller att vara centrerade i kärleken, och inte låta sig påverkas av den rädsla, oro och andra negativa energier som finns inom och omkring er. Släpp taget om det negativa och vet att det är genom kärleken som ni kan förändra er själva och allt liv på jorden. Ni är nära mina kära. Men det är detta som krävs av er; att vara fokuserade i ert inre hjärta och stå starka i kärleken.

Detta är allt ni behöver göra: öppna upp er för Kärleken och vara Kärlek. Detta är allt ni behöver veta, det är detta ni behöver genomföra. Låt Kärleken vara drivkraften i era liv!

Mina kära, Moder Jord är paradiset och hon finns runt omkring er. Hon finns inom er, hon är en del av er, ni är en del av henne. Ta er till henne, var nära henne. Koppla upp er till henne. Sätt er i en park eller i en skog eller vid en sjö. Lyssna, ta in, se, känn. Sätt er vid ett träd, eller lägg er på en äng och öppna era hjärtan. Se Moder Jords skönhet. Uppskatta henne. Omfamna henne. Gå in i er inre kärlek tillsammans med henne. Tacka henne för allt hon ger er; jorden, luften, vattnet, växterna, djuren. Allt liv. Älska henne och älska er själva. Inse att ni inte till fullo kan älska en annan om ni inte älskar er själva. Så tillåt kärleken att flöda genom er, i er, i era tankar, i era känslor, i era handlingar. Älska er själva, nu, i detta ögonblick. Vänta inte på en framtid, utan älska nu. I denna stund och i nästa och i nästa. Detta nu är ett evigt nu. Det är ett tillstånd att vara. Ett tillstånd att vara i ren kärlek. Var Ren Kärlek. Se det högsta i dig. Se det högsta i det omkring dig.

Det högsta i dig är ren Kärlek. Gå in i ditt inre hjärta och bara var där. Låt Kärleken omfamna hela din varelse, låt det fylla varje andetag. Andas in ren kärlek. Låt denna Kärlek flöda i och genom din fysiska kropp, din eteriska kropp, din känslokropp, din mentala kropp. Låt kärleken fylla allt som är du. Låt kärleken vara Allt omkring dig! Om du är centrerad i ren Kärlek så transformeras allt till ren kärlek. Vet detta. Låt denna vetskap få fäste i ditt hjärta och bär med dig denna vetskap i varje stund.

De flesta av er är väl bekanta med den kraft som finns i kristaller. Kristaller är ren positiv energi och kan hjälpa er att hela och rena er, att stabilisera och lyfta era frekvenser. Känn in kristallens kraft, få en relation med den, precis som med Moder Jord. Håll den mellan era händer och älska den, känn tacksamhet för den innan ni hänger den om er hals.

Håll den i era handflator och tänk ”kärlek” innan ni lägger den i det i vattnet som ni vill dricka. Allra helst i en stor kanna som räcker hela dagen så att denna lilla ceremoni bara behövs göras en gång per dag. Drick med kärlek. Som ni vet påverkas vattnet av era tankar och känslor och vattnet påverkar era kroppar och hela er varelse.

Jag uppmuntrar er inte att ta fler kristaller från Moder Jord, de finns i jorden av en anledning, men använd de som ni redan har i er ägo. Och de av er som har väldigt många bör överväga att ge några tillbaks till Moder Jord. Ge dem med er kärlek och ge dem till vattnet. I en sjö eller å eller hav som du känner har ett behov av läkande. Håll kristallen mellan era handflator och be en uppriktig bön om en hel och frisk jord ge tillbaks kristallen till Moder Jord genom vattnet som du ser framför dig vara kristallklart och rent.

Din bön kommer att spridas långt då allt vatten hör ihop.

Se allt paradisiskt vackert som redan finns omkring er; följ en humla i dess flygturer från blomma till blomma och känn vilken njutning det är för både humlan och blomman. De älskar varandra, de älskar med varandra.

Föreställ dig Moder Jord hel, ren och strålande lycklig. Ta in blommornas lysande färger och fåglarnas ivriga sånger. Vattnet har påverkats av din bön och din omvårdnad för allt liv och är nu kristallklart och friskt, så rent att du kan ta det i dina händer och dricka det rakt ur det lilla vattendraget framför dig. Det smakar underbart gott och ger dig livsenergi. Din kropp består till stor del av vatten och genom att dricka detta rena, lyckliga vatten så överförs denna rena, energigivande lyckokraft till dig.

Föreställ dig att du är hel och ren. Att alla sår är läkta, själsliga så väl som fysiska. Din kropp är vital och fylld av livsenergi. Du är medveten närvaro, centrerad i ditt strålande hjärta och uppkopplad till Skapelsen. Du går genom skogen och känner trädens energi. Du kan koppla upp dig till deras telepatiska samtal med varandra. Det fyller dig med stor kärlek och vördnad för du inser att de bär en visdom som är alldeles unik för dem och att du kan ta del av denna visdom.

Så kan en vanlig skogspromenad vara när man är i kontakt med sitt inre hjärta och med Skapelsen. Detta är en framtidsvision som inte behöver vara långt bort och du hjälper den att ske genom att se det högsta i det som redan är.

Naturen är i sanning den största gåva ni har och jag uppmanar er att spendera så mycket tid ni kan i naturen. Om det så bara är att sitta vid ett träd i en park och titta på änderna som simmar i en damm framför er. Se dem, ta in dem, känn deras glädje över livet, de kommer att ge er mycket om ni öppnar er för dem.

Några av er förstår inte min poäng med att ta er till naturen, ni tycker det är flummigt och kanske fånigt. Ni vill att rymdskepp ska komma och det omgående, helst skulle det redan ha skett. Det finns en otålighet i denna önskan och otålighet skjuter det ni önskar framför er. Så ni behöver slappna av för att det ni önskar ska komma till er.

Det är när ni slappnar av och uppskattar det som finns här nu, runt omkring er, som den inre transformationen kan ske. Och det är när den inre transformationen sker som den yttre transformationen kan ske. Så börja alltid med er själva och era liv. Därför uppmanar jag er att vara i naturen och koppla upp er till naturen. Moder Jord ger kraft, hon ger visdom, hon hjälper dig att komma närmare den du är.

Era datorer och skärmar är så livlösa, de tar er bort från livet. Lämna dem och gå ut och omfamna livet!

 

Om ni vill att masslandningar av civilisationer av Ljus och Kärlek ska komma till jorden och assistera mänskligheten i övergången till den nya tiden. Ja, då måste ni vara Kärlek. Ni måste leva era liv i Glädje. Kan ni göra det?

Ni som hör dessa meddelanden är de som har lovat att göra denna inre transformation för att öppna upp för denna möjlighet.

Det är många som dras in i konspirationsteorier av olika slag. Varför gå in i områden som väcker rädsla? Det är lätt att gå vilse och förlora fotfästet. Håll dig borta från sådant och fokusera på att stabilisera dig i kärlek och glädje. Inse att det är det bästa du kan göra för dig och för mänskligheten, för framtiden och för Moder Jord.

TRO på er själva. Ha TILLIT till er själva. Centrera er i Kärlek och Älska Livet så som det är i detta nu. Titta inte på din granne utan fokusera på dig.

Jag ger er verktyg på er resa, olika vägar att väcka er inre kärlek. Jag vill visa på att det behöver inte vara så svårt, det behöver inte vara så stort. Ta emot de verktyg som passar dig just nu och använd dem. Hitta vägar så att ditt hjärta börjar sjunga allt mer.

Jag älskar er och välsignar er väg och lämnar nu över ordet till Moder Jord som vill tala med er.

Er broder i Ljus, Sanat Kumara.

Du gillar kanske också...